2 -месечните бебета са доста умни и разбират много по -добре от новородените и 1 -месечните. Един от най -добрите начини да задействате умствената дейност на вашето двумесечно бебе е да му осигурите малко сложни играчки, които ще убедят бебето да използва ума, което допълнително ще помогне за психологическото развитие.

При двумесечните бебета техните сетива започват да се развиват и играчките помагат за тяхното сензорно развитие и социални умения. Любовта да ритат ръцете и краката си, показвайки вълнение и усмивка и гукане на този етап. Те също разбират, че едно събитие води до друго. Те също започват да разбират, че могат да направят няколко неща да се случат.

Ето списък на най -добрите 12 играчки за бебета на два месеца.

1. Комплектът нахален пръстен:

ПЪЛНЕН КОМПЛЕКТ

Това е чудесна играчка за децата. Той идва с красиви предмети на пръстен. Играчката забелязва някои красиви цветове и почти всяко дете ще хареса това. Черно -белият цвят на пръстена го прави още по -привлекателен. 2 -месечни обичат това и ще прекарат по -голямата част от деня си в игра с тази конкретна играчка.

2. Образователният комплект за анимация:

Играчки за 2-месечно бебе-анимационен образователен комплект

Този анимационен образователен инструмент е доста невероятен и е подходящ за деца от всички възрасти. Това ще обучи децата и ще им позволи да се забавляват. Това е ефективен убиец на време и децата по целия свят обичат това. Смята се за перфектната играчка за 2 -месечно бебе. Това със сигурност е една от най -добрите играчки за развитие на 2 -месечни бебета.

3. Играчката за камион с паун:

Играчки за 2-месечна бебешка играчка-камион

Има деца, които са очаровани от птици. Камионът с паун е много красива играчка и децата обичат красивите цветове, които играе тази играчка. Играчката е изпълнена с невероятни дизайни и децата могат да я влачат и по пода. Той е напълно безвреден и е изработен от легитимен и лек материал, така че е подходящ за децата да вземат и носят. Дървесината, използвана в тази играчка, е напълно автентична и е напълно безопасна и за 2 -месечна възраст.

4. Столче за хранене на бъгове:

Играчки за 2-месечно столче за бебешки бъгове

Играчката за детско столче с буболечки е една от най -популярните сред децата на тази възраст. Тази играчка се предлага с атрактивни цветове и моделът във функциите на тази играчка също е доста невероятен. Различните обекти с овална форма, прикрепени с главата на буболечката (под главата), също са удоволствие за очите. Децата ще обичат да играят с него, особено на 2 -месечните (за които това е предназначено). Сега изборът на двумесечни бебешки играчки не е толкова труден.

5. Блоковете за обучение:

Играчки за 2-месечни блокове за учене на бебе

Когато детето ви е на два месеца, трябва да осигурите някои играчки, които ще му бъдат интересни и в същото време ще се забавляват да играят. Учебните блокове идват с цифри, картина на зеленчуци, коли и др. Децата ще намерят образователните факти за интересни и ще играят с тях доста време през целия ден.

6. Играчка с кораб за мивка:

Играчки за 2-месечна играчка-мивка за корабче

Това е по -скоро релаксираща играчка. Ако детето не е наясно с опасната риба, акулата, тогава ще се оправи. Но ако по някакъв начин тази играчка го плаши, това няма да е нищо друго освен лош спомен за бедното дете. Следователно, трябва да се погрижите правилно и да помислите за това дали ще запознаете детето с това или не.

7. Дървената играчка за 2 -месечни бебета:

Играчки за 2-месечно бебе-дървена играчка за 2-месечни бебета

Това е най -евтината и вероятно най -малко вредната играчка някога за вашето 2 -месечно дете. Този вид бебешки играчки се произвеждат в Япония и се изнасят по целия свят. Известно е, че дървените играчки предизвикват 5 -те сетива – докосване, виждане, мирис, вкус и слушане. С този пръстен на космоса всички тези сетива са развити. Това определено е една от най -добрите играчки за 2 -месечни бебета момчета и момичета.

8. Учебният проходилка:

Играчки за 2-месечна проходилка за учене на бебе

Това е една от многото страхотни играчки за учене за бебета на 2 месеца. Ако търсите бебешки играчки на 2 месеца, това ще бъде перфектното в момента. Дайте на бебето си пространство да научи нещо, преди технологиите да го съсипят. Това е една от най -добрите играчки за активност за 2 -месечни бебета.

9. Комплект самолет за висяща играчка:

Играчки за 2-месечен комплект за висящи играчки за бебета

Ако имате нужда от бебешки играчки на 2 месеца, това е нещо специално. Това е набор от самолети, които можете да закачите на леглото на бебето, в което тя може да се взира и да се чуди дали е пилот.

10. Bright Starts Cradling Bouncer – Toucan Tango:

Що се отнася до забавлението, този барабан ангажира вашето бебе и осигурява комфорт със забавление! Вашето малко чудо ще прозвучи от смях, когато видят ярки цветове и слушат успокояващи мелодии заедно с вибрациите. Пазете малките си в безопасност, докато тя подскача и играе с играчките. Този барабан дава на вашето бебе много време за гукане.

11. Бебешкото Айнщайн Sea Dreams Soother:

Бебе Айнщайн се фокусира върху продукти за развитие и забавление за бебета и малки деца. Бебето Нептун отива под океана, за да научи бебетата си на подводни същества, докато свирят мелодични симфонии. Това е забавен начин за вашето бебе да открива животни и неща, докато слуша класически мелодии.

12. Дрънкалка за плюшени пръстени Bearington Baby Lil ’Lamby Lamb:

Това малко агне е толкова меко и дрънкащо, което осигурява комфорт на бебетата, а също така служи като играчка за активност. Вашето бебе определено ще хареса това агне и ще го направи любимата си играчка. Размерът е перфектен и тази марка се гордее с превъзходното качество на фините тъкани. Това гарантира, че е безопасно за вашето бебе и го прави съкровище.

Освен играчките за активност за вашето 2 -месечно дете, ето няколко дейности, на които можете да се отдадете с малките си.

1) Къде отиде?

Бебето ви свиква с нова среда и можете да помогнете, като преподавате нещата около него.

  1. Съберете всички играчки, които вашето бебе харесва, заедно с одеяло или кърпа.
  2. Поставете бебето си в удобно положение на седалка или легло.
  3. Изваждайте играчките една по една и я поставяйте пред лицето си и се преструвайте, че говорите с гласа на играчката.
  4. Когато бебето ви е фиксирано, скрийте играчката с одеялото или кърпата и кажете „Къде отиде?“
  5. След това разкрийте любимата си играчка и весело кажете „Ето го“.
  6. Повторете с другите играчки.

2) Пляскайте, пляскайте, пляскайте с ръце:

Внимателно поставете бебето си върху одеяло или седалка в изправено положение, така че бебето да може да ви види. Пейте песни или рими и играйте с ръцете и пръстите на вашето бебе. Опитайте една от тези популярни рими:

Pat-a-cake, pat-a-cake, пекарски човек,

Изпечете ми торта възможно най -бързо;

Потупайте го и го убодете (потупайте ръцете на бебето си и го прободете внимателно)

Маркирайте го с B. (нарисувайте B в дланта на вашето бебе)

Сложете го във фурната за бебето и мен.

Когато бебето ви е на 2 месеца, рутината им е доста определена и те обичат да си взаимодействат. Те търсят начини да общуват с вас и обичат да докосват, усещат и хващат всичко, на което могат да сложат ръце. Бебетата могат да хванат играчка с ваша помощ, да разпознаят лица и да обичат да наблюдават как се движат ръцете им. Бебетата вече могат да пипат играчките, но не могат да ги хванат. Потърсете играчки, които помагат в това развитие, и играчки, които помагат на техните двигателни и социални умения. Винаги следвайте възрастовите препоръки от производителите на етикета. Ето топ 3 на най-новите играчки за 2-месечни бебета:

Това е минутата, за която сте седели здраво, откакто срещнахте малкото си дете всяка от тези седмици преди това. Около сега трябва да получите първата си непропорционална усмивка, а по -скоро безупречна малка усмивка. В идеалния случай това ще направи всяка една от тези неспокойни вечери изгодна, или ако нищо друго не може да издържи за малко повече. Може би вашето бебе се ухили на месец и половина или може да се наложи да задържите още един месец, това е всичко друго, но не и правилна наука, така че не се стресирайте. Прочетете по-долу, за да откриете повече за подобренията, които може да се надявате да видите от вашето 2-месечно бебе.

Развитието на вашето бебе е по -малко рязко и малко по -координирано. Те започват да обичат изхвърлянето, когато почиват, което е изключително упражнение и укрепва краката им. Те могат също така да размахват енергично малките си стиснати ръце. Във всеки случай вярваме, че това е плам.

По -горе бяха някои от най -добрите играчки за деца на не повече от 2 месеца. Тези играчки са абсолютно безвредни и са изработени от истински материал. Можете да се възползвате от повечето от тези играчки онлайн и ако те не са налични във вашата страна, винаги можете да ги импортирате.