В днешно време има много разновидности, идващи в интериорния дизайн. В Индия хората предпочитат етническите интериорни дизайни. Предимно тези дизайни се основават на избора на индивида и са различни за различен тип дом. Така че в тази статия съм обхванал някои от най -добрите интериорни дизайни на дома със снимки.

Най -новите интериорни дизайни за дома в Индия:

Индийското впечатление изобщо не е пълно с използването на топли ярки цветове плюс подробен дизайн, така че трябва да се има предвид, че има тънка линия между създаването на цветно уютно гнездо плюс прекалено претъпкано пространство.

1. Интериорен дизайн на хола:

интериорен дизайн на дома

поставете в обичайно проектирани килими от червено, кестеняво с тире на жълти, земни тонове към интериора. Възглавници за хвърляне с цветна бродерия плюс огледална работа, които да носите с блясък в интериора. Използвайте хладно осветление и смесете завеси в по -светла и по -топла сянка.

2. Интериорен дизайн на трапезария:

Дизайн на интериора на дома india2

Докато става въпрос за идея за етнически декор в това взискателно пространство, на масата, както и на местата за сядане, е известно допълнително внимание. Облегалката на столовете може да бъде известна като усукване чрез добавяне на цветни тъкани. И все пак на масата може да се придаде жив вид, като се използват ярки топло оцветени подложки за маса и рогозки. За да предложи на това пространство допълнително индийско докосване, добавя в обичайните индийски подови лампи, махални лампи в бронз, вази от теракота плюс злато за богат външен вид. Закачете голям полилей точно на върха на вашата маса за хранене. Той не само ще предложи задължителната приглушена светлина за вашите гости по време на хранене, но и добре ще премахне нежеланото отблясъци на директна светлина.

3. Интериорен дизайн на спалня:

Домашен интериорен дизайн india3

Венецианска щора, дървените мебели, ярката възглавница на бледо фон създават уютна топла аура! Използвайте поне 2 свещника за равновесие. Включете декоративни възглавници, защото тези възглавници осигуряват текстури, както и модел на стаята. Перфектен асортимент от завеси, както и завеси, добавя изящество, както и стил към всяка стая, допълнително гарантира уединение.

4. Интериорен дизайн на баня:

Домашен интериорен дизайн india4

Отидете с цвета на стените от този на ваната, в противен случай, решете обратните цветове иначе контрастни цветове в състоянието, което ви харесва, за да бъде наситено. Изберете цветния лист плюс изработете някои най -добри цветови комбинации за плочки, мебели, както и стени. Облегнете дървена стълба до стената на банята и поставете кърпи над стъпалото.

5. Подов интериорен дизайн:

Дизайн на интериора на дома индия5

Елегантният бетонен под работи чудесно в модерен, модерен индийски интериорен дизайн. Мрамор, плочки, гранитни подове обикновено се срещат в индийските домове плюс можете да използвате и тъмно оцветени дървени подове.

6. Боядисвайте стена:

Домашен интериорен дизайн india6

Оцветете една стена в любимия си цвят и я създайте като фокусна точка. Хвърлете интересно изкуство на стената и бъдете в движение с хубава част от мебелите там. Сияещите цветове плюс доброто осветление съвместно произвеждат незабавно щастие.

7. Колекция от фигурки:

Интериорен дизайн на индия7

Също така добавете любимата си китайска кукла. Обяснете вашата личност. Открийте област за показване плюс групи свързани обекти заедно, вмъкнати от три иначе пет. Опитът плюс различава формите. Някаква привлекателна статуя, иначе статуетка, ще изгради прекрасен доклад, както и част от разговор.

8. Вземете растения:

Домашен интериорен дизайн india8

дърветата за всички времена добавят глътка свеж въздух в стаята. При условие, че нямате зелен палец, опитайте копринени растения плюс дървета. Превъзходството е толкова добро, че е трудно да ги разграничим от действителното.

9. Разсрочете мебелите:

Интериорен дизайн на индия9

Плъзнете вашите мебели отсъстващи от стените. Опитайте да го позиционирате под очарователни ъгли. Подредете дивана косо напречно на тесния хол, който създава стаята да изглежда по -широка, както и предлага топло, привлекателно оформление. Избягвайте бъркотията. Поставете във вертикално пространство чрез рафтове, в противен случай шкафовете за книги в килерите или друга зона, за да сведете до минимум претрупването до степента, която е вероятно.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.