Готин практичен дизайн на хол вградени камини дивани възглавници ивици модел

Готин практичен дизайн на хол

Мебелите в хола отговарят ли на вашия собствен стил на живот? Използвайте подходящите мебели, цветове и аксесоари за дизайна на хола, които определят вашите лични желания и нужди и ще се чувствате спокойно и комфортно у дома.

Оживена, игрива декорация в хола

Готини практични дизайни на всекидневна полилеи завеси дивани възглавници

Ако харесвате грандиозни коктейли, посочете го чрез декорацията във всекидневната. Просто направете тази стая да изглежда привлекателна и удобна.

Елегантен и традиционен в същото време

Страхотен практичен дизайн на всекидневна саксия диван удобен кафяв

Запитайте се „Какво друго трябва да променя или добавя в хола?“

Лесно подвижни седалки, подходящи за повече гости или може би се нуждаете от повече място за съхранение на игри, електроника и DVD дискове.

Розовите детайли украсяват атмосферата

Готин практичен дизайн на хол розови акценти детайли цветя

Ако винаги сте искали хол в розово или голяма колекция от картини на стената, просто сбъднете тези желания! Позволете си да се вдъхновите от подобно обзаведени дневни и се убедете в ефекта.

Кралско сини цветове за декорация

Хладен практичен дизайн на хол килим от кралски син диван с кадифена текстура

Трик за красива всекидневна, независимо от стила ви – поставете гладки текстури върху повърхности с ръбове, комбинирайте различни цветове и аксесоари по рафтовете за книги, комбинирайте нюансите с пердетата на прозореца или както е показано тук, поставете един килим върху другия.

Светещи жълти акценти

Прохладният практичен хол проектира жълти нюанси

За да добавите дизайнерска пицария към хола, обърнете внимание на детайлите. Когато боядисвате тавана, повторете модела или цвета на акцента. Просто скрийте излишните предмети, малките детайли създават лъскавите текстури.

Цветни възглавници с богато шарки на дивана

Прохладният практичен хол проектира масичка за кафе с дървена възглавница

За да спестите пари, използвайте това, което имате. Вземете чинии от сервиза за сервизи, които вече не използвате, и направете произведение на изкуството. Много е евтино и полезно да се купува от употребяваните магазини.

Монохромна цветова схема – многофункционална маса

Готин практичен дизайн на хол украса за маса за кафе

Когато пазарувате за по -малки предмети или мебели, изберете такива, които ще пасват и ще изглеждат добре навсякъде в дома. Масата, която използвате за вечеря, все още може да служи като масичка за кафе.

Симетрично подреждане

Прохладен практичен хол проектира симетрично подредена стена

Опитайте симетричен дизайн в официална всекидневна. Разделете стаята на две и планирайте огледално разположение от двете страни на централната линия.

На тази илюстрация разделителната линия изчерпва центъра на вградената камина, където прозорец, подова лампа, фотьойл, странична маса и дори възглавници за хвърляне отразяват подреждането отвъд.

Масивен дървен плот на колела – лесен за преместване

Страхотен практичен дизайн на всекидневна мобилна мебел, плот за маса от дърво

Няма правила за симетрия в интериорния дизайн, но обикновено асиметричният вид е по-релаксиращ.

Преди всичко дизайнът на хола трябва да угоди на всички. Започнете с мебели и аксесоари, които можете да комбинирате заедно, за да създадете уютна стая.

Жълта, кръгла масичка за кафе, тапицирана с кожа       Прохладен практичен хол проектира кожена маса жълта   Проектирайте традиционна всекидневна – цветни текстури Готиният практичен дизайн на хола хвърля син диван за кресло