Адвент, Адвент, малко светлина гори! Има нещо вълшебно в това, когато отново стане уютно и коледно. Първият Адвент е точно зад ъгъла и много от нас може би вече мислят за по -добри идеи за подаръци от миналата година. Някои сигурно се чудят какво да сложат в адвентния календар. Днешната ни тема трябва да е за адвентен календар за мъже. Бихме искали също да подарим подаръци на мъжете, да ги изненадаме и също така да ги похвалим.

Бедните мъже често остават на опашка. Те винаги са толкова доволни и пестеливи. Не се нуждаете от нищо и не искате нищо освен „световен мир“. Ако познавате такива мъже, със сигурност ще бъдете претоварени, когато става въпрос за събиране на идеи за подаръци за Коледа.

Адвент календари за мъже – кои са правилните идеи за подарък?

Адвент календар за мъже бял

Адвентният сезон може да се разглежда като малко обучение за Коледа, в което можете да практикувате да избирате правилния подарък 24 пъти.

Advend календар 2020

Не, адвентният календар не е само за децата и не просто слагате сладки в него. Можете да използвате чудесното време на Корона, за да изживеете съвсем различен Адвентен календар.

Може би най -накрая ще имате време сами да си поправите календара за адвент? И най -вече най -накрая наистина можете да помислите какво да сложите в сашето.

Използвайте заключването, за да можете най -накрая сами да си направите календар за адвент

Адвент календар за мъже малка кутия

Добавете идеи за календар за мъже

Как трябва да изглежда адвент календарът за мъже и какво трябва да съдържа? Е, първо би било важно да изясните на кой мъж или на кои мъже трябва да се дадат подаръци във вашата среда. Това ли е приятелят, съпругът, бащата, братът, синът, братовчедът, чичото и т.н.? Вижте също, има толкова много страхотни необвързани мъже, които могат да ви вдъхновят с нещо в адвентния календар.

Момчетата и мъжете заслужават проста елегантност и ценни подаръци

Адвент календар за мъже черно

Има няколко неща, с които е добре да се работи, когато става въпрос за календари за адвент за мъже. Две ключови думи определено ще помогнат в началото: първата е практична, а втората – (M) годна за консумация.

Адвентният календар за мъже може да направи кутията с инструменти пълна отново

Адвент календар за мъже идеи за подаръци

Независимо дали са млади или зрели, много мъже обичат да играят, да работят и да ядат. Всички малки подаръци за адвентния календар, свързани с него, са правилни.

Има мъже, които наистина имат всичко необходимо в живота, за да бъдат щастливи. Все пак можете да изберете малко допълнение към облеклото си, като например нов чифт ръкавици или чифт работни ръкавици. В зависимост от типа мъж можете да изберете и козметични продукти, които например са екологични и устойчиви. Нова дървена четка за зъби или Q Съвети без пластмаса биха били нещо, което винаги можете да използвате. Но природата е пощадена от такива дарове.

Всеки мъж е истински щастлив от естествената козметика от магазините за здравословни храни 

Адвент календар за магазин за здравословни храни за мъже

Казват, че мъжете и момчетата винаги обичат да измерват нещо. Нов мерило, сгъваемо правило или малка нивелира – това са неща, които MAN би искал да има две. Не е много коледно, но докато сме по темата, можете също да добавите пакет суперлепило към идеите за календара на Адвента. Определено ще получите още повече идеи за подаръци в хардуерния магазин.

Измерими, практични и комбинируеми – вашата ориентация при избора на подходящ подарък

Адвент календар за мъже измерим

Има някои неща, от които мъжете никога не се насищат и едно от тях са чорапите. Те винаги се губят и колкото и да имате от тях, той винаги носи два различни чорапа. В мрежата има достатъчен набор от идеи по темата чорапи. Също така би било много практично да се използват 12 чифта чорапи за самостоятелно изработения календар за адвент.

Чорапи, чорапи и още чорапи – никога не можете да се наситите от тях

Адвент календар за мъже Коледа

Чорапите с тематични снимки са хитът в Адвент 2020

адвент календар за мъже междузвездни войни

Колкото по -пъстър е чорапът, толкова по -малка е вероятността да го загубите 

Адвент календар за мъже коледни чорапи

Легендарните сериали и филми ще бъдат темата на адвентния календар тази година 

Адвент календар за приятели на мъже

адвент календар за мъжки гол чорапи

Ако правите адвентен календар за гаджето си, можете да включите нещо свое, което е добро за връзката ви. Нещо, което никога няма време. Създайте ваучер, в който го каните на кино или го предизвиквате в битка с компютърни игри. Можете да се срещнете някъде по средата и да готвите или играете табла заедно.

Друга идея би била да му направим самопризнание. Без значение в какви отношения е мъжът с вас, със сигурност има нещо, което винаги сте искали да му кажете.

Важно послание или изповед също са добри идеи за подаръци през Адвент 2020

идеи за адвент календар за мъже

Прекарвайте време заедно: създайте ваучер или проектирайте покана за събитие

Адвент календар за мъже забавляване

Дайте отпечатана снимка! Направете го празничен и подарете подарък на мъжа, когото обичате. Наистина няма значение колко снимки имате на смартфона си заедно. Една снимка на хартия винаги има добавена стойност.

Нещо самостоятелно приготвено – разбира се, малко коледни бисквитки трябва да се опаковат като подарък и да се отхапят преди Коледа. Домашните шоколадови трюфели с ром и коледни подправки са винаги популярни.

Мислете устойчиво и предпочитайте естествените материали за коледния сезон 

Адвент календар за мъже кутия

Топла дума може да замени дори най -скъпия подарък 

Адвент календар за мъже съобщение

Направете страхотна компилация от деликатеси, всичко, което сърцето ви желае.

Всичко изглежда така, сякаш можете да зарадвате съпруга или мъжете си.

Практични, цветни и готини – можете да зарадвате малките човечета с тематични подаръци 

Адвент календар за млади мъже

Проектирайте адвент календари за мъже

Много накратко за дизайна на адвентния календар: Разбира се, можете да си купите шикозен и елегантен адвентен календар. Но също така би било добре, ако го направите сами. Във всеки случай тя трябва да се поддържа проста. Би било чудесно, ако действате според чувството за устойчивост и работите с естествени материали.

Тенекиените кутии са наистина чудесен материал за направата на адвентен календар 

Адвент календар за мъже повторно използване на консервни кутии

Адвентният календар може да бъде съставен добре от хартия, тенекиени кутии или малки кутии. Ако обичате да използвате стените в стаята, можете също да закачите подаръците на стената.

Бъдете креативни и подарявайте на близките си подаръци от сърце! 

Адвент календар за мъже стълба

Стара (или нова) стълба може чудесно да се използва за изработване на календара на Адвента за мъже.

Важно е да се забавлявате и да се наслаждавате на занаятите. Всички подаръци, които са изникнали от сърце, могат да бъдат разпознати веднага, дори и да са малки и скромни!

Успех и спокоен първи Адвент!

Адвент календар за мъжете обичат

Адвент календар за мъже прищепки