Бъдещите родители или новородените често са трудни да вземат решение за играчки за момиченца. По същия начин дори хората, които искат да подарят бъдеща майка на бебешкия душ или в други подобни случаи, се оказват объркани относно избора на играчки за момиченце. За да разрешим такава дилема, съставихме списък с 11 -те най -нови играчки за вашето малко момиченце.

Играчки за момичета

Изборът ни на подаръци е силно повлиян от обществото и обкръжението. Уверете се, че няма остри ръбове, малки части или части, които лесно да се счупят и нетоксични играчки. Децата обичат играчките, просто се уверете, че играчките са подходящи за възрастта, интригуващи и разбира се забавни и безопасни за игра. Играчките трябва да бъдат образователни и да подобряват креативността.

1. Дрънкалки:

Играчки за бебешки момичета-дрънкалки

Дрънкалката е една от задължителните играчки за момиченцата. Разпознаването на звуковата стимулация е един от най -ранните признаци на развитие на бебето. Дрънкалките, които са специално създадени за момичета, включват дрънкалки за животни, обикновени цветни дрънкалки, а също и дрънкалки с различна форма.

2. Музикални блокове:

Играчки за бебешки момичета-музикални блокове

Когато е трудно да заглушите разстроено или капризно бебе, музиката често върши работа. Ето защо набор от музикални блокове е една от подходящите играчки за момиченце. Докато поставя блока на място, се свири музикално парче и шумното бебе се успокоява за известно време.

3. Къща за кукли:

Играчки-за-бебе-момичета-къща за кукли

Повечето момичета обичат да играят с кукли и къщички за кукли, майка ви и лелите ви ще се съгласят с това. Обличането на куклите, измислянето на истории от техния живот и убежденията са много често срещан сценарий сред растящите бебета. С редица отделения, показващи различните стаи в една къща, къщичките за кукли осигуряват редица артикули, на които бебето да се наслаждава и да я държи продуктивно заета.

4. Фитнес зала:

Топ 9 играчки за момиченца- фитнес зала

Фитнес зала за тренировки или фитнес зала за бебета е арка с окачени играчки. Бебето е удобно на меката и цветна бебешка постелка и може да се възползва от различните играчки, висящи от арката. Докато бебето се опитва да докосне и да посегне към тези обекти, то развива своите визуални и двигателни умения.

5. Кухненски комплект:

Играчки за бебешки момичета-Кухненски комплект

Това е една от най -добрите играчки за момиченца. Едно момиченце често подражава на майка си и когато види майка си да готви и да работи в кухнята, тя често желае да направи същото. Очевидно е невъзможно да се остави момиченцето дори да се осмели в кухнята поради физически опасности. Следователно кухненският комплект е най -добрият от всички играчки за момиченца. С пластмасови прибори за хранене и кухненски прибори бебето с удоволствие работи върху него и в същото време се учи на ефективно моделиране на ролите.

6. Прорезвач:

Топ 9 играчки за бебешки момичета-прорезвач

Когато момиченцето започне да расте и да развива зъби, дразненето на венците я кара да постави всичко в устата, за да го успокои. Като такива се правят различни видове зъбни зъби за момичета, за да се гарантира безопасно решение на проблемите с никненето на зъби. Те се предлагат в различни дизайни като под формата на ключове или с красиви лъкове и цветя.

7. Цветни пъзели:

Топ 9 играчки за цветни пъзели за момичета

За растящото бебе е важно да се намерят подходящите играчки за бебешки момичета. Цветните пъзели играят важна роля в когнитивното развитие. Бебето просто трябва да попълни липсващите части в определена картина, като идентифицира правилните цветове и ги постави в празнините. Това са една от сладките играчки за момиченца.

8. Висящи статии:

Топ 9 играчки за бебешки момичета-висящи статии

За по -малките деца играчките за бебета включват висящи артикули, които могат да бъдат прикрепени към бебешкото креватче, количката и трамболата или дори на стената. Те се предлагат в различни варианти, някои са цветни и музикални, докато някои издават скърцащ шум, всеки път, когато бъдат докоснати.

9. Музикални телефони:

Топ 9 играчки за момичета-музикални телефони

С появата на технологиите телефоните се превърнаха в неизбежна част от ежедневието. За да представим същото на бебетата без вредното излъчване, музикалните телефони са подходящи играчки за момиченцето. Те позволяват на бебето да експериментира с числа и да слуша мелодии, които са харесвани от всички.

10. Комплект грим / красота:

Дайте воля на въображението на вашето момиченце. С този комплект за красота, вашата малка принцеса може да прекарва часове на преструваща игра, която е специално предназначена за това. Това е много сладък и иновативен начин за ангажиране на творчеството и двигателните умения на вашето момиче.

11. Кукли:

Куклите са първата любов на момичетата. Винаги можете да впечатлите малките момичета и момиченцата с кукли, независимо на колко години са. Бебешките кукли са особено популярни при момиченцата, а куклите Барби и куклите Принцеса са много чести сред по -големите момичета.

Досега сме обсъждали играчки, подходящи за момиченца; нека сега разгледаме няколко дейности, които можете да предприемете с вашето мъниче.

1. Splish Splash с вашето момиченце:

Малките момичета обичат времето за къпане. Направете този път по -интересен, като въведете нови играчки и гъба. Можете също така да добавите малки прибори, които да я накарат да ги напълни с вода и да ги излее наоколо. Това ще й помогне да научи как може да пълни съдове с течности.

2. Цвят, цвят, какъв цвят харесвате?

Запознаването на вашето малко дете с цветовете е много важно. Децата обичат да виждат цветове, тъй като увеличават визуалната привлекателност на света около тях. Поставете цветни играчки около нея и й помогнете да сортира цветовете според нюансите. Чрез тази дейност те със сигурност ще научат повече за цветовете.

3. Мехурчета, мехурчета:

Децата обичат мехурчетата. Те ги следват наоколо, опитвайки се да ги пукат. Тази игра със сигурност ще очарова вашите малки момичета, които ще бъдат развълнувани да гледат балончета, които летят покрай тях. Тя със сигурност ще тича зад тях, за да ги хване.

4. Направете своята марака:

Напълнете бутилка с ориз или бобови растения и затворете бутилката. Докато вашето бебе трака и тресе, тя слуша различен звук. Това е първата стъпка към въвеждането на вашето малко момиченце в света на музиката.

Изборът ни на подаръци е силно повлиян от обществото и обкръжението. Уверете се, че няма остри ръбове, малки части или части, които лесно да се счупят и нетоксични играчки. Децата обичат играчките, просто се уверете, че играчките са подходящи за възрастта, интригуващи и разбира се забавни и безопасни за игра. Играчките трябва да бъдат образователни и да подобряват креативността.

С редица интересни играчки, предлагани на пазара, както онлайн, така и в магазините за търговия на дребно, е важно настойниците да избират тези, които имат някаква образователна стойност, са безопасни и си заслужават и направените разходи. По този начин изборът на играчки за момиченца трябва да бъде информиран избор, а не само въз основа на капризи и фантазии. Повечето играчки като play-doh, къщички за кукли, пастели, рисуване с пръсти им позволяват да упражняват творчеството си и също така да ги научат да играят с другите.

Уверете се, че купувате играчки, които са ангажиращи и напълно безопасни. Честит подарък!