ориенталски орнаменти картина колаж

Ориенталски орнаменти и модерен интериор от Mimar Interiors

Елате с нас и се потопете в една вълшебна приказка! Днес става въпрос за ориенталски орнаменти и марокански интериорен дизайн. Представяме ви страхотна луксозна вила в Доха, Катар. Това великолепно архитектурно творение е направено от Интериор на Mimar осъзнах.

Той представлява хармонична комбинация от елементи от мароканския стил и класическия скандинавски дизайн. Изящната резба, аркадите на прозорците и вратите, отворените греди на тавана са само някои от основните елементи на мароканския стил на обзавеждане и източно ориенталската архитектура. Елегантни стъклени полилеи висят от високия таван, където има щедър таван. Той има формата на купол и е инкрустиран с типичните метални резби. Декорацията е проста, но впечатляваща. Великолепна стенна плоча, изработена от сребро, виси на стената над филигранно украсения скрин и тук -там можете да видите характерните марокански фенери. Седалките са меко тапицирани и покрити с кожа, а масичките за кафе са много ниски в минималистичен стил.

Банята продължава да бъде луксозна. Най-модерното обзавеждане и традиционните ориенталски орнаменти се комбинират, за да създадат достойна атмосфера. Стените излъчват лек блясък. Покрити са с огледални мозаечни плочки. Навсякъде, което окото вижда, има съзерцателна хармония. Ценните текстури и приятно охлаждащите нюанси превръщат тази красива вила в царство на спокойствие и фантазия. Имате чувството, че сте в хиляда и една нощ. Това е успешна интерпретация на интериорния дизайн от Ориента, който стана още по-очарователен поради яснотата на севера. Това е многостранна смес, която напомня за древната история и същевременно се появява в нова светлина. Разгледайте всичко и се оставете да останете очаровани!

Мечтани марокански мозайки

ориенталски орнаменти отворен таван греди мозайка

Отворените таванни греди осигуряват повече уют

ориенталски орнаменти мозаечни плочки

През прозореца на покрива винаги прониква достатъчно светлина

ориенталски орнаменти тавански фенери

Изящна резба и елегантни, кръгли полилеи

ориенталски орнаменти прозоречни аркади

Сводести форми и колони с елегантни капители

ориенталски орнаменти мароканска вила

Съвременна интерпретация на мароканския стил

ориенталски орнаменти входна врата сребърен фенер

Великолепни гравюри върху сребро

ориенталски орнаменти стенна чиния сребърна тоалетка

Цветен текстил и удобни мебели

ориенталски орнаменти кожени дивани прозоречни аркади

Модерен дизайн и луксозен блясък

ориенталски орнаменти мивка огледало за стена

Минимализъм с ориенталски нюанс

ориенталски орнаменти мозаечни плочки за баня