Изтребители летят с необичайни идеи за подаръци

Идеи за подаръци – летете с боен самолет

Няма повече скучни подаръци! Вие не само ще станете ентусиасти на авиацията или хоби пилоти с един Ваучер за летене на изтребител може да изненада. Материалните подаръци губят все повече и повече своята стойност в наши дни – новата тенденция: приключенски подаръци.

Подарете незабравими спомени и емоционални идеи за подаръци с приключенски подаръци от Fun4You.

Необичайни идеи за подаръци

Изтребители летят необичайни идеи за подаръци спомени преживявания

По време на изживяването на изтребителя ще изпитате превъзходно летене на реактивен самолет, което няма да забравите скоро. Вие сте разглезени от избор: предпочитате ли да се насладите на „тих“ полет за разглеждане на забележителности или се осмелявате да се впуснете в незабравимо приключение с висш пилотаж с изтребител AeroL-39 Albatros с дозвукова скорост? Каквото и да изберете, този ден гарантирано ще бъде запомнен за дълго. Със скорости до 800 километра в час и G-сили от минус четири до плюс осем, вие ще бъдете бутнати на седалката си и ще изпитате спираща дъха емоционална разходка с емоции.

Приключенски подаръци Изтребител лети с необичайни идеи за подаръци

Заедно с вашия обучен и опитен пилот на реактивен самолет, вие подготвяте реактивния изтребител за излитане с този изключителен приключенски подарък и обличате оборудването си, което е напълно предоставено. Преди излитане обсъдете желаните от вас пилотажни маневри и маршрути с пилота, с когото поддържате постоянен радиовръзка, дори по време на полета ви със самолет. Заедно се търкаляте до пистата и излитате бързо до спиращи дъха височини. L-39 Albatros има панорамна кабина, от която можете да се насладите на гледката наоколо. Реактивният реактивен самолет с размах на крилата от почти 10 метра впечатлява с огромната си маневреност и има първия си полет през 1968 г. Оттогава се използва като учебен самолет за обучение на пилоти на реактивни самолети и около 1000 единици все още се използват в някои военновъздушни сили по света.

Изтребители летят с необичайни идеи за подаръци за всеки повод

Искате ли да запазите полета си във изтребителя завинаги? Няма проблем: заснемете своя полет и го показвайте на внуците си за години напред. В това видео вие сте заснети в пилотската кабина и втора камера записва полета от изгледа на пилотската кабина. Не забравяйте и фотоапарата си и направете незабравими сувенирни снимки преди и след преживяването.

Изтребител, летящ с необичайни идеи за подаръци, присъства

Можете да намерите необичайни приключенски подаръци за малки и големи във Fun4You. Fun4You е базиран в Германия доставчик на опит с селекция от повече от хиляда страхотни идеи за подаръци и преживявания на повече от 3500 места в Германия, Австрия, Швейцария и цяла Европа – също във вашия район. Fun4You предлага популярни идеи за подаръци, като например разходка с балон, тандемен скок с парашут или опит в симулатор на полет, но и изключително необичайни приключенски подаръци като стратосферен полет или ваучер за пилотажен полет в исторически двуетажен. В Fun4You можете лесно да поръчате желаното изживяване онлайн, по телефона или в чата на услугата. Екипът ви от Fun4You с удоволствие ще ви посъветва индивидуално и ще работи с вас, за да намери подходящия подарък за всеки повод.