Komkommersap is een uitzonderlijk stevige en flexibele drank. Komkommers hebben een hoge hoeveelheid water en bevatten kritische maatregelen van kalium, silica, vitamine A, vitamine C, foliumzuur en chlorofyl, naast verschillende supplementen. Talloze mensen voegen komkommersap toe aan hun eetmethodes om de aard van hun huid, nagels en haar te verbeteren, en wanneer ze vaak worden verslonden, kan de drank helpen bij de behandeling van hypertensie en nierstenen.

Beste komkommersaprecepten met hoe het proces te maken

Verschillende recepten voor komkommersap:

Komkommersap is een gezonde voedingsdrank. Het drinken van komkommersap is de beste keuze om je gezonde leven te verbeteren. In dit sap hebben we verschillende ingrediënten toegevoegd, zoals groenten & fruit enz.

1. Komkommersap met citroen:

Komkommersap met Citroen

Een mix van komkommer- en citroensap zorgt voor een zure, geperste verfrissing die bijdraagt ​​aan een stimulerende, aangepaste voeding. Door sap in je eetroutine op te nemen, krijg je supplementen in een kader dat effectief door je lichaam wordt geconsumeerd. Sommige sappen bevatten regelmatig meer vitamines en mineralen in tegenstelling tot sommige hele groenten – in deze zin, ondanks het feit dat je het verlies van de vezels voelt die in hele groenten worden gevonden – ondanks dat je een paar medische voordelen zult waarderen.

Hoe maak je komkommersap Recept met citroen:

 • Meng eerst de komkommers in een doorzichtige kom en stamp ze fijn met de takjes verse munt met behulp van een vijzel en stamper.
 • Op dat moment consolideerde ze met een cheddar-materiaal en verpletterde hun sap in een grotere kom.
 • Je krijgt prachtige groene tinten. Op dat moment consolideer je dit sap met siroop die je klaarmaakt met citroen om 5 eetlepels suiker te gebruiken, maar je kunt vrij veel naar je smaak gebruiken.

2. Komkommersap met appel:

Komkommersap met Appel

Komkommers en appels zijn ondenkbaar alkaliserend, ze brengen je lichaam in slechts een paar minuten terug naar de normale pH en werken het beste op een lege maag. Dit sap is ideaal voor die neigingen die oververhit raken of gedurende de dag uitgedroogd zijn. Het hoge gehalte aan thiamine maakt deze mix bovendien ideaal voor mensen die last hebben van moedeloosheid, nervositeit en stress.

Recept voor komkommersap maken met appel:

 • Voeg eenvoudig stukjes komkommer en appel toe aan een trechter en voeg er citroensap aan toe.
 • Meng de ingrediënten goed en voila! Je bent klaar met het gezonde en verfrissende drankje.

3. Komkommersap met munt:

Komkommersap met munt

Dit groene sap is gestapeld met de integriteit van knapperige kruiden: koriander (koriander) en munt. Lichte, waterrijke komkommer maakt het een ideale oplosbaar voor de dikke kruiden apart.

Hoe maak je komkommersap Recept met munt:

 • Trim de onderliggende fundamenten van munt opstijgt. Verwijder alle krimpende bladeren – gebruik alleen de meest verse kruiden die werkbaar zijn om uit te knijpen.
 • U hoeft de bladeren niet te ontstekken als u een sapcentrifuge gebruikt die bedoeld is om het te verwerken.
 • Meng de muntblaadjes in de saptrechter, stapel de komkommer erop.

4. Komkommersap met melk:

Komkommersap met melk

Deze komkommermilkshake zal niet bijzonder zijn om te proeven tijdens ijzige winterdagen; toch proefde ik het en voelde me in een fractie van een seconde nieuw leven ingeblazen. Ik zit strak voor de zomer met als doel dat ik een grotere hoeveelheid van deze milkshake kan maken en de koele golf van deze milkshake kan waarderen.

Hoe maak je komkommersap recept met melk:

 • Meng in een blender de komkommer, geschild – een groot deel van de enorme komkommer, rijpe banaan – een groot deel van de banaan, suiker – 1 eetlepel melk, gekoeld tot een soepel stemmend publiek. Vul een glas en serveer snel.

5. Komkommersap met wortel:

Komkommersap met Wortel

Wortelen gaan bovendien goed samen met komkommer en aangezien ze zoet zijn, passen ze de smaak aan terwijl ze worden samengeperst met boerenkool of andere stevig gekruide groenten. Ze smaken ook geweldig helemaal alleen. Wortelen bevatten een extra supplement ten opzichte van standaard wortelen, namelijk anthocyanine met intense verzachtende eigenschappen. Dit sap is koel en verkwikkend door de komkommer, dus waardeer het op een warme lente- of zomerdag.

Hoe maak je komkommersap recept met wortel:

 • Pers alle groenten die gebruikt zijn om het sap te maken door een sapcentrifuge, mix en geniet ervan.

6. Komkommersap met sinaasappel:

Komkommersap met sinaasappel

Deze mix van sinaasappel en komkommer verbetert het huidoppervlak en de vochtigheid en vermindert de lichaamswarmte. Velen verwachten gewoon dat sinaasappels verhoogde hoeveelheden vitamine C bevatten, wat onze veilige reacties van het lichaam versterkt en ons beschermt tegen herhaalde ijsvorming en hack of andere reguliere besmettingen. Dat is eigenlijk maar een van de vele gezondheidsvoordelen van een solitaire middelgrote sinaasappel.

Hoe maak je komkommersap recept met sinaasappel:

 • Plaats sinaasappel, sinaasappelschil en komkommer in een blender; giet in het water.
 • Meng tot het punt waarop de gewenste consistentie is bereikt; inclusief suiker en citroensap.
 • Mix tot een gladde massa, 1 tot 3 minuten.

7. Komkommersap met gember:

Komkommersap met Gember

Komkommers bevatten veel calcium en kalium, gember is het beste voordeel voor spijsverterings- of misselijkheidsproblemen bij mensen. Gladde kauwgom van de gemberwortel is een effectieve celondersteuning en een kalmerende expert.

Hoe maak je komkommersap recept met gember:

 • Meng in een blender of keukenmachine de gember, komkommer en 1/2 bak koud water.
 • Zeef en pers de puree door een werkzeef. Serveer met ijs en versier met een schijfje citroen en komkommer.
 • Discretionaire portie: glazen vullen met ijs en de helft tot 66% vol met het gemengde sap.

8. Komkommersap met tomaat:

Komkommersap met tomaat

Een komkommersap met een tomaat kan je een glas geven vol met een onbekende hoeveelheid fytonutriënten en je een voldaan gevoel geven terwijl je je volgende creatie voorstelt.

Hoe maak je komkommersap Recept met tomaat:

 • Doe de tomaten, bleekselderij en komkommer in een sapcentrifuge.
 • Giet knijp in een shaker. Inclusief zeezout, cayennepeper en ijs.
 • Schud en zeef in een glas.

9. Komkommersap met honing:

Komkommersap met honing

Honing en komkommer behoren tot de meest bekende dingen die men zou ontdekken in elke keuken van een gezinseenheid, maar als u de ontelbare voordelen kent die deze twee bieden, behalve hun typische gebruik / vereisen in onze keuken.

Hoe maak je komkommersap recept met honing:

 • Neem de juiste maat komkommer, was en plet het sap, een glas komkommer knijp door een theelepel nectar toe te voegen en volledig te mengen.

Komkommer, zoals het met verschillende namen wordt genoemd, is rijk aan mineralen, bijvoorbeeld magnesium, kalium, silicium die worden geleverd als huidbuur. De twee componenten waaruit het aanzienlijk bestaat uit water en vezels en op deze manier geluidsassimilatie tot stand brengen. Het bevat bovendien over het algemeen vitamines die de effecten van nervositeit en stress verminderen. Vanwege zijn verkoelende effect behandelt het het hele lichaam warm. Het spoelt ook vergiften weg die in ons kader te zien zijn.