Знаеш ли да рисуваш по цифри? Обичате ли да отделите време за оцветяване в дадените полета със съответните цветови тонове, един след друг, докато не видите готовата си снимка в края? Тогава ще харесате рисуването с диаманти! Модерното хоби предлага по нещо за всеки: тренира умения за пространствено мислене и фини двигателни умения, насърчава способността за концентрация и в същото време предлага пространство за творчество и релаксация. И всичко това със страничен ефект, който е колкото практичен, толкова и естетически ценен: искрящата картина повишава самочувствието ви, украсява всяка стена на стаята и е идеална за подарък!

Диамантено рисуване - тенденцията, която работи срещу стрес арт цветя диаманти

Време за напрегнато ежедневие

С цялото облекчение, което носят съвременните технологии, често се оказваме във времеви ограничения, именно поради постоянната си наличност. Външните ограничения на нашето общество за представяне ни карат да дишаме дълбоко по -рядко, отколкото тялото ни всъщност изисква от нас. Резултатът може да бъде отслабена имунна система, пристъпи на паника и дори изгаряне.

Но зависи от вас! Отделете време за релакс, редовно за няколко часа, за да изключите, само за себе си. Ще видите, че това време не е загубено – свежо подсилени и пълни с енергия, тогава можете да свършите работата, която трябва да свършите два пъти по-бързо.

Следвайки какво зависи от вас. Но имаме абсолютна препоръка: рисуване с диаманти! Противно на името на популярното забавление, не е нужно да сте ценител на скъпоценни камъни или изкуство. Всичко, от което се нуждаете, е нещо, което можете да разберете Инструкции за боядисване с диаманти както и малко място на хола или кухненската маса. И сте готови да тръгнете!

Боядисване с диаманти - тенденцията, която работи срещу стреса красиви розови рози

Доказано е: творческите дейности ви успокояват. Мислите се съсредоточават върху свиренето на пиано, градинарството – или просто завършването на вашата собствена диамантена картина. Използвайте благоприятния ефект върху психиката си и се поглезете с различен вид скъсване с популярната тенденция.

Не е нужно да правите много за това: За разлика от продължително пътуване до уелнес хотела или скъпо масажно лечение, всичко, от което се нуждаете за диамантеното изкуство, е комплект с искрящи кристали, акрилни или кристални камъни, подложка за картини като апликатор и малко восък. В миг на око, бялото платно се превръща в блестящо произведение на изкуството – и напрежението ви ще отстъпи място на спокойно спокойствие.

Боядисване с диаманти - тенденцията, която работи срещу стреса елза замразена

Диамантите са най -добри приятели на момчета и момичета

Целта на боядисването с диаманти е лесна за постигане: използвате специална химикалка, за да поставите фалшиви скъпоценни камъни с най-малки размери върху маркирани области на самозалепваща се подложка, докато всяка зона бъде покрита. Има мотиви за всяко изискване и всяко преживяване: малки и големи могат да изберат правилната картина с 3D ефект от богатия избор.

Всичко е там

При боядисването с диаманти всичко е включено:

  • Избран мотив платно със самозалепващ се защитен филм
  • Диаманти с всякакви форми и цветове, всички с плоска долна страна
  • Купа за съхранение, химикалка и восък за държане и поставяне на скъпоценни камъни.

Рисуване с диаманти - тенденцията, която работи срещу стреса вълк монд diy art

Всяко начало е лесно

Подготовката почти не ви струва време. Прикрепете платното към гладка повърхност, напълнете камъните с плоска страна надолу в предоставената купа и отворете буркана с восъка. Преди да вземете апликатора, остава само едно нещо да направите: изключете смартфона си и поставете знака „не безпокойте“ на вратата!

Ето ни!

Отлепете защитно фолио от картината – не наведнъж, за да предотвратите изсъхването на лепилото. Сега потопете писалката във восъка. Малко по малко вземете диамантите и ги поставете на предвидените места. Поръчката зависи изцяло от вас! След като първото парче е готово, отворете фолиото още едно парче и започнете отново. Разхлабените камъни могат да бъдат притиснати отново в края с пинсета. Вашето диамантено произведение на изкуството е завършено!

улови мига

Още през 20 г. пр.н.е. Римският поет Хорас препоръчва да се наслаждаваме на всеки момент от живота си и да не отлагаме всичко за следващия ден. С рисуването с диаманти можете да направите точно това: да се потопите в момента, да се насладите тук и сега. Пожелаваме ви много забавления с новото си хоби!

Боядисване с диаманти - тенденцията, която работи срещу стреса цветна котка котка