дизайн на саксия за планини бонсай

Елегантна саксия за цветя бонсай, която внася нетипичен щрих във вашия дом

Със сигурност има елементи в интериорния дизайн, които крадат вниманието на всички. Замисляли ли сте се някога, че контейнерите за растения могат да повлияят на цялостната атмосфера? Разбира се, че е възможно, особено ако имате нещо изключително в себе си … Като това, което искаме да ви представим днес.

Контейнерът с растения Kasokudo представлява малък природен пейзаж

дизайн на саксия за цветя adrian magu autoindustrie

Впечатляващата комбинация от форма и функция е колкото стилна. Дизайнерът Адриан Магу има босай Kasokudo Саксия създаден, за да внесе свежест в атмосферата. Искате ли да видите вдъхновяващия дизайн на този контейнер за растения, заснет от Анди Бърд?

Признайте уникалността на саксията с цветя?

бонсай дърво растение контейнер дизайн Адриан Магу

Този контейнер за растения внася малко парче природа в интериора. Продуктът е художествено представяне, което прилага уникална комбинация от интереса на дизайнера към всичко зелено и работата му в автомобилната индустрия на практика: „Показва формите на скоростта и процесите на производствените технологии, които се използват при проектирането в транспортния сектор това съпоставяне на обекти, което е нормален статичен обект. ”Нетрадиционната форма и елегантният силует, проектирани в бяло и сиво, позволяват този неформален контейнер за растения да бъде вписан във всеки модерен интериор, който трябва да изненада с нещо нетипично.

Проектът представлява дърво бонсай и планини

дизайн на саксия бонсай дърво Адриан Магу

Дизайнерът Адриан Магу подчертава допълнителните свойства на продукта: „Проектът създава впечатление за ускорена форма, която небрежно побира бонсай. Създава перфектния баланс на динамична хармония. Процесите на производствената технология на изключително лъскавия дизайн на контейнера за растения и 3D планините контрастират с природата, където са необходими десетилетия за измиване и оформяне на растенията бонсай. Като цяло уникалният проект позволява уникален синтез между прецизността в представянето на естествен участък и несъвършената природна красота да дойде на своя страна. “

 Можете да видите 3D планините на тази снимка

елегантен контейнер за растения adrian magu дизайн

И така, намирате ли този дизайн на контейнер за растения за толкова завладяващ, колкото и ние? Бихте ли разчитали на такива уникални дизайнерски решения, когато декорирате дома си? Със сигурност няма да направите грешка в интериорния дизайн. Напротив – ще добавите елегантност и усещане за екстравагантност към вашия интериор. Нуждае ли се апартаментът ви от това?

 Контейнер за растения с футуристичен дизайн

саксии за цветя kasokudo adrian magu дизайн

Дизайнерът е изобразил художествено малко парче природа

касокудо дизайн саксия за цветя Адриан Магу

Вдъхновяващ дизайн, който може да служи и като модернистична декорация

adrian magu kasokudo контейнер за растения бонсай дърво планини