кухненско обзавеждане стенен дизайн стенен цвят трапезария мебели модерно

10 идеи за кухненско обзавеждане, които ще харесате

Нека поговорим днес за мястото, където пиете първото си кафе, закусвате, понякога работите, четете и седнете там с чаша червено вино, докато храната е във фурната.

Защо не превърнете кухненската маса в центъра на стаята, която ще ви донесе толкова много радост.

Имате ли кухня с трапезария, която искате да подправите? Независимо дали са подходящи за двама или десет души, тези дизайнерски комбинации са създадени, за да провокират творческото ви мислене. Вижте дали някой от тези примери ви вдъхновява.

1. Идея как бихте могли да обзаведете кухнята си – мозайката и окачените светлини с чук

кухненски комплект стенопис трапезария пейка

Занаятчийски и светски вид с мозайки, направени от несъответстващи парчета като кубинските, показани тук, отпечатаните възглавници и чуканите сребърни или медни висулки. Пейките са супер удобни, но стената, покрита с плочки, може сама да добави обрат към стаята.

2. Ъглови седалки за прозорци и стикери

кухня поставете стенопис тапети възглавници дървена пейка трапезария

Пейките с място за съхранение в тези, които могат да бъдат поставени в ъгъла, са удобни и практични и могат да съберат много хора на масата. Подправете ъгъла с някои забавни и лесни за нанасяне стикери за прозорци и изберете сянка от възглавниците си за пейка.

3. Светлинни маси и лампи във формата на глобус

Настройте кухня с трапезария акрилни столове дървена маса

Към стената беше прикрепена ъглова маса, оставяйки достатъчно място за краката. Присъствието му в стаята е много характерно. Висящата висяща лампа над масата ще привлече вниманието и ще осигури по -топъл блясък от обикновените кухненски лампи.

4. Отличителен полилей и цъфтящи клони

Трапезария кухня с трапезария поставени дървени столове дървена маса

Тук имаме страхотен полилей, като горещо розовия тук, и няколко високи вази с цъфтящи клони. Това създава фино разделение между двете стаи. Това би било идеално за дом с отворен план.

5 -та врата в ресторантски стил и полилей с глобус

Обзавеждане на кухня с трапезария модерни идеи за обзавеждане висяща лампа

Защо не интегрирате вратата в дизайна? Въртяща се врата в ресторантски стил с въртящи се стъклени вложки. Полилеите са изработени от сферични светлини. Те са изпълнени в различни нюанси и отразяват формата на кръглите панели на вратата.

6. Трапезни маси и студени стенописи

трапезария кухня настроена маса за хранене със столове

Искате ли да постигнете тази странна, но очарователна визия тук? Донесете масата в стил вечеря до ъглова пейка, поставена до стена с модерен тапет с шарки.

7. Маса за кафе и невидими столове

Разположете кухня с акрилни столове с трапезария, кръгла маса

Тази малка малка зона за сядане доказва, че дори много тесните пространства не трябва да правят компромиси със стила. Намерете най -малките и елегантни маси за кафе, които можете да намерите, и поставете кокетни столове около тях.

Настройте това с добре изглеждаща купа с плодове между храненията.

8. Приказни висулки и експресивна боя за стени

кухненско обзавеждане стенен дизайн стенен цвят трапезария мебели модерно

Елегантни, непринудени, модерни пластмасови столове създават динамичен контраст с мистичната, странна висяща светлина. Бялото е избрано за столовете, а лампите предпазват кухнята (с вашите розови шкафове) да не се превърне в твърде сладка територия.

9. Фенери от оризова хартия и детска художествена стена

трапезария кухня с трапезария разположени столове дървена маса

Леки, евтини висящи лампи се предлагат в няколко размера и при излагане придават страхотен блясък. Стена с небрежно нанесени детски картини и обикновени бели стени и столове помагат да се създаде приветливо пространство, което блести с креативност.

10. Ъглова пейка, калъфи за седалки за дивани, полилеи

трапезария пейка дървен под фотьойл маса трапезария кухня

Създайте ниша за хранене, която излъчва проста елегантност. Има елегантна ъглова седалка, която е пълна с няколко възглавници. Цялото нещо се допълва от фотьойл и класически полилей.

Намерете стол с правилен профил, така че няколко от тях да могат да се поберат на една и съща маса.