идеи за трапезария в бежова дървена маса около стенопис

Идеи за трапезария в топло бежово

Цветът на интериора може да украси външния вид на къщата, както и атмосферата по чудесен начин. Ето защо трябва да сте сигурни, че сте избрали най -добрия нюанс.

Това се отнася не само за хола и спалнята, но и за трапезарията.

При проектирането се наблюдават два типа подходи. В някои от случаите един и същи нюанс се използва във всички стаи, така че се създава съгласуван външен вид, а в други се избират различни цветове в различните стаи. Това създава различен характер във всяка стая.

Сега нека спрем да обсъждаме плюсовете и минусите на тези подходи. Вярваме, че това е въпрос на вкус. В някои стаи основният нюанс е зает в обзавеждането и аксесоарите, а в други се комбинира с напълно различни нюанси. Нека сега направим следното заедно Идеи за трапезария последвам?

Топла цветова схема за трапезарията

идеи за трапезария в бежова дървена маса около стенопис

Нов проект

Красивата трапезария тук беше увенчана с големия полилей над масата. Проектиран е от нюйоркския дизайнер Матю Айсъм.

Трапезария в бежово

обзавеждане идеи за трапезария бежов цвят дизайн мебели от дърво

Цветът в тази стая е от Бен Мур. Освен полилея и мебелите, стъклените врати и прозорци са очарователен елемент в тази трапезария.

Трапезария в бежово 2

идеи за трапезария в бежови дървени столове за маса тапициран килим животински модел

Тук можете да опитате дървени подове от дъб. Изпълнено е с удължени, правоъгълни ленти и цвят по поръчка. Това изглежда добре с бежовите стени и мебели, не мислите така?

59 Улица

обзавеждане идеи за трапезария бежов цвят дизайн висулка

Боядисаната облицовка и стените показват същото засенчване. Можете ясно да видите, че такъв комбиниран подход също може да работи чудесно.

Можете също да изберете креда като нюанс, както и млечнобяло, ледниково или мъгливо сиво. След това боядисвайте двете стени и ги покрийте с корнизи за фин и светъл ефект.

Собственост на Mill Valley

идеи за обзавеждане на трапезария бежов цвят дизайн мебели от дърво

Стените в тази стая изглеждат скучни или по -малко лъскави. Това е типично за най -често срещаните зони в къщата. Използването на мат ще направи добър контраст с полугланцовата облицовка.

Tratan Homes

модерен дизайн на трапезария от стъклена маса тип стена

Тук имаме работа с маса за хранене Broderick. Изглежда перфектно в комбинация със столовете в цвета на люспите на пристанището. Те придават на помещението особен чар, особено когато се използват окачени светлини.

Брукстоун имот

идеи за трапезария бежова маса за трапезария стъклени повърхности ролетни щори

Тази зона за хранене показва различна форма. Дизайнерът успя да ги комбинира добре с прекрасна кръгла маса. Над това виждаме висяща лампа в същата форма и удобни столове за хранене. Централният елемент не е истинско цвете, но е придобит от Union Lighting and Furnishings от Торонто.

Традиционни идеи за трапезария

традиционен декор идеи за трапезария бежов полилей дървена маса

Обичаме мекото усещане на тази трапезария, която беше осветена от висящите светлини. Слизаш от тавана. Очаква се много хора да присъстват в тази стая и масата трябва да помогне.

Ранчото Maychem

идеи за трапезария в бежова декорация на дървена маса

Кой не би харесал тези стенни лампи, които са до прозореца? Тук във Freshideen всички сме съгласни, че изглеждат супер красиви. Светлините на свещите вървят чудесно с таванните лампи поради различните им размери.

Представете си романтичния и драматичен вид, който ще се получи?

Първоначалните проби на Ryland Homes Pioneer

обзавеждане идеи за трапезария бежово огледало за стена

В тази стая всичко е свързано с детайлите. Тук са поставени и огледала в пълен размер, които правят стаята да изглежда по-просторна. Дървените греди придават на цялото нещо богато лице. Същото важи и за великолепното стенно изкуство. Обърнете внимание, че една стена е боядисана в синьо, а останалата в бежово, което върви добре със столовете.

Фермер на земното кълбо

обзавеждане на идеи за дизайн на трапезария бежово дървено огледало за маса

Цветовата палитра в тази трапезария също е фина и очарователна. Това се дължи главно на белите столове и кафявата маса за хранене.

Джобен модел – плъзгаща се врата

идеи за трапезария в бежови столове за маса за хранене

Ремонтът на трапезарията със сигурност е бил успешен тук. Плъзгащата се врата е от т. нар. джобен модел. Той служи като връзка между трапезарията и дамската тоалетна. Това може да се използва и за достигане до задния двор. Размерите са малки, но ефектът – страхотен.

Герогийски парад на къщи 2012 г.

трапезария и кухня заедно дървени мебели деко идеи

Шикозна трапезария ще бъде по -добра от всяко модерно и традиционно пространство. Той дължи това на заседналия иск и очарованието.

Това, което виждате тук, са столовете Saybrock от Pottery Barn.

Проект първи

хол с трапезария дървена маса тавански орнаменти

Добавянето на жълти столове към бежовата стая със сигурност може да я направи по -красива. Можете да видите това тук. Обичам и декорацията на тавана.

Bethesda

идеи за трапезария в бежова трапезна маса тип дървена стена

В тази стая ние изпитваме вечна елегантност чрез смесицата от модерни и традиционни линии. Изпитвате спокойна атмосфера и усещане, което познавате от брега.

Намирате ли идеите за трапезария с бежово красиви? Не е ли прекрасно как този цвят може да стопли стаята и да я направи приветлива. Преди всичко мисля, че е чудесно, че можете да комбинирате този нюанс с други цветове. Не зависи от това колко силни или нежни са.