DIY идеи златно стъкло

Преобразувайте интериора без усилия и инвестиции

Имате време, но нямате хоби? Тогава сте избрали правилната статия, защото ние сме подготвили няколко свежи DIY идеи, които са много интересни и наистина много лесни за изпълнение. Дори малка промяна във вашия интериор може напълно да промени цялостната концепция за интериорен дизайн.

Нямате нужда от много пари за нашите проекти. Но тук се иска вашето въображение, креативност и оригинално мислене. Свободното време на уикенда е идеалното време за започване.

Простите идеи „Направи си сам“ могат да запълнят свободното ви време по смислен начин

 Направи си сам бутилки чаши странични маси

 

 Нека започнем с декорация на стени! За този проект ще ни трябват уаши лента, ножици, шаблон и обикновена лента. Изрежете шаблона, който вече е отпечатан и го прикрепете към стената с нормалната лепяща лента! След това очертайте с лентата washi! Плъзнете шаблона на следващото място и повторете всичко! Беше лесно, нали?

Украсете чинии и чаши

Направи си сам идеи маркер черна декорация

С помощта само на един Постоянен маркер Sharpie можете да реализирате много творчески проекти, като декориране на чинии и чаши. Първо почистете купата, чашата или чинията, след това нарисувайте върху нея каквото искате и накрая изпечете съдовете във фурната за 30 минути.

Висяща саксия за колан

Направи си сам каишки засаждат камъни

Две ленти, бутилка сок, растения и камъчета са материалите в списъка ви за тази идея. Трябва да премахнете етикета и да измерите ремъците. Едната каишка трябва да бъде завързана около другата, другата отдолу нагоре. Посочете къде възнамерявате да пробиете дупки. Материалите, изброени в началото, вече могат да се използват. И накрая, просто трябва да намерите подходящо място за вашата работа.

Буркани за запазване на боята

Направи си сам буркан за запазване на цветовете

Можете да реализирате много интересни идеи „направи си сам“ от консервиране на буркани. Защо не ваза? Изберете акрилна боя и изсипете малко в буркана, като я завъртите, така че боята да покрива равномерно навсякъде. Поставете буркана за зидария с уста надолу върху лист хартия, оставете го да действа 20 минути и след това го обърнете с уста нагоре, за да изсъхне през нощта.

Месингова рамка

Рамка за идеи „направи си сам“ на стената

Свежа идея би придала на рамката нов облик у дома. Подгответе тиксо и златна спрей боя. Напръскайте боята върху лентата, оставете я да изсъхне и маркирайте рамките с молив! След това можете да освежите ъглите на кадрите с цвят, който искате.

Препроектирайте сеялката със златни листа

Направи си сам идеи за засаждане на саксии

Боядисвайте саксиите с акрилна боя. Оставете ги да изсъхнат и използвайте washi лента, за да отделите желаната област. По -късно нанесете тънък слой лепило и прикрепете златните листа.

Превърнете чинията в училищна дъска

Направи си сам четка за чинии черна дъска

Тук ще ви трябва порцелан, лента, боя за черна дъска, четка и фурна. Почистете плочата, маркирайте ъглите на плочата с лента и нанесете боята за черната дъска. Отстранете лентата и оставете боята да изсъхне за 24 часа. Печете във фурната, сякаш любимата ви храна ви чака вътре.

Тинкър въжена ваза

Направи си сам въжета цветя ваза

С помощта на въже, лепило и няколко кутии можете да направите вашата прекрасна ваза с въже. Почистете кутията и премахнете етикета. Нанесете лепило върху единия край на въжето и го прикрепете към дъното на кутията. Започнете да обвивате въжето плътно около кутията, докато стигнете върха. Нарежете въжето и залепете краищата към кутията.

Ваза с крушка

Направи си сам крушка цветя вода

Запазихме най -красивото в крайна сметка. Първо освободете основата на крушката, след това отстранете стъклената тръба и окабеляването. Всичко, от което се нуждаете, са цветя, вода и декорация по отношение на вкуса.

Надявам се, че сега ще отговорите на въпроса „Имате ли хоби?“ С „Да!“. Точно така?