Дървена маса с камина

Дървени маси, изработени от рециклирани трупи

Внасянето на акценти в стаята е перфектен начин да създадете повече топлина и комфорт в стаята. Използването на трупи като мебели стана изключително популярно този сезон. Има различни парчета, които могат да бъдат нарязани по различен начин.

Фактът, че можете да допринесете за естествен вид без растения, е страхотен, нали? Така изпитвате красотата на дърветата насред собствената си къща.

Дървена маса

Табуретка за маса от дърво

Селският ствол на дървото е наистина солиден. Обичам начина, по който имате прикрепени колела към това парче. Очевидно това е много практичен подход, макар и естествен. Кората е отстранена, но ъглите остават малко груби и цветът е супер естествен.

Ще откриете, че това решение е супер функционално. Стволовете на дърветата са тежки и затова можете лесно да ги местите напред-назад. Можете да направите големи столове от него и по този начин да осигурите допълнителни места за гостите, които вероятно ще идват отново и отново.

Колко страхотна е формата на мебелите, показана тук! Мисля, че е чудесно, че стволът на дървото не само показва кръгла форма, но и че можете да видите формата на дървото тук. Изработени са в бяло и изглеждат великолепно. И все пак те показват по -полиран вид от парчетата с груби ъгли и естествено засенчване. Това би направило чудесно допълнение към стая в стил плаж.

Маси, изработени от масивни стволове на дървета

Маса, изработена от покривки за стволове на дървета

Този ствол на дървото има издълбани крака, което също допринася за лекия му вид и по-голяма мобилност. Обичам въздушния и лек характер на декорацията тук. Сивите форми идват на своя страна на този ствол на дървото. Това се дължи главно на заглушения сив фон в стаята. Не е ли това чудесна комбинация от топли и хладни нюанси?

Забележително в хола със сива цветова схема

Маса за стволове на дърво холна маса хол

Хоризонтални филии на ствола на дърво като повърхности на маса

Маса от масивен ствол на дърво

Тук също изпитваме страхотен ефирен и лек външен вид. Но масата може би е тежка! Тънките метални крака придават на нормално набития ствол на дървото много лек характер. Сега той изглежда идеално гладък. Не мислите, че трябва да е било трудно да отсечете това дърво?

Въпреки сходните крака, тук имате работа със съвсем различно парче. Кората е отстранена, но естествената форма и счупвания са запазени. Така се постигна много по-топъл и по-селски характер, отколкото в последния пример. Можех да си представя тези парчета перфектно в стаята си. Това би донесло много предимства, включително внасяне на естествени нюанси, оживяване на модерната стая с естествени нотки.

Малки странични маси

реколта масичка за кафе дървена секция маса, изработена от ствол на дърво

Искате ли да имате табуретка или странична маса, която носи със себе си селски и модерни функции? Това малко парче тук е идеалната комбинация от два елемента, които обикновено не виждате заедно. Но ако направите всичко както трябва, работи много добре. И знаете какво е наистина страхотно: и в този случай се занимаваме с проект „направи си сам“.

Селски и сладък

Маса с метални крака в винтидж стил, изработена от ствол на дърво

Резени от вертикален ствол на дърво като повърхности на маса

лампи прозорец холна маса, изработена от ствол на дърво

Ще продължим да говорим за колела, но този път говорим за ниски маси за кафе. Изрязвайки вертикално стволовете на дърветата, можете да спечелите повече пространство. Това е чудесен начин да създадете голяма равна повърхност. Обърнете внимание и на тапицерията! Не са ли приказни!?

Масивна маса за хранене

дървен таван маса за хранене голяма маса, изработена от ствол на дърво

Вземете много дълго дърво и го нарежете на филийки отгоре надолу. По този начин ще създадете уникална, приказна маса. Цветовете, възлите и вихрите ще си дойдат на мястото. Всички те са уникални и съответно осигуряват уникален външен вид. Това е чудесен микс от минималистичен и селски.

На първо място искам да спомена, когато описвам следващото парче, че имаме работа с краката на IKEA. Това е доста своеобразно и доста индустриално в комбинация със ствол на дърво като плот, нали??

Харесва ми съпоставянето на суетата, което е направено малко по -грубо, като се използва необработена дървена повърхност на повърхността.

Плот от масивно дърво

Стенно огледало за маса за дърво в огледало в минималистичен стил

Лично аз имам три трупи в гаража си, които чакат да бъдат обработени. Сега търся източници на вдъхновение за тяхната обработка. Чувствате ли се по същия начин? Имате ли планове за DIY проекти или предпочитате да си купите страхотни, готови парчета??