Да станеш майка е безкористен, изтощителен и изключително възнаграждаващ момент в живота на жената. Затова ние вярваме, че новите майки заслужават специален подарък. Със сигурност можете да подарите обикновен комбинезон или лигавник. Най -добрите подаръци за новородени майки обаче са внимателно обмислени, красиво опаковани и изключително практични. По този начин можете да помогнете на мама с прехода към тази нова фаза от живота. Така че, когато избирате подарък за нова майка, вземете под внимание следните идеи за подарък…

Празнувайте новия живот!

Подарък за парти за новородено бебе на душ

Какво е необходимо на нова майка?

Подарък за новородена майка диван майка и бебе

Подарък за нова майка – любопитни факти и идеи

Раждането е много вълнуващо събитие за всяка жена и нейното семейство. Разбира се, майката получава множество подаръци за новороденото си бебе, като сладки бебешки дрешки, залъгалки и др. Но често най-добрите подаръци за новите майки са тези, които са предназначени само за тях, а не за детето.

Практични идеи за подаръци за нови майки

Идеи за подаръци за нови майки предложения

Специален подарък за нова майка е чудесен начин да я отпразнувате и поглезите. Това също е напомняне, че грижата за себе си е също толкова важна, колкото и грижата за новороденото дете.В крайна сметка, за да бъде щастливо, бебето се нуждае от щастлива майка. Не е вярно?

Ако нямате идеи как да угодите на най -добрата си приятелка, която току -що е станала майка, имаме няколко предложения по -долу. Придържайте се към него и намерете ново вдъхновение!

Новите майки заслужават да бъдат празнувани

Подарък за козметични продукти за нова майка

За да отпразнувате най -добрата си приятелка като нова майка, може да искате да й направите специален подарък, който е добре обмислен, полезен и забавен. Следните идеи трябва да ви помогнат в това …

Подаръчна кутия за нови родители

Подарък за чаши за нова майка за родители

Готова детска стая като подарък за нова майка

Малко след раждането най -добрата ти приятелка ти се довери, че тя и съпругът й не са завършили съвсем яслата на новороденото си. Детското креватче и масата за преобличане вече са там, но стаята все още е доста гола и се нуждае от повече работа, особено по стените. Затова ги изненадайте със сладък стенопис, който върви с темата за детската стая.

Стенна декорация за детската стая

Подарък за нова майка ръчен печат

Например, сладък животински мотив или картина с красиви цветя или цветни коли биха отишли ​​добре в детската стая. Предложете да помогнете за настройката на стаята. Например при окачване на мобилния над кошарата, сгъване на гащеризон и поставяне в скрина, организиране на памперси и мокри кърпички и пълнене на кошници с малки бутилки с бебешки шампоан и крем за обрив от пелени.

Кафемашина Keurig

Вие и вашият най -добър приятел сте разговаряли на кафе в продължение на стотици часове. И знаете, че тя обича добра чаша кафе. За да улесните първите няколко месеца на лишаване от сън – и след това – възможно най -лесно, можете да помислите за едно Кафемашина Keurig давам. Когато държи бебе, изливането на гореща вода върху филтър или работата с кафе машина може да бъде трудно и дори опасно.

Насладете се на чаша кафе на спокойствие

Подарък за нова майка с нова кафе машина

С новата си кафемашина Keurig всичко, което трябва да направи, е да включи машината, да изчака да се загрее, да постави избраната от нея K-чаша в машината и да натисне бутона за приготвяне. До минута или две младата майка ще изпие прясно сварена чаша кафе, докато държи бебето си. Ако кърми, може да предпочете кафе без кофеин, поне когато тепърва започва. Затова й дайте няколко опаковки K -чаши – някои обикновени и някои без кофеин.

Ценни моменти

Подарък за нова майка, която пие кафе

Наистина удобно одеяло

Кой казва, че само бебетата се нуждаят от уютно одеяло? Вашият приятел ще прекара много време в храненето на бебето си, като я държи, чете му и ще се гушка с него на дивана или в люлеещия се стол. Затова тя определено ще обича и оценява собственото си уютно одеяло. Одеяло, изработено например от 100 процента органичен памук, е много добър избор. В прохладните дни – или ако иска да подремне бързо на дивана, докато новороденото й спи наблизо – одеялото също ще бъде много полезно.

Настани се удобно!

Идеи за подаръци за новородени пухкаво одеяло

Вечеря и гледане на деца

В момента най -добрият ви приятел може все още да е в режим „мога всичко“. Въпреки това, след няколко седмици отношението й може да се промени и тя може да е повече от готова да накара някой да задържи новороденото си за известно време. В крайна сметка тя заслужава душ, който продължава повече от две минути. Като хубав жест можете да й дадете самоделен сертификат за подарък, в който обещавате да й помогнете с бебето, когато то е готово, и да й купите вкусно ястие по свой избор.

Можете също така сами да направите ваучер за подарък за вашата приятелка

Направете сами подарък за нова майка

Най -важното е, че подаръкът за нова майка идва от сърцето ви. Тогава майката, бебето и вие също ще бъдете щастливи. Празнувайте новия живот и поглезете жената, която наскоро стана майка!

Всеки подарък за нова майка е ценен

Подарък за нова чанта с ваучери за мама

Идеи за подаръци за новородени майки

Подарък за нова майка книга маска за очи Подарък за подарък кутия за нова майка

Подарък за бурканче за нова майкаПодарък за нова майка Подарък за кафемашина за нова чаша Подарък за нова майка това, което има нужда от нова майка Идеи за подаръци за нова майка Идеи за подаръци за нови майки майка и бебе топ