мебели в провинциален стил кухненска гарнитура бели кухненски шкафове маса за хранене отворени рафтове

Ето как придавате на интериорния си дизайн стил на селска къща

Какво представлява обезщетението? Според много учения това е пътят към хармонията. Човек би трябвало да изпита противоположности, за да намери точно здравия център. Защото тук обикновено се чувстваме най -комфортно. Ако седим много на работа в ежедневието, трябва да ходим на разходка или да спортуваме вечер.

Ако четем много, също трябва да отделим достатъчно време, за да отпуснем очите си. Учението за баланса може да се приложи към нашия начин на живот.

Поканване на хол в селски стил

селски дизайн дизайн кожен диван хол растения

Свежи цветни акценти

мебели в селски стил мека мебел цветен килим отворени рафтове за стена

Белите дивани в хола привличат вниманието

селски стил хол обзавеждане ивица килим синя стена

Всички ние сме жители на града през целия ден. Няма ли тогава да имаме нужда от малко повече близост до природата и простота в живота си? Сигурни сме, че много от вас сега ще отговорят на този въпрос с категорично „да“. Но в кой стил най -добре може да се намери близостта с природата? Със сигурност има някои забележителни опции. От Кънтри стил е чудесен начин. Днес бихме искали да ви покажем как можете да придадете на вашия дизайн селски характер.

Близостта до природата и Кънтри стил

Много ретро визии се появяват близо до природата. Тази характеристика се изразява по различни начини. Първо, не е нужно да спестявате всичко от това да изглеждате стари с декор в селски стил. Напротив – остарелият герой е точно това, което го прави толкова привлекателен.

Създайте привлекателен интериорен дизайн

обзавеждане за хол в селски стил отворени рафтове пиано

Селският стил носи комфорт в хола

мебели в селски стил кожени мебели хол камина дълги завеси

Комбинирайте светли нюанси

мебели в селски стил хол, поставен странична маса за растенията

Освен това ретро мебелите и текстилът съдържат много естествени шарки. Те са изпълнени с флорални шарки и ярки нюанси. Малките детайли също играят важна роля за осигуряването на уникален, очарователен характер. Това е точно като традиционния начин да работите в селска къща.

Материалите и текстилът

Основните материали за Кънтри стил са дърво, метал, порцелан и слама. Що се отнася до текстила, трябва да подчертаете използването на памук. Тъканите трябва да изглеждат по-груби, така че да не са прекалено фини.

Дървото и камъкът се съчетават чудесно в тази всекидневна

мебели в селски стил хол декориране идеи таван осветление камъни

Светла всекидневна с селски елементи

селски стил хол хол под рустик масичка за кафе килим

Ако искате да постигнете леко изискан характер, тогава помислете за много елегантния модел Toile de Jouy. Има няколко цветови вариации, от които можете да избирате. Синьото, червеното и черното са най -популярните и затова също са широко използвани.

Самото съоръжение

Общите критерии, които сме определили за селския стил, трябва да бъдат пренесени във всички аспекти на интериорния дизайн. Мебелите, дизайнът на стените, декорацията трябва да съответстват на тях. Все пак искаме да запазим модерното докосване. Как работи? Предлагаме ви следното правило: вървете с техническото оборудване модерно, а с обзавеждането – селско. По този начин достигате точно до златната среда, която вече беше спомената в началото.

Бели мебели и красиви шарки

спалня в провинциален стил бели мебели красив модел

Освежете атмосферата с флорални декорации

мебели в кънтри стил хол табуретка килим

Кожени мебели и елегантни шарки

селски стил хол кожени дивани камина декор

Кухня в кънтри стил

кухненски висящи лампи в провинциален стил кухненски остров селски елементи

Оранжевата боя за стени и цветните мебели правят хола да изглежда свеж

селски стил хол оранжев цвят на стената елегантен килим