NOTWASTE е мексиканска марка, основана от талантливия дизайнер Кристиан Алмонте. Той осъзна това с подкрепата на своя колега от Италия Атанасио Мацоне. Устойчивостта е едно от модерните свойства на колекцията дизайнерски мебели, която ви представяме. Авторите на тази творческа линия са загрижени за намаляването на производството на отпадъци до минимум и по възможност избягването им. В допълнение, това дизайнерско обзавеждане има практически само съвременни качества. Разглеждаме ги по -отблизо, използвайки страхотните снимки.

KONSOLA – част от дизайнерските мебели от линията NOTWASTE

идея за дизайнерско обзавеждане

Дизайнерските мебели NOTWASTE като глобален проект

Тази колекция е реализирана в сътрудничество с дизайнери от цял ​​свят. В същото време човек постигна доста уникален характер. Тенденциите в обзавеждането, които бяха включени там, също са глобални. Многофункционалността, адаптивността и следователно конвертируемостта са други типични свойства.

Това се дължи главно на модулния характер на мебелите, но и на използването на естествени материали в неутрални цветове. Тук имаме работа с дървени и плетени мебели едновременно. Разбира се, те се вписват добре в класически дизайн. В същото време, благодарение на модерния си дизайн, те изглеждат актуални и подходящи и за модерен интериорен дизайн.

Тук виждаме модулния характер на мебелите

дизайнерски мебели разглобяем стол

Табуретка Pancha като част от колекцията дизайнерски мебели NOWASTE

Този стол е направен от Кристиан Виванко проектирани. Предлага перфектен баланс между функционалност, неутралност и игривост. Интересен е фактът, че е вдъхновен от домашни любимци. Това са нашите котенца, кучета и други малки приятели. Използвани са рециклирани материали и сглобяването е повече от лесно. Този стол може да се разглобява и рециклира много лесно.

… гледани от различни гледни точки

идея от плетени мебели дизайнерски мебели

Интелигентно място за съхранение

Масата Konsola е дело на дизайнера Хорхе Диего Етиен. Току -що споменахме място за съхранение, тъй като както казах, това е основен приоритет в домашния офис за повечето хора.Тази задача беше решена особено ефектно в случая с мебели без отпадъци. Колкото и прости да изглеждат мебелите, има толкова много възможности. Една проста странична маса, която може да служи и за място за съхранение за различни цели, има място за съхранение на книги и документи, интегрирани отстрани. Ластиците също предлагат практическа опора и служат като чудесен украшение. Тези ластици хармонизират с идеята за ракита стол. В същото време мебелите са изработени от дърво – нещо общо с табуретката Clara. Така че можете да кажете, че тази маса заварява колекцията заедно и я прави да изглежда еднаква.

 Това антично съхранение съчетава дизайнерската колекция мебели заедно

книги в помещения за съхранение дизайнерски мебели

Кресло Клара

Креслото Clara също е част от колекцията, зад която стои идеята, реализирана от мексиканския дизайнер Рикардо Касас. Въпреки грубия външен вид, проектът показва също толкова елегантност и отдаде почит на традиционното майсторство. Добре е да знаете, че на практика можете да седнете на него доста удобно.

 Мястото за съхранение го прави много подходящ за интериора

демонстрация пространство за съхранение идея дизайнерски мебели

Останалите мебели

Част от колекцията са също две огледала и дизайнерска лампа.Огледалата представляват двойка и носят игривите имена Mimì и Cocò. Те не могат да бъдат отделени един от друг, ако човек иска да изпита невероятния ефект от техния дизайн. Освен това са много практични. Те също така позволяват да се погледнете от различни гледни точки в рамките на стаята и по този начин да се гарантира перфектен външен вид. Креативната дизайнерска лампа Shift Creative от тази колекция ни разказва истории за това как се генерира светлина. Формата му е като пламък, но отразява идеята за изразходване на ресурси.

Страничните ластици са много практични и в същото време естетически приятни

дизайнерска мебел вълнуваща идея за място за съхранение

Къде може да се използва това дизайнерско обзавеждане??

Практически е добре да знаете, че тези дизайнерски мебели могат да се използват навсякъде в интериора. Те са многофункционални и конвертируеми и правят чудесно допълнение към хола, домашния офис и защо не и към кухнята. Материалите са неутрални, а линиите са много модерни – имат изразителен, минималистичен характер, който е толкова модерен в момента. Това дизайнерско обзавеждане ви дава много място за стилно обзавеждане във вашия дом. Можете да персонализирате интериора си по прекрасен начин, като използвате тези мебели.

Погледнат отблизо, можете да видите доброто изпълнение на детайлите

дизайнерски мебели в клетка за съхранение

IRI BY SHIFT е името на дизайнерската лампа в колекцията

дизайнерски мебели оригинален аксесоар

Той отразява актуалните тенденции в декорацията на аксесоарите

хубава идея за лампа за дизайнерски мебели

Светлината като символ на живота и топлината

страхотни дизайнерски мебели за лампи

MIMI-COCO от GAIA-BOTTARI са две страхотни огледала за вътрешна декорация, които са предназначени за двойка

страхотни дизайнерски мебели за огледала

Този стол от колекцията дизайнерски мебели е едновременно прост,

дизайнерски мебели извита повърхност

… изглежда груб и здрав, но всъщност е много модерен. 

дизайнерска мебелна седалка и място за съхранение

Този подход е популярна провокация сред съвременните дизайнери

малка дизайнерска мебел

Колекцията от дизайнерски мебели може да бъде интегрирана в много различни контексти, което е една от причините да е особено устойчива и актуална!

седнал мъж дизайнерски мебели