С напредването на мисленето и комуникационните умения вашето бебе расте доста бързо и е почти на 1 година. Той е нетърпелив да опитва нови неща, да тества нови неща, да докосва и да вижда нови неща всеки ден, тъй като учи бързо и това е доста естествено на този етап. Има обаче някои играчки, които ще му позволят да подобри учебния процес и да задействат по -бързите стимули за учене на мозъка му. Има няколко играчки, които позволяват на 10 -месечното дете да окаже сериозен натиск върху главата си, за да реши сложни проблеми. Ето списък на най -добрите 12 играчки за 10 -месечното бебе.

1. Комплектът играчки Giggles N Nest 3-в-1:

Играчки за 10 -месечни бебета 1

Това е една от най -добрите играчки за 10 -месечното бебе. Този конкретен комплект играчки съдържа редица цветни предмети, които по принцип ще задействат сетивата на бебето и ще му позволят да се развие психически и наистина бързо. Бебето може да създаде кула с предмети като ярко оцветените кубчета.

2. Първите блокове на бебето на Fisher Price Brilliant Baby Basic:

Играчки за 10 -месечни бебета 2

Тук имаме страхотна играчка, която се счита за една от най -добрите бебешки играчки за 10 -месечната възраст. Тази играчка има страхотни текстури и идеята е да поставите парчетата в необходимите пролуки и дупки. Тя е доста страхотна и цветовете правят играчката още по -привлекателна.

3. Б. Един два стискащи блока:

Играчки за 10 -месечни бебета 3

Тази играчка ще бъде подходяща за деца на възраст между 6 месеца и 3 години. Играчката изисква бебето да извърши някакво действие, което ще развие физическото и психическото му състояние. Това всъщност ще му позволи да расте. Играчката показва атрактивни цветове заедно с фина и спускаща се текстура. Бебето трябва да постави малките кутии на желаните места.

4. Пейка за мелиса на Мелиса и Дъг:

Играчки за 10 -месечни бебета 4

Това идва с малък чук и играчката е една от най -известните играчки за децата на тази възраст. Това е една от най -добрите играчки за децата на 10 месеца. Тъй като преди тази възраст бебето нямаше да може да разбере тази играчка и нямаше да може да използва и чука. Колкото и просто да стане, бебето ще трябва да чука цветните дървени удължени конструкции с чука. Това е една от най -добрите играчки за активност за 10 -месечно бебе и момче.

5. Дървен куб за дейности от зоопарк B. Zany за деца на 10 месеца:

Играчки за 10 -месечни бебета 5

Ето една невероятна играчка, която изисква и малко мозък и физическа активност. Десетте месеца ще трябва наистина да мислят за работа с това игриво оборудване. За някои деца това е най -доброто от цялата им колекция играчки.

6. Пъзелът Gotd Monkey с 9 части:

Играчки за 10 -месечни бебета 6

Цялото нещо е направено от дърво и ще бъде една от идеалните бебешки играчки за 10 -месечната възраст. Пъзелът е наистина прост за нас, но може да стане малко сложен за детето. Многоцветният пъзел е много привлекателен за окото и предизвиква интереса на 10-месечните бебета. Той е нетоксичен и много безопасен, дори ако детето го постави в устата си.

7. Играчки за замъци Сортиране на играчка за кошари:

Играчки за 10 -месечни бебета 7

Това е още една от тези играчки, която ще стимулира известна мозъчна дейност. Играчката е проектирана и изработена с грижа само за децата и може да се каже, че е една от най -добрите играчки за 10 -месечното бебе. Бебетата обичат да обръщат и обръщат блоковете на животните и да разберат коя дупка е идеална за кое животно. Това поставя предизвикателства и вълнение за вашето мъниче.

8. GOTD Echo Microphone Classic Magic Mic Voice Changer Toy:

Играчки за 10 -месечни бебета 8

Това е една от най -добрите играчки за подарък за рожден ден на 10 -месечното бебе. Тъй като бебето все още не е на годинка, можете да му давате подаръци за рожден ден всеки месец. Той идва с чейнджъри, които детето ще намери доста готино.

9. Център за игра с музикални дейности WolVol със светлини:

Играчки за 10 -месечни бебета 9

Това е играчка с много изпълнения. Може да прави много неща и може да се каже, че е една от най -невероятните бебешки играчки за 10 -месечната възраст. Тази играчка пуска спокойна и успокояваща музика, която успокоява вашето бебе. Това също има вграден микрофон и бебетата могат да пеят любимите си мелодии. Този куб за дейности е един от най -добрите

10. Велосипед за балансиране на бебешки велосипед XJD, детска проходилка, триколка за малки деца, детски играчки за малки деца от три до три месеца:

Този лек трикол е много лесен за каране на вашето малко дете. Можете да представите този трикол, когато бебето ви е на 10 месеца. Това ще ги подтикне да работят върху физическото си развитие. Напълно затворените колела гарантират безопасност. Уверете се, че детето ви използва тази играчка под наблюдение. Можете също така да поставите каска за вашето дете за допълнителна безопасност.

11. Класическа световна дървена проходилка за деца с блокове:

Дървените играчки привличат петте сетива. Той е изработен от естествено дърво и има гладки заоблени ръбове, така че е много безопасен за вашето бебе. Бебетата научават за цветове, размери и това им позволява да се разхождат, Бебетата подобряват сръчността, двигателните умения и координацията око-ръка с тази играчка. Това също тласка вашето малко да предприеме тези стъпки и да започне да пътува.

12. Cif Toys Музикална учебна работна маса Играчка за деца Строителна работна пейка Строителни инструменти със звукови ефекти & Lights Engineering Преструвайте се на игра:

Забавлявайте най -малките си с този ярък и цветен комплект за игри за преструвки. Това е музикален работен плот, тъй като има много звуци, светлини и строителни инструменти. Тази играчка за развитие и развитие кара вашето малко дете да мисли и да решава проблеми. Дейността развива двигателните умения на бебето, сръчността, пространствените умения и координацията око-ръка.

Освен играчките за активност за вашето 10 -месечно дете, ето няколко дейности, на които можете да се отдадете с малките си.

1. Изградете ги:

Купете няколко големи блока или можете да опитате да изградите такъв, като използвате картонени кутии. Бебетата обичат да строят кула и след това да я бутат надолу. Те обичат да гледат как кулата се срутва. Можете също да опитате с блокове от пяна. Просто се уверете, че блоковете не са твърде тежки и нямат остри ръбове. След като бебето ви се научи да изгражда кула, то ще продължи да повтаря тази дейност – изграждане и събаряне.

2. Кукли с пръсти:

Можете да използвате ръкавицата си и да рисувате герои на върховете на пръстите си или да си купите кукли за пръсти, които се предлагат в магазините и онлайн.

Можете също така да рисувате лица на семейството си и да пеете рими като „Татко пръст, татко пръст къде си?“

Друга рима, която подхожда на тази дейност, е „Къде е родственикът на палеца?“

По същия начин добавете герои като мама, брат, сестра и бебе.

Дрънкането на вашето бебе звучи повече като истински думи. Колкото повече демонстрирате ентусиазъм за това, което той трябва да заяви, толкова повече той ще продължи да говори. Когато той се опитва да каже дума, например „ock“ за чорап, това ще му помогне да създаде релационни способности в случай, че му повторите думата ефективно: „Наистина, това е вашият чорап“.

При случай, че бебето ви се плъзга от известно време, вероятно сега ще бърза с лекота из къщата. След това той ще дърпа мебелите (или краката ви!), За да се изправи до изправено положение.

Около сега вашето бебе може да има способността да се плъзне добре, като го гледа в лицето и коленете. Докато набира сигурност, той ще започне да набира скорост. Вашето бебе също може да седи безспорно сега.

Вашето дете също може да се опита да се издигне от седнало до изправено положение. Той дори може да ходи, докато стиска мебели (круиз), като може да се откаже веднага и да остане без вашата помощ. Както и да е, той може да открие, че е малко съмнително да седне отново, така че да бъде настроен да помага!

Тъй като детето ви е преносимо, то ще започне да проучва дома ви. Може дори да се опита да пропълзи по всички стълби, които изпитва, така че внимавайте за него. В случай, че не сте го направили официално, сега е подходящ момент да помислите дали да не монтирате охранителни врати в случай, че имате нужда от тях.

Най -добрите играчки са тези, които подпомагат вашето психическо и физическо развитие. Тези вършат работата и може да се каже, че са един от основните елементи, необходими за растежа на бебето. Уверете се, че купувате играчки, за които вашето бебе е физически готово, и проверете за качеството. Играчките трябва да подхранват, развиват уменията за развитие на бебето както физически, така и психически. Препоръчително е да изберете стимулиращи играчки за деца под една година. Надявам се нашата статия тук да ви даде представа за някои от най -добрите играчки за 10 -месечни бебета.