Винаги вярвайте на индианец, за да изпълнява безупречно най -сложните съвети и трикове за красота и въпреки това да изглежда толкова красив, колкото винаги. Част от богатото наследство на Индия включва обширни прически, ако не друго. Сега най -добрата част от Индия са различните сегменти на културата, съответстващи на тази една страна, свързана с космоса. Там, където южните индианци са доволни от дългите си орнаментирани плитки и копринено бяло и златно сари, има още една култура, която предстои да бъде проучена, която основно говори за различните обогатени северни индианци. Сред изобилието от различни дрехи и кухни, започваме списъка с най -често срещаните прически в Северна Индия.

Най -новите и най -добрите прически за Северна Индия:

Нека да разгледаме първите 9 прически в Северна Индия.

1. Сплетеният рулон:

северноиндийски прически

Плитките са може би най -често срещаните сливания на прически, които са съществували някога и се възползват максимално от това схващане, първата прическа тук носи красив плетен кок, но сложното до завършване на кок наистина заслужава да се спомене. Започнете, като разделите парче кичур направо отпред и след това го оплетете до средата на косата. Сега разточете индивидуално всяко парче коса и ги закачете отзад.

2. Гърбът на гърба:

северноиндийски прически2

Това е още една често срещана форма на прическа, идваща от север, където кокът в края често се води от малка подутина нагоре в средната част на косата. Преди връзването на косата оставете няколко кичура отпред свободно падащи и започнете с натъртването в крайна сметка след ниския кок.

3. Изгледът на сватбената нощ:

северноиндийски прически3

Сватбите за един индиец винаги са толкова екстравагантни, колкото се случва и от самата мисъл за това тук е мощна прическа, изпълнена с обрати и завъртания, която в крайна сметка се превръща в една от онези, които въртят прически. Започнете с плитка за усукване и след това оформете кок с основа за усукване. Бижутата и украшенията винаги добавят стойност към този вид прически, така че не се колебайте да ги поставите.

4. Лекият летен външен вид:

северноиндийски прически4

Обширните кифлички и рула може да не са вашата ежедневна чаша чай и затова ето една много смляна версия на прическа, която може да ви помогне да победите лятото със стил. Започвайки с малка плитка отпред, косата към края е доста хлабаво вписана в нормална плитка. Често модна вратовръзка или панделка могат да добавят цвят към външния вид.

5. Изтънченият абитуриентски вид:

северноиндийски прически5

Предните кичури свободно падат, последвани от малка подутина в средата и накрая по -малка вратовръзка в задната част на главата. Останалата част от косата е мека и подскачаща с фини принцески къдрици и както винаги красива украса, за предпочитане приказно прахово цвете отстрани, добавя вид на усърдие към прическата.

6. Плитката на кок:

северноиндийски прически6

Въпреки че културите имат две различни полукълба, винаги има нещо общо между южните и северните имоти и ето нещо, което северните индианци са взели от екстравагантния юг. Косата е нарязана и докато един образува кок, останалата част е направена на плитка. Допълнителните аксесоари са силно използвани.

7. Предният удар:

северноиндийски прически7

Винаги, когато се съмнявате, прибягвайте до обикновената преднина, която би се погрижила за косата ви в най -простата форма. Обикновено останалата част от косата остава свободно падаща, за да придаде обем на външния вид.

8. Кок с ниска плитка:

северноиндийски прически8

Още веднъж плитките започват отпред, за предпочитане от едната страна, но този път плитката отива чак до края. Сега просто навийте косата на нисък кок и я закрепете с щифт в края.

9. Орнаменти по целия път:

северноиндийски прически9

Най -лесната от прическите изисква да ги поддържате свободно падащи и щастливи, но за да добавите етнически вид към нея, винаги можете да сдвоите свободна коса с обикновен орнамент, за предпочитане изискан артикул.