гардероб за дърворезба произведения на изкуството от масивно дърво

Дърворезба

Имате грешка в спалнята? Сигурен съм, че много от вас ще намерят идеята за груба, нали? Но не и когато става въпрос за нетрадиционен бръмбар като този. Изработен от масивно дърво от елша, този огромен бръмбар всъщност е красива, майсторска дърворезба върху гардероб.

Прекрасната мебел е едно от най -добрите творения на латвийския дизайнер Янис Щраупе, който е един от най -признатите специалисти в тази област. Straupe е дизайнер на мебели повече от 30 години и все още не спира да изненадва своите клиенти с нови, уникални произведения.

Такъв гардероб винаги ще бъде безспорен привличащ погледите във всяка стая

гардероб за дърворезба гардероб

Неговото произведение е известно с перфектната комбинация от функционалност и декорация. Дизайнерът има нестандартна перспектива, чрез която постоянно подчертава многостранността на дървото като материал. Неговите творения са практични, технически много сложни, с ясни линии, остри и геометрично прецизни, без възбуда или поетика.

Всеки негов занаят има специален елемент, който го отличава от другите конвенционални мебели. Можете буквално да почувствате несравнимата чувствителност във всеки милиметър. Съществува и обединението на древните занаятчийски умения и съвременните технологии.

Многото отделения и чекмеджета осигуряват перфектен ред

дърворезба гардероб художник произведения на изкуството

Джанис Щрауп не спира да се стреми към нови разработки и да търси различни професионални предизвикателства. Досега той е организирал множество изложби в Латвия и чужбина и е получил много награди за работата си. Много често той прави само една или най -много няколко мебели от поредица и гарантира, че неговите проницателни клиенти могат да се насладят на отличен и изключителен дизайн.

Ясни линии и майсторски изработени елементи

детайли на гардероба за дърворезба

Този бутиков гардероб с майсторска дърворезба във формата на бръмбар отне много време. 3 специалисти бяха наети за около единадесет месеца. Резултатът – вълшебна мебел с две специални, скрити отделения, единадесет чекмеджета и дори поставка за вино.

Разгледайте по -отблизо отличната дърворезба и се възхитете на успешното майсторство. Забавлявайте се много с него!

Майсторство на висшата класа

гардероб за дърворезба дърворезба произведения на изкуството

Здрави панти за по -голяма стабилност

панти за врати за гардероб от масивно дърво

Голям скарабей в спалнята

дърворезба гардероб бръмбар фигура плътен

Устойчив и величествен, изработен от масивно елхово дърво

дърворезба масивен дървен гардероб бръмбар

Изящна комбинация от миналото и модерното

дърворезба масивна масивна фигура бръмбар