Искате ли да промените цвета на банята си??

Банята може да бъде идеално място за експерименти с различни цветове. На пазара има толкова голямо разнообразие от изобилно засенчени плочки!

Основно правило е, че е по -добре да не използвате крещящи нюанси в малки бани. Това е особено вярно, ако също нямате естествена светлина в банята. Не трябва обаче да бъдете твърде догматични относно това правило. Ако наистина харесвате нюанс или цветен дизайн на стената, цялото нещо може да изглежда страхотно въпреки всички правила. Това също е ясно демонстрирано от следните примери!

Дизайн на баня в свежи цветове

Препроектирайте банята Внесете цвят

Нека джунглата да ви вдъхнови!

Дори и да имате малко естествена светлина, страхотна тема може да оправи настроението ви. Обичате ли представите на тропическите гори? Има комбинации от плочки, които отразяват тази тема. Заедно с течащата вода и може би правилния аромат наистина ще се поставите в различна реалност.

Защото в банята не става въпрос само за хигиена, но и за релакс!

За хармоничен външен вид можете да балансирате със сини, бели и дървесни нюанси.

Създайте свежа и спокойна атмосфера

препроектиране на баня дизайн на стени синьо зелено

Сенки, които са пълни с енергия

Имате ли баня, боядисана в бяло? Със завеси и други елементи, които са проектирани в смели нюанси, можете да ги заредите с енергия и радост на живота. За тази цел изберете розово, оранжево и други такива нюанси. Подобрете ефекта с ваза, пълна с есенни цветя. Освен всичко друго, той ще изпълни стаята със страхотни миризми.

Използвайте силни цветове

препроектиране на баня топли цветове chevron модел

Баня в синьо за средиземноморски усет

Средиземноморският дизайн на банята е пълен със сини нюанси. Ако харесвате този стил, тогава проектирайте стените със сини и бели шарки. Баланс с бели мебели за баня и водопровод. Стремете се към скулптурния ефект.

Изберете подходящи тапети за стена

ремонт на баня тапет за баня син

Цветни мебели за баня

препроектиране на баня мебели за баня синьо

Блясък в сияещи нюанси

Смелите цветове могат да озарят банята, ако имат ярък ефект. За да направите това, изберете златни нюанси и червени аксесоари за баня. Комбинирайте с много стъклени и огледални повърхности.

Бял под, мивка и тоалетна също осигуряват балансиран вид в този случай.

Не е задължително да боядисате всички стени в златисто за бляскав вид. Достатъчно е да направите някои аксесоари или функционални елементи от фин метал – това може да са лампите, крана или обковите на шкафовете.

Великолепно обзавеждане за баня

реконструкция на баня дървени мебели ретро дизайн

Цветен модел

Не само тропическата природа има освежаващ и ободряващ ефект в банята. На практика можете да изберете всеки естествен модел, за да направите стаята модерна. Например, листата или други цветни орнаменти биха могли да поемат тази роля. Те внасят цвят и в същото време усещане за чистота и свежест в помещението.

Стенен тапет с флорален модел за банята

препроектиране на баня акцент стена цветен модел

Бохо поглед

Ако искате да придадете на банята уютен и леко екстравагантен характер, тогава изберете стил Бохо. За това можете да сдвоите черно -бялата цветова палитра със синьо или друг богат цвят. Големите фигури, които включват и неутрално оцветени плочки, гарантират изкусен и завършен външен вид.

Посветете дизайна на банята в стил на обзавеждане

препроектиране на синя цветова схема на банята

Винтидж идеи за обзавеждане за баня

В една много стара баня можете да освежите настроението с няколко винтидж идеи за декориране. Например, можете да поставите карти на света или други подобни приложения по стените.

Какво ще кажете за пъстър килим в правилния стил??

Винтидж все още е в ход

препроектиране на банята, обзавеждане на малка баня, вмъкване на цвят

Завеса за душ с тематичен модел

идеи за ремонтиране на баня за баня

Шкаф за баня в ярко зелено

дизайнерски идеи за дизайн на баня с цвят

Ретро акценти с тапети

ремоделиране на баня тапет модел модел цветя

Комбинирайте цветни стенни плочки със съответстващ тапет

дизайн баня нови плочки за баня светло зелено

Жълтата боя за стени като фон за малка изложба

редизайн на баня в цвят дизайн на баняпрепроектиране на баня ретро акценти стенописи препроектиране на баня тюркоазена боя за стени прозорец редизайн на цвета на стената на банята жълт препроектиране цвят на стената на банята зелен препроектиране цвят на стената на банята розов