Имате ли малък дом и искате да проектирате интериора му? Кой е мислил, че само жилища като големи пространства могат да бъдат проектирани? Всички вие разбирате, че един добър и хубав дом отразява вашата личност. На повечето хора им е трудно да проектират интериора на малки жилища поради по -малкото им пространство. Но те не знаят това, има много дизайни и методи, чрез които можете да проектирате своя малък дом.

Трябва да знаете, че системата за съхранение е един от основните проблеми, с които ще се сблъскате, когато проектирате малки стаи. След като прочетете тази статия, ще ви бъде лесно да проектирате своя малък дом.

Топ 9 на интериорния дизайн за малък дом:-

1. Всекидневна в малък апартамент:

малък интериорен дизайн на дома

В живота ви, ако няма място, можете да държите дивана или дивана близо до стената. Можете също така да направите трапезария от бамбуков тъкан стол или ъглов диван плюс масата тук е просто спираща дъха. Погрижете се за тези ярки свещи на масата, добавящи топлина към атмосферата. Можете да направите минималистичен хол, като използвате спестяващи места и завършите с обзавеждането.

2. Проектиране на малка кухня с трапезария:

малък интериорен дизайн на дома2

Познавате много добре идеите за проектиране и организиране на нещата. Не всеки може да плати, за да живее в големи домове, но да, има ключ да украсите дома си с малки средства. Бъдете практични и използвайте цялото възможно пространство, което можете. Например, като алтернатива да затрупате вашия тиган, шпатули върху стелажи или плочи, можете да се заемете с куки, за да окачите приборите и да използвате стелажите за съхранение на други хранителни вещества. Можете също така да поставите саксийни растения в кухнята си.

3. Малка спалня с минимален декор:

малък интериорен дизайн на дома3

Изберете уютен дизайн за Спалня с рафт за книги и единично легло. За да се покаже пространство в спалнята, е необходимо единично легло. Използвайте многофункционални мебели във вашата спалня. Нанесете и два цвята върху стените. Използвайте легла, които имат множество чекмеджета плюс секции, плъзгащи се чекмеджета, странична маса до шкафове и в противен случай шкаф с множество секции за съхранение.

4. Интериор на малка баня:

малък интериорен дизайн на дома4

Много хора пропускат да украсят зоната на банята. На пазара има няколко модерни аксесоари, които придават свеж вид и нов дизайн на вашата баня. Можете да използвате цветни плочки за баня в противен случай тапет, шкаф с отразяваща повърхност, растения и аромати за вашата баня.

5. Спестяващи места за съхранение:

малък интериорен дизайн на дома5

Един от най -фундаменталните, както и спретнати начини за разкрасяване и дизайн на вашата малка стая е да използвате мебели за пестене на пространство, иначе многофункционални мебели. Използвайте дивана до чекмеджето за съхранение по -долу, за да съхранявате книгите си и списанията, в противен случай обувките си.

6. Стаен разделител:

малък интериорен дизайн на дома6

Ако имате голям хол плюс малки спални, тогава най -добрият начин да го планирате е да приложите разделител в центъра на залата или хола. Това може да се използва като малка всекидневна или място за хранене, в противен случай зона за почивка. Можете също така да използвате дървена стена или стилни пердета от перли за разделителя.

7. Стенна декорация:

малък интериорен дизайн на дома7

Това спестява основната ви площ и създава стаята ви да изглежда стилна и просторна. Затова прилагайте стикери за стена, тапети с атрактивни иначе компактни щампи и светлина с ярки цветове във вашия дом.

8. Дълги завеси и огледало:

малък интериорен дизайн на дома8

Използвайте завеси с пълна дължина чрез уникални щампи за прозорци. Използвайки перпендикулярни облицовки, в противен случай отпечатъците ще изглеждат страхотно по стените. Също така запазете огледало в цял ръст, за да планирате хола си, за да създадете дома си философски, по -голям.

9. Проекти за тавани:

малък интериорен дизайн на дома9

За да изградите пода си да изглежда голям, използването на тавана е идеален начин да проектирате вашия малък дом. Окачванията от тавана като лампи, малки зелени растения в саксии или звънене на камъни осигуряват красота и грация на вашия малък дом.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.