Кой не го знае: Апартаментът е току -що напълно обзаведен и все пак имате чувството, че му липсва блясъка. За да придадете на дома си това определено нещо, обикновено има само няколко движения на ръцете, които можете да вземете предвид. Не е нужно да прибягвате до ново обзавеждане, защото малките стъпки обикновено помагат да се обнови малко облика на апартамента. Ще разкрием топ 3 от нашите дизайнерски съвети за много екстравагантност и стил:

съвети за дизайн на хол телевизор за монтиране на стена

Малък светодиод никога не боли

Опитайте с уют … Вярно на това мото, ние разчитаме на LED осветление в много различни версии. Не само, че стандартизираните феерични светлини и LED кутии създават по -домашна атмосфера, но LED таванът също е големият хит тази година. Падането на светлината е особено красиво и в зависимост от вашите нужди перфектно поставя цялата стая или отделните ъгли. LED светлините също имат страхотен ефект зад мебелите: зад телевизора, в бюфета или под леглото, те блестят в пълния си блясък и задават подробни акценти. Особено сега, когато настъпва студеният сезон и зимата е точно зад ъгъла, е особено приятно да се насладите на атмосферната светлина с гореща чаша чай на дивана. Нашият съвет: Използвайте осветителни тела, работещи от батерии, за да избегнете ненужни заплетени кабели зад дивана или килера. За още повече поръчка можете също да изберете LED светлини със залепваща страна и по този начин да си спестите досадни светлинни канали, ако искате само да зададете малки акценти.

съвети за дизайн на дневни светлини

Стенен монтаж на телевизора

Някои биха спорили, че телевизията няма крак безплатно. Ние оспорваме това, защото не може да се развие безплатно. Стенната скоба за телевизора е не само спестяваща място притурка, но и наистина завършва апартамента със стил. Обичаме минималистичния стил, който ще се запази тази година – и това включва да оставим стените на апартамента да блестят в пълен блясък. Повече е повече и затова ние не само използваме страхотни стенописи, но и монтираме нашите домакински уреди на стената. И така, какво ще кажете да окачите чисто новия си телевизор с плосък екран на стената и да имате перфектната гледка не само от дивана, но и от масата за хранене? Събудихме ли интереса ви? След това ще научите още няколко акцента за Телевизионна скоба: Доброто парче има доста трикове и може не само да се монтира на стената, но и да се завърта наляво и надясно. Въртящите се дизайни, които също могат да се преместват нагоре и надолу, са полезни в спалнята. Телевизорът може да бъде прикрепен по -горе и все пак позволява перфектна гледка от леглото.

тв стенен монтаж на бетонни стени

Чистият и минималистичен стил

Сега, след като сте получили два изключително полезни съвета и приспособления от нас, естественият стил на апартамента, разбира се, не трябва да се губи от полезрението. Разбира се, горните съвети за дизайн ще ви помогнат да създадете малко екстравагантност. Независимо от това, трябва да имате предвид, че апартаментът изглежда особено стилен и модерен, ако е обзаведен по определена концепция. Придържайте се към определен цветен стил, който дърпате през всички дневни – като червен конец. По -малкото е повече: Не се опитвайте да поставяте твърде много мебели една до друга, но не забравяйте да подредите мебелите си. Голите стени не трябва да се покриват с шкафове или рафтове, защото има аксесоари за това.

Ако сте взели присърце тези три съвета, ще се почувствате отново комфортно в собствените си четири стени за нула време. Убедете се в това!

минималистични съвети за дизайн на хола

стенна декорация съвети за дизайн скандинавски