идеи за килими червено бял модел

Идеи за килими и полезна информация за следващата ви покупка на килим

Планирате ли скоро да закупите нов килим? Или може би искате да ремонтирате целия си апартамент? Тогава определено ще намерите тези ценни съвети и трикове Идеи за килими намирам за много полезно.

Първата мисъл трябва да бъде къде точно искате да поставите килима си.

Възнамерявате ли да го използвате, за да подчертаете зона, да придадете на стаята мек допир или може би да използвате цветни акценти?

Каква функция трябва да изпълнява вашият килим? Размерът му също зависи от това. Измерете желаната дължина и ширина, така че килимът да се впише хармонично в интериора.

Килимите в зоната за хранене трябва да са достатъчно широки, за да могат столовете да се изтеглят плавно, а пътеките за килими в стълбището трябва да изглеждат симетрично и да осигуряват равномерно свободно пространство от двете страни.

След нашите Идеи за килими за малки стаи трябва да предпочитате килими и килими в светли, неутрални цветове. Така стаята изглежда визуално по-голяма.

Килимите с шарки също са проблем сам по себе си. Това ви позволява много успешно да закотвите цветовата палитра в стаята и по този начин също да създадете хармонична единица. Тези видове килими се препоръчват особено за райони с силно износване.

Идеи за килими със стилизирани дървета и в ярки цветове

идеи за килими стилизирани дървета

Достоен и стилен с килим с дълбоки купчини в неутрални цветове

идеи за килими неутрални цветове

По -тъмните нюанси осигуряват повече комфорт и спокойствие

идеи за килими мозайка оптика

Игрив и динамичен с пъстър мозаечен килим

идеи за килими мозайка цветни квадратчета

Не мислете, че трябва да се задоволявате само с правоъгълни килими. Днес на пазара има голямо разнообразие от форми. Квадратните килими, например, придават на всекидневната ясна структура, а кръглите или овални килими осигуряват повече визуално движение и в същото време носят релаксация.

Така че сега знаете по -добре. Прочетете всичко отново и се оставете да бъдете увлечени от нашите Идеи за килими да вдъхновява. Забавлявайте се с купуването на килими!