За повечето хора спалнята е много лично пространство, където преди всичко трябва да царят мир и спокойствие. Това правило, прието от всички нас, не трябва да пречи на никого да въвежда малко блясък и блясък в тази стая. Бляскавият стил или само няколко бляскави детайла могат коренно да променят облика на всяка спалня. Те правят стаята да изглежда по-сложна, привлекателна и привличаща вниманието. Там се нуждаете от нещо привлекателно, което лесно да открадне шоуто. Стара класика в това отношение биха били например стилни, дори тежки мебели, които могат да се комбинират с меко спално бельо и стилни завивки. Класически кристални полилеи и привличащи вниманието свещи добавят финалните щрихи към бляскавата спалня. Поне една от стените в такава бляскава стая трябва да бъде украсена с интересно произведение на изкуството, което определено ще привлече вниманието на всички. Но да вървим един след друг! Страхотни дизайнерски идеи за бляскави спални ви очакват тук! Открийте ги сами!

 Бляскавите спални обикновено са много привлекателни и релаксиращи.

Бляскава спалня с меки бели текстури масивен рафт за легло с фотьойл с лампа за картини изцяло бял

  • Бляскави спални и съответстващи стилове на обзавеждане

Бляскаво не означава само блясък, блясък и лукс в спалнята. Разбира се, можете да добавите и елементи от други стилове на обзавеждане, които да се вписват добре в бляскавата спалня. Например, какво ще кажете за някои стайни елементи в бохо или винтидж стил?

Това може да изглежда малко ретро за много от вас, но не е така. Луксозните елементи, които излъчват блясък и блясък, са страхотни дори в съвременна спалня. Преобладаващият стил на обзавеждане в такава самостоятелна стая зависи на първо място от вашия личен вкус и вашите индивидуални предпочитания. И все пак тук -там можете да добавите някои бляскави щрихи, които наистина ви харесват. В крайна сметка можете да се поглезите с малко повече лукс в спалнята, нали?

Пухкав килим, мека завивка и възглавници ви гарантират максимален уют и комфорт в спалнята.

Бляскава спалня пухкава килим мека завивка възглавница максимален уют комфорт

 Сложните декорации за стени и ретро бижутата върху огледалната рамка също привличат вниманието.

Бляскава спалня шик легло пейка бяло спално бельо украсени стенни декорации ретро бижута на огледалото

  • Какви мебели и аксесоари за дома се вписват в бляскавата спалня?

Мебелите и домашните аксесоари, които използвате за бляскавата спалня, ще зависят от стила, който сте избрали. Например, те могат да бъдат селски за селско бляскаво пространство, но също така модерни или съвременни, изтъркан шик и така нататък. Ако искате да съчетаете винтидж или изтъркан шик с блясък, първо отидете на стария луксозен шик. Използвайте невероятни луксозни мебели, скъпи тъкани, злато и рози и изключителни ретро парчета без никаква съвест. За да създадете класическа бляскава спалня, използвайте луксозни завеси, завеси и стилни винтидж мебели.

 Блясък и блясък от пода до тавана!

Бляскава спалня от пода до тавана гланц бял доминира малки розови акценти хвърлят одеяла възглавници кристални полилеи

Леглото с балдахин също би отивало добре в бляскава спалня!

Бляскава метална стена за легло с балдахин за спалня зад леглото с жълти тапети зелено стайно растение точно отпред

Не забравяйте да добавите цветни, сърдечни или други романтични детайли. Необичайните лампи с флорални шарки или украсени с пеперуди могат да послужат като чудесна декорация за стена. Покривалото за завивки също трябва да е луксозно. Изящното спално бельо, меките завивки и възглавници във всички възможни размери превръщат леглото в любимо място за отдих и безпрепятствен сън. Стари елегантни артикули и сочни цветове биха ви помогнали да завършите картината.

Изящното спално бельо и пухкавите розови декоративни възглавници са незаменима част от бляскавата спалня.

Бляскава спалня фино спално бельо в бяло розово декоративни възглавници пухкава играчка лампа снимки декорация за стена отворено огледало за стена

 Бялото е най -предпочитаният цвят в бляскавата спалня.

Бляскава спалня проектирана изцяло в бяло тапицирано легло меко спално бельо декоративни възглавници полилей розово цвете във ваза от нощното шкафче

  • Кои цветове биха могли да ви помогнат да създадете бляскава и луксозна спалня?

Най -добрият избор на цвят без съмнение е снежнобял! Излъчва стил, подчертава реда и чистотата в спалнята. Можете също така да използвате бялото, за да създадете подходящ фон, на който великолепните мебели и аксесоари излизат по-добре. За модерен или съвременен бляскав шик можете да използвате и акценти в розово, черно, лилаво и златно. Те изглеждат свежи и смели и създават необходимата атмосфера в стаята. За усещане за реколта, изберете меки неутрални цветове като перлено сиво и бежово. Има и други възможни цветови комбинации, но отидете на неутрална цветова схема. Неутралните цветове също са невероятна идея за бляскаво пространство. Пастелните цветове са един от най -популярните цветови решения, особено като меки акценти.

Сега превъртете надолу и се възхищавайте на всички снимки на красиви и стилни спални. Може би тази галерия със снимки може да ви вдъхнови за бляскавите спални у дома!

В такава стилно проектирана спалня, пълна с лукс, със сигурност можете да се насладите на перфектен нощен сън.

Бляскава спалня изискани спално бельо в бяло розово декоративни възглавници плюшена играчка лампа снимки декорация на стена открехната огледало за стена

Бляскава спалня голямо легло кръгло огледало на стенния полилей бежови възглавници меки текстури

 Няколко свежи рози подправят бляскавата спалня.

Бляскави спални, красиво проектирани меки одеяла, няколко свежи рози, малко зелени

 Модерният флорален тапет служи от една страна като декорация на стена, от друга страна като контраст на шикозния дизайн на леглото в бяло.

Бляскав бял дизайн на спалня за спалня, модерен флорален тапет като декорация на стена и контраст

Шикозна спалня, в която преобладава класическото цветно дуо черно и бяло.

Бляскави спални, интелигентно проектирана спалня, цветно дуо черно и бяло, черен скрин като привличащ погледа

 Има много възможности за създаване на бляскава спалня!

Бляскава спалня голямо удобно легло бяло спално бельо розова пейка бяла ваза с цветя огледало бели одеяла за хвърляне

Бляскава спалня интересен интериорен дизайн повече цвят някои зелени флорални тапети златен акцент висяща лампа

Бляскава спалня фино спално бельо в бяло розово декоративни възглавници пухкава играчка лампа снимки декорация за стена отворено огледало за стена