Ben je van plan die eerste reis samen na het huwelijk te maken? De staat Chhattisgarh is een unieke plek voor een huwelijksreis, maar wel een die je geïnspireerd en verliefd zal maken. Het is een aanzienlijk grote staat in centraal India en heeft meer dan 20 miljoen inwoners. Volgens een recente volkstelling is het zelfs de 16e meest bevolkte staat van het land. Het pronkt met ongeëvenaarde landschappelijke schoonheid naast rijke culturele erfgoedplekken. Romantisch en toch veel te ontdekken, deze staat zal je een perfect gedenkwaardige en onconventionele huwelijksreis bezorgen. Houden jij en je partner van de wildernis en zijn echte natuurliefhebbers? Ga naar Mainpat en Kanker voor prachtige watervallen en perfect schilderachtige uitzichten om de stemming precies goed te maken. Winkelen maakt elke reis des te leuker en vooral als je voor het eerst met z’n tweeën bent – ga naar Bhilai voor lokale markten en neem souvenirs mee voor herinneringen en cadeaus voor vrienden en familie. Sukkel voor alles dat cultuur, muziek, kunst en ambacht schreeuwt? Kawardha is dat je moet gaan met een overvloed aan erfgoedplekken om te verkennen?.

Huwelijksreisplekken in Chhattisgarh

Oktober tot maart is de perfecte tijd om de staat te bezoeken met temperaturen tussen 19 en 30 graden Celsius. De staat staat ook bekend om zijn spirituele kant met veel heilige attracties voor pasgetrouwde stellen. Wist je dat er ook nog een vijfde Kumbh Mela-locatie is? Ja, de minder bekende, Rajim Kumbh Mela in de staat is een geweldige tijd van feest en festiviteiten die ontelbare toegewijden en toeristen aantrekken.

Hier is onze samengestelde lijst met de meest verbluffende plekken voor koppels in de staat. De top 9 romantische huwelijksreisbestemmingen in Chhattisgarh met prachtige stadsafbeeldingen zijn als volgt:

9 prachtige huwelijksreisplekken in Chhattisgarh met foto’s:

1. Bilaspur:

Huwelijksreisplekken in Chhattisgarh

Bilaspur is een geweldige plek om te bezoeken in Chhattisgarh. Het wordt beschouwd als een van de beste huwelijksreisbestemmingen in Chhattisgarh. Men kan deze plek niet genoeg bewonderen. De plaats is gevuld met tempels en een aantal prachtige winkelplekken, waardoor deze plek een van de beste droombestemmingen is voor pas getrouwde stellen.

2. Durg – Huwelijksreis in Chhattisgarh:

Huwelijksreisplekken in Chhattisgarh

Als u een huwelijksreis naar Chhattisgarh plant, dan is dit misschien wel de beste plek om aan uw behoeften te voldoen. De plaats is gevuld met adembenemende landschappen en er zijn ook veel soorten uitgestorven vogelfossielen. Kortom, Durg kan worden beschouwd als een van de beste huwelijksreisbestemmingen in Chhattisgarh.

3. Bhilai:

Bhilai

Veel mensen zoeken naar winkelbestemmingen, wanneer ze nieuwe plaatsen gaan bezoeken. Bhilai is een van die plaatsen, die u honderden winkelplatforms biedt, samen met goede hotels en uitstekende roomservice. Bhilai is behoorlijk verbazingwekkend, omdat deze plaats de toeristen een aantal dingen te bieden heeft. Men kan gemakkelijk verliefd worden op deze plek vanwege de goed georganiseerde structuur. Het is een van de beste huwelijksreisplekken in Chhattisgarh.

4. Hoofdpatser:

Mainpat

Mainpat is een andere prachtige selectie tussen de vele huwelijksreisplaatsen in Chhattisgarh. De plaats biedt de bezoekers mijnbouwfaciliteiten en watervallen. Er zijn veel boeddhistische kloosters en hindoetempels. De plaats wordt een droombestemming voor huwelijksreizen in Chhattisgarh.

5. Kanker:

Kanker

Als u wilt genieten van uw huwelijksreisdagen in Chhattisgarh, dan is Kanker een van de beste plaatsen om te bezoeken in Chhattisgarh. De plaats biedt je een aantal opvallende dingen en zal je af en toe verbazen. Je zult je niet vervelen als je deze plek eenmaal bezoekt. Er zijn meer dan één watervalbestemming op deze plek die ook toeristen van buiten India trekt.

6. Kawardha:

Kawardha

Ooit in Kawardha, Bihar geweest? Dat moet je doen, als je een geweldige tijd wilt hebben tijdens je huwelijksreis. Er hangt een muzikale sfeer aan de plaats. Er zijn veel kunst-, culturele en historische bezienswaardigheden in Kawardha en daarom is het geclaimd als een van de beste huwelijksreisplekken in Chhattisgarh.

7. Janjgir – Historische huwelijksreis in Chhattisgarh:

Janjgir

Wil je naar een historische plek in Chhattisgarh om je huwelijksreis door te brengen? Janhjgr is misschien de juiste plek voor jou, want deze plek is historisch rijk en er zijn een aantal prachtige tempels en een waterput. Je zult deze plek erg interessant vinden?.

8. Kanger Ghati Nationaal Park:

Nationaal Park Kanger Ghati

In de buurt van dit park zijn een aantal hotels en tijdelijke verblijfplaatsen. Dit is een van de beste huwelijksreisplekken in Chhattisgarh. Men zal deze plek keer op keer willen bezoeken. Er waren watervallen, mysterieuze grotten op deze plek. Daarnaast zijn er een aantal prachtige beboste valleien, die deze plek zo aantrekkelijk maken.

9. Balod:

Balod

Wil je Chhattisgarh bezoeken? Balod is een geweldige romantische plek in Chhattisgarh voor een huwelijksreis, wat voor jou een van de beste huwelijksreisplekken in Chhattisgarh kan blijken te zijn.

Hierboven waren enkele van de beste plekken in Chhattisgarh, want die zullen je bezig en vermaakt houden. Het is duidelijk dat Chhattisgarh een van de beste plaatsen is om je huwelijksreis door te brengen, gebaseerd op de geweldige plekken in dit gebied. Het is echt een geweldige plek en je zult de beste tijd hebben die je ooit met je vrouw zult hebben. De omgeving van deze plek is zeer aangenaam en het kan worden gezegd als een van de beste plekken voor mensen die geïnteresseerd zijn in het doorbrengen van hun huwelijksreis. Hoewel er misschien nog veel andere prachtige plekken in Chhattisgarh zijn, maar dit zijn de beste.