Апартаментът или къщата е центърът на живота за хората. Тук можете да бъдете това, което искате и да не позволявате на никого да ви подсказва. Това е рай, където можете да се отпуснете и да изоставите стресиращото ежедневие. Ето защо е важно да имате съоръжение, което да отговаря на вашата личност. Вашите гости трябва да ви разпознаят, когато влезете в дома си. На този етап ще ви покажем как можете да придадете на четирите си стени много личен щрих.

Апартаментът като огледало на душата 3

Огледало на личността

На първо място, защото не можете да направите нищо по въпроса: Ако смятате, че вашият апартамент все още не отразява вашата личност, тогава грешите. Никой не може да направи нищо по въпроса Личността и душата са в заведението прокрадва се поне малко.

Може да има избор на цвят на стената, който се основава на личните предпочитания, или избрания от вас стил на обзавеждане. Ще се окажете в много от решенията, които сте взели във вашето заведение.

Въпреки това е нормално, когато се появи желание да направите собствените си четири стени още по -лични. Но това изобщо не е толкова трудно.

Апартаментът като огледало на душата

Внесете личност в стените

Например, ако искате да придадете на стените си повече индивидуалност, нищо не казва повече за вас от фотостена. Можете лесно да разпечатате любимите си снимки, да ги поставите в рамка и да ги закачите на стената. Ако обаче искате да създадете истински привличащ погледа в четирите си стени, имаме още един съвет за вас.

Изпробвайте така наречените персонализирани форми. Това са фото плочки, които можете да прикрепите към стената с помощта на магнити. Предимството: Можете да подредите плочките както желаете и да ги замените както желаете, което наистина оживява вашата фотостена. Плочките се предлагат в различни форми, като квадрати, кръгове или шестоъгълници, което ви дава голяма свобода на дизайна.

Апартаментът като огледало на душата 3

По -прост метод за вашата фотостена обаче може да бъде и обикновен колаж. За да направите това, разпечатайте любимите си снимки, изрежете ги по размер и ги залепете върху по -голям лист хартия. Оформяте го напълно и го закачате на стената.

Мебели с история

Както вече споменахме, изборът на вашите мебели също може да каже много за вашата личност и да отрази душата ви. Най -важното е какъв тип мебели да изберете. Ако разчитате на употребявани или домашно приготвени неща, които разказват история, е по -вероятно да имате творческа личност.

Новите, дълготрайни, висококачествени мебели могат да ви кажат, че качеството е много важно за вас. Имате и двата крака на земята и знаете какво искате. Дори ако изобщо не искате да включите някаква личност, това казва много за вашата личност, например ако правите без снимки, котви или спомени от миналото си.

Апартаментът като огледало на душата 4

Цветове, които отговарят на вашата индивидуалност

Всеки от нас има определен любим цвят или любими цветове. За да подчертаете собствената си личност във вашия апартамент или къща, трябва също да включите тези цветове в интериора. В зависимост от размера, оформлението и естеството на вашите стаи обаче трябва да обърнете внимание на няколко точки, за да ги направите наистина уютни.

Уверете се, че сте адаптирали малко любимия си цвят към обстоятелствата. Например, ако много обичате лилавия цвят, но стаята, която искате да нарисувате, е много малка, трябва да работите с пастелен тон, който не затрупва стаята.

По -големите стаи могат да използват силни и по -тъмни цветове. За малки помещения трябва да използвате светли или приглушени цветове. Като алтернатива можете просто да зададете акценти с малки цветни области на стената.

Покажете интереси към съоръжението

За да подчертаете своята личност, трябва да покажете какво харесвате. Например, ако обичате да гледате филми или да ходите на кино, филмовите афиши в рамка могат да станат чудесна декорация. Ако сте запалени по свиренето на китара, китара на стената може да привлече вниманието.

Просто мислено преминете над хобитата и интересите си. Определено ще намерите изходни точки за адаптиране на декорацията във вашия апартамент или къща към нея.

Подреден апартамент, подреден ум

Ако не се справяме, често е невъзможно да предотвратим това да се отрази в четирите ни стени и да потъне малко в хаос. Тук обаче надделявайте определени взаимодействия. Вие не само оказвате влияние върху обкръжението си, но и вашето обкръжение влияе върху вас. Поддържането на дома ви чист и подреден от своя страна ще има положителен ефект върху вашето благосъстояние и личност. Просто опитайте.

Апартаментът като огледало на душата 2

Личността трудно може да бъде предотвратена

Наистина е почти невъзможно да попречите на част от вас да бъде включена в обзавеждането на вашия дом. Въпреки това, ако това не ви е достатъчно, можете да го направите още по-личен със снимки, цветове и вашите хобита. Винаги се уверете, че всичко е подредено и подредено, тогава като цяло ще се чувствате по -комфортно.

Изображение 1: unsplash.com, © Фелисия Буйтенверф

Изображение 2: Instagram.com, © хало платно

Видео: YouTube.com, © Късмет детектив