готини идеи за обзавеждане градски апартамент обзавеждане на хол

Готини идеи за обзавеждане за вашия градски апартамент

След натоварен ден в града, не е ли чудесно да се прибереш, да затвориш вратата зад гърба си и да си поемеш дълбоко въздух. Животът в оживен градски район понякога може да ви обогати, но в много случаи може да ви накара да се чувствате също толкова добре.

И когато се върнете в къща, която е пълна с предмети и чувате съседите да говорят и колите да се клатят през цялото време, това вероятно няма да ви помогне повече. Освен това със сигурност не се чувствате като светлините от уличните лампи точно срещу прозорците. По -скоро искате да имате спокойствие. Но това се оказва много трудно за много хора.

Имаме 10 съвета, които ще превърнат вашия апартамент в мястото за почивка, което искате.

10 НАЧИНА ДА ПРЕВЪРНЕТЕ ГРАДСКИЯ АПАРТАМЕНТ В РАЯ

готини идеи за обзавеждане на градски апартаменти

1. Спокойна цветова палитра

По улиците има много стимули, така че няма да е лошо, ако можете да се отпуснете в чиста атмосфера у дома. Правилният избор на цвят може да направи дълъг път в това отношение. Помислете за сребристо сиво, синьо, естествени дървесни нюанси и бяло.

Бледите тонове на перата, мекото зелено на градински чай или топлите розови нюанси също могат да бъдат много успокояващи. Когато се съмнявате, изберете цветове, които ви отпускат.

2. Правилните завеси

готини идеи за интериорен дизайн за градски апартамент

Този тип завеса като тази на снимката тук може да се използва в кухнята или всекидневната, където поверителността не е толкова важна. Можете да покриете долната част и да имате своето спокойствие и тишина, ако желаете, и все пак да оставите много светлина да тече във вътрешността на стаята.

Завеси с дължина на пода или такива с потъмняваща вътрешна изолация

готини идеи за обзавеждане градски апартамент обзавеждане спалня бяла

Завесите с дължина на пода или тези с тъмна вътрешна изолация са от съществено значение за спалнята. Това решение е особено популярно сред хора, които имат проблеми със съня на светлина. Освен това такива завеси също могат да защитят поверителността, когато съседите са твърде близо.

3. Звукоизолация

готини идеи за обзавеждане градски апартамент обзавеждане на хол

Инвестирането в шумоизолация може да бъде много полезно, ако живеете в район, където е много шумно. Вземете за пример хубави хотели, които изпълняват тази задача по прекрасен начин, като прикрепят акустични панели, покрити с плат към стените или тавана. Като алтернатива можете да получите достъп до прозорци с две или три стъкла, които допринасят за прекрасна звукоизолация.

Изберете дебели, уютни килими на пода и тежки драперии, които могат да ви помогнат да създадете буферна зона, която абсорбира шума.

Ако търсите алтернатива на акустичните панели, можете също да опитате колекция от книги.

Създайте уютен кът за четене

страхотни идеи за обзавеждане за обзавеждане на градски апартамент за четене на пиано

4. Живи същества

готини идеи за обзавеждане градски апартамент обзавеждане масичка за кафе диван

Интегрирайте въздуха и растенията в саксии, тави със сукуленти и нарязани цветя, цветни луковици. Предизвикайте себе си и вижте дали можете да успеете да поддържате растение във всяка стая. Не може ли да накара нищо да расте? Помислете за пазаруване на висококачествени изкуствени цветя. Има някои селски примери, които са прекрасни! Да имаш нещо зелено е много по -добре от нищо!

Ако сте в състояние да дадете на домашен любимец добър дом, тогава го направете! Така че атмосферата със сигурност ще се почувства много по-спокойна. Дори само гледането на плуването на рибите може да противодейства на стреса.

готини идеи за декориране градски апартамент украсяват домашна котка

5. Естествени текстури

готини идеи за обзавеждане за обзавеждане на камина в градски апартамент

В ежедневието сме заобиколени от твърде много фалшиви материали, синтетични и високотехнологични тъкани. Включването на естествени материали и текстури във вашето пространство ще ви помогне да оживите вашето пространство. Опитайте памучни, сизалови или памучни килими. Препоръчвам също да експериментирате с ленени кърпи с трапчинки, дървени купчини и полирани дървени маси. Също така обичам да си играя със свещи от пчелен восък, колекции от купи и камъни.

6. Ниски мебели

страхотни идеи за обзавеждане за обзавеждане на градски апартамент телевизор много дърво

Дългите и ниски форми ви канят да се отпуснете и да се отпуснете. Няма ли да имате място за такъв диван? Или може би дълъг и нисък бюфет ще подхожда на вашето оборудване. Може би предпочитате да имате легло на платформа?

Подобрете спокойната, дзен атмосфера с проста бяла и дървена цветова палитра, големи вази с клони и много удобни възглавници.

7. Седалка с гледка

готини идеи за обзавеждане за обзавеждане на кухня в градски апартамент

Има нещо толкова романтично в това да седнете до прозореца и да разгледате града. Включете малки ниши навсякъде, където можете. Опитайте да добавите седалка с пълнички възглавници и малко бюро точно пред прозореца. Така можете да се насладите на гледката към улицата.

8. Нискотехнологичен живот

готини идеи за обзавеждане градски апартамент обзавеждане цветен дизайн

Върнете се към ретро технологиите. Нещо подобно може да бъде достъпно от набиращ телефон, плейър или часовник на дядо. Животът само с високотехнологични съоръжения може да се окаже много уморителен в дългосрочен план. Често те са многофункционални, освежаващи и прости.

9. Живот в подредена среда

готини идеи за обзавеждане за обзавеждане на градски апартаменти трапезария цветни столове за хранене

Без значение колко голям е вашият апартамент, важно е да го поддържате много подреден. Светът там е силен, почти и прелива от визуална стимулация. Мислете за къщата си като за нещо, което излъчва точно обратното чувство. Тя трябва да бъде чиста, тиха и релаксираща.

10. Загадъчна градина

страхотни идеи за обзавеждане на градски апартамент, създаване на балконска градина

Независимо дали имате градина в задния двор, малка тераса, балкон или пожарна стълба, можете да защитите частната част отвън много добре. Изградете затворена външна зона, за да блокирате шума от съседите. Добавете съответните околни светлини за през нощта.

Открита частна зона

готини идеи за обзавеждане за обзавеждане на градски апартамент балкон тераса дървени мебели