Творчески идеи за живот – велосипедът като поразителна декорация

Колоезденето е здравословно! Но къде отивате с колело след здравословна спортна тренировка? Ако вашият апартамент е твърде малък, за да обмислите специално място за велосипеда, тогава имате същия проблем като много други колоездачи. За щастие тогава има решение! Нарича се творчески интериорен дизайн! … Мотор над дивана в хола или над камината? защо не?!

Животът в ограничено пространство изисква практични решения за повече място за съхранение. Стенните стойки за велосипеди позволяват много креативен дизайн на стена с голяма част от практическото мислене. Разбира се, моторът трябва да бъде почистен много добре, преди да бъде поставен на стената. Също така трябва да бъдете много внимателни, що се отнася до сигурността. Натоварването на окачването и теглото на мотора трябва да бъдат еднакви, така че да се избегне всяка опасност.

креативни идеи за живот пространство за съхранение хол мотоциклет за стена

Вместо да трансформира целия интериорен дизайн, човек може просто да помисли как правилно да интегрира мотора в интериора. Търсите креативни идеи за живот, как да надградите интериорния дизайн бързо и евтино? Какво по -креативно от това Дизайн на стени с велосипеди? Така че, след няколко часа колоездене, можете да паркирате мотора в хола без никакви притеснения! Това веднага се превръща в истинско привличане на погледа. Не е ли точно това целта на декорацията: да привлече вниманието? След това се нуждаете от стойка за велосипед или скоба за стена.

Ако искате да съхранявате мотора в хола или спалнята, трябва да внимавате да не натоварвате интериора. Никой не иска стая, пълна с мебели и предмети. Но можете да поставите творчески интериор в центъра на вниманието! Закачете мотора вертикално или хоризонтално на стената и спестете място. Ако това не работи в собствената ви всекидневна, можете да разчитате на функционални стойки за велосипеди.

Дори и да ви звучи малко странно да окачите мотора на стената, уверяваме ви, че това не е новаторска идея за съхранение на мотора. Но колкото и привлекателно да беше в началото! Винаги е била модерна, но все пак вдъхновяваща жива идея! Модна тенденция в интериорния дизайн, която не само отбелязва липсата на място там, но и се премества в центъра на вниманието като креативен интериорен дизайн. Дори и да имате достатъчно място за мотора, можете просто да поставите мотора си между четирите си стени по чисто дизайнерски причини. Удивлявате приятелите си!

Едва ли някоя друга жива идея е по -привлекателна от дизайна на стени с велосипеди. Вие също така осигурявате допълнителното място за съхранение, от което спешно се нуждаете, в ограниченото жилищно пространство. Клипирайте и изчистете: стените ви изрязват страхотна фигура!