живеене в селски стил стил селски мебели съвети идеи примери

Модерна къща с нотка на селски стил

Винтидж стил е по -модерен от всякога. Едва ли можем да си представим, че сега някой би се усъмнил в чара им. Например, ако искате да интегрирате стар диван в интериорния дизайн, той би привлякъл много повече внимание, отколкото нов. Това важи и когато последният е създаден от топ дизайнер.

Живот в стил селска къща

съвети за обзавеждане на мебели за всекидневна в стил селска къща

По същата причина си струва да използвате повторно стар килим в интериора, дори ако има едно или две петна.

Мебели за хол в селски стил в стил „направи си сам“

страничен стил хол хол мебели куфар странична маса

Дори парче във винтидж стил обикновено е достатъчно, за да придаде на къщата безпогрешен индивидуален вид. Днес ще говорим за тази случайна, произволно изглеждаща аранжировка с ретро мебели!

Акценти и привличащи погледа

живеене в селски стил стил хол мебели рустик

Основни принципи

По -долу искаме да разгледаме по -отблизо различни стратегии за успешно сдвояване на по -консервативен стил на селска къща с нещо ново, проектирано според най -съвременните критерии. Но ето някои от основните принципи предварително. Първо, модерното трябва да доминира, а старите неща по -скоро трябва да са акценти. Второ, потърсете контраста между традиционния (в смисъла на селския стил къща) и новия. От съкровищницата на винтидж предмети потърсете тези, които най -добре съответстват на съвременната атмосфера, в която се намирате.

Таванска стая – шик и селски

живеещи в селска къща в стил таванско помещение мебели от дърво

Изцяло изработена от дърво

съвети за обзавеждане на спалня в стил селска къща

Дръжте под око безвремието

За да се постигне успешен модерен дизайн с докосване на стил кънтри къща, не бива да се изпуска от поглед нетленното. Става въпрос за постигане на вечен вид. Това работи, защото всичко в крайна сметка изглежда класическо. С други думи, перфектният подбор на обекти от различни епохи показва, че и вие имате чувство за това.

Различни примерни стратегии

селски стил хол трапезария мебели трапезна маса столове дърво

Рустик обзавеждане на трапезарията

селски стил хол мебели за трапезария маси за хранене столове дърво метал

Индустриални

Индустриалният стил е модерен стил. Но той лесно може да намери вдъхновение и в стила на реколта селска къща. Поради приликите преходът е плавен и почти незабележим. Подчертайте обаче модерността. Това може да стане например, като изберете най -новите материали. Последните също обикновено са лесни за грижи. В същото време също би било подходяща стратегия да се използват съвременни методи за увеличаване на пространството. Само дизайнът като отворено жилищно пространство и интегрирането на перспективи и огледални повърхности биха направили дизайна да изглежда модерен въпреки ясните ретро елементи на селски стил.

Мебели за индустриален дизайн в кухнята

мебели за дневна кухня в селски стил мебели за промишлен дизайн

Дървени кутии и метални мебели

селски хол кухненски мебели метални столове индустриален дизайн

Като малък музей

Стилът на селска къща се характеризира със своята близост до природата. Но носете модерно разбиране за това със себе си. Защото според сегашните критерии близостта с природата би била усилието да не се изхвърлят никакви предмети, а напротив – да се използват повторно. Можете да направите контейнери за растения от почти всичко. Те сами по себе си са типичен елемент от дизайна на селска къща.

Мека мебел в селски стил

живеене в селски стил къща обзавеждане на хола селски

Селски висулки в хола

живеещи в селски стил хол обзавеждане разтегателен диван

Обърнете внимание на съвременните цветове и боядисване при обработката. Използвайте модерно изглеждащи (например скулптурни) растения. Превърнете елементите на традиционния стил на селска къща в силни, контрастни акценти в отворения, модерен дизайн на дома.

Дървени рафтове с височина на помещението

живеещи в селски стил хол, обзавеждащ дървени рафтове

Минимализъм или изобилие

Минимализмът и изобилието са характерни за модерния и стила на селската къща. Играйте с възприемането на тези! В къща с прозорци от пода до тавана, лишени от излишни мебели и детайли, килим в кънтри стил може да изглежда просто страхотно. След това той щеше да оживи всичко чудесно с изобилието от мотиви и вероятно ще го контрастира с растителния пейзаж там. Модерното в дизайна все още ще бъде достатъчно доминиращо.

Интегрирайте селските райони в модерно обзавеждане

живеещи в селска къща в стил кухня обзавеждане на селски дървени мебели

Това са само три възможни подхода, които можете да предприемете, за да включите провинцията в модерен декор. За да може всичко да се получи добре, в допълнение към основните принципи, изброени в първата част на статията, трябва да следвате и червата си. Основната цел е безвремието, но това, което носи нотка носталгия със себе си.

Модерен селски стил

живеене в селски стил стил хол обзавеждане идеи селски

Интериорен дизайн и отворени дневни зони

живеене в селска къща стил обзавеждане съвети селски стая разделител стъкло

Мебели за трапезария от масивно дърво

живеещи в селска къща стил трапезария идеи обзавеждане селски

Шикозна дървена кухня с тухлена стена

живеещи в селска къща в стил кухня идеи обзавеждане селски

Селски и модерни идеи за спалня

живеене в стил селска къща идеи за спалня обзавеждане легло рустик

Непряко осветление

живеещи в стил селска къща идеи за спалня обзавеждане в селски стил