Ако някога сте виждали красивите плажове и скалистия бряг на Амалфи или сте обиколили древните руини на Рим, вече знаете магията на Италия. Поне малка част от него. Вероятно сте се чудили как бихте могли да вземете част от този стар, романтичен свят със себе си и да внесете някакъв италиански усет във вашия собствен интериор. Искате ли да внесете приятно празнично усещане в собствения си дом? Ако наистина сте страстен любител на италианския бит и култура, значи сте попаднали на правилното място. Тази статия е за живот в Средиземноморието и наслада от силно докосване на юг в ежедневието. Скоро ще разберете кои средства могат да бъдат използвани за постигане на това в четирите ви стени. Представяме изпитани съвети как можете да въведете специалната атмосфера на Италия във вашия интериор и да й се насладите през цялата година.

 “Moditerran” е новият стил на обзавеждане за хора, които обичат италианската култура.

Модерен средиземноморски живот

  • Да живееш едновременно модерно и средиземноморско? Това възможно ли е?

Хиляди от многобройните посетители на Италия са също толкова очаровани, колкото и вие, от красивата природа и богатата култура на тази южноевропейска страна. Те са дълбоко впечатлени от начина на живот и обзавеждането на дома на италианците и от тяхното изкуство да съчетават старото с новото.

Дори се говори за нов стил, идващ направо от полуострова. Чували ли сте вече термина „средиземноморски“? Това е създадено със смесица от модерно и средиземноморско. Ние правим всичко по -лесно за вас и разкриваме най -новата формула в модата и дизайна, която вече се е оформила. Той гласи: модерното + Средиземноморието е италианско! Да живееш в Средиземно море означава да внесеш нотка на юг в собствената си къща и да я задържиш там за дълго време. Но възможно ли е дори да се комбинират модерни елементи със средиземноморския стил на обзавеждане? Да, това е напълно възможно и ние ще ви покажем как да го направите.

Ако харесвате италианската култура и начин на живот в Южна Европа, тогава бихте могли да внесете средиземноморски усет във вашия дом.

Средиземноморска дневна красива всекидневна

  • Елементите на вековния интериор на дома и майсторството характеризират съвременния интериор

В Италия можете да погледнете назад към вековната културна традиция в живота и обзавеждането. Майсторството е особено популярно там и неговите елементи са включени в съвременния интериорен дизайн. Често те изразяват любовта на художниците и собствениците на жилища към Средиземноморието. Да живееш в Средиземноморието днес означава да проектираш шикозен интериор със селски, остарял усет и модерен усет. Например сводестите дограми и селските мебели са сред абсолютните задължителни елементи на новия средиземноморски стил. Земните тонове и естествените текстури са предпочитани. Поради тази причина навсякъде в интериора често се срещат мазилка, камък и дърво. Ясни линии, селски светлини и боядисани в черно рамки на прозорци и врати водят до перфектната комбинация за средиземноморския живот по модерен начин. Тези важни елементи се допълват от прекрасни железни изделия и старинни аксесоари за помещения. Те придават на всяка стая южен нюх, така че да се чувствате като на почивка в собствения си дом.

 Средиземноморската култура на живот отговаря на съвременния шик.

Средиземноморска дневна уютна всекидневна в бяло

 Рустикалните елементи в интериора са запазени.

Средиземноморски дневни спални

Помислете как вашият модерен интериор ще се промени, ако сте имали тухлена или каменна камина в хола. Открита каменна задна стена в кухнята ще бъде безспорният привличащ погледа, който излъчва южен нюх. Подобни детайли в средиземноморски стил извеждат всяка атмосфера на ново ниво и правят дома ви нещо специално. Къде да се насладите на живота!

Отвореният етажен план е авангарден, но тухлената стена е абсолютното привличане на погледа в тази всекидневна плюс кухня.

Средиземноморски отворен етажен план Привличаща вниманието персийска килимна тухлена стена

Надяваме се, че сте харесали нашите съвети за модерен и средиземноморски начин на живот. Не на последно място, просто искаме да ви подскажем: Не забравяйте, че различните южни страни имат различия и свои собствени селски характеристики. Днешният принос е насочен само към италианския стил и показва основите на съвременния и средиземноморски начин на живот в много кратка форма. Ако сте влюбени в средиземноморската естетика като нас, прочетете още статии за това на нашия уебсайт.

Много слънце, синьо небе и очарователни панорамни гледки – това е Италия!

Просто селски, средиземноморски, красива панорамна гледка, много слънце, синьо небе, Италия

Античните стайни аксесоари подчертават модерния дизайн.

Модерен дизайн на стаята бели антични стайни аксесоари Средиземноморски усет

Старата дървена маса се вписва перфектно в този модерен интериор.

Средиземноморски дневен модерен интериор селска дървена маса и дървени столове

 Черни рамки за прозорци и врати, сводести ниши на стените, изцяло в бяло, са типични средиземноморски елементи, които могат да се видят навсякъде в Италия.

Средиземноморска модерна черна рамка на врата сводеста стена ниша типични средиземноморски елементи

Да живееш в Средиземноморието означава да имаш уютен дом.

Средиземноморският живот създаде уютен дом

Чистите линии и естествените текстури също доминират в банята …

Средиземноморски живот в банята

 Винаги се прави в зелени цветове.

Средиземноморска баня земни цветове естествени текстури стенни мозаечни плочки

Красивите мозайки са голямата страст на италианците, поради което можете да ги видите дори и на най-малките повърхности.

Мозаечни плочки в стълбищната клетка много привлекателни средиземноморски

Модерността и селските аксесоари за стая вървят ръка за ръка и изразяват средиземноморския усет.

Отворена модерна всекидневна кухня селски елементи подчертават модерността

Живот на Средиземноморието на верандата – холът се премества навън, за да можете да се насладите напълно на красивото италианско време.

Средиземноморието живее на верандата