Природата е най -актуалната тема в света, която изобщо съществува. Спешно се нуждаем от спасение и за това трябва да ценим и дори да обичаме околната среда. Поворът към по -добро се състои в промяна на собствените ни нагласи. Известно е, че това е силно повлияно от изкуството и талантливите художници. Съвременното изкуство работи от Джефро Уито изглежда постигат точно това. Те съдържат естествени теми или са изобразени насред красиви природни пейзажи. Те са направени от рециклирани материали и показват огромен потенциал. Нека заедно да разгледаме неговите увлекателни творби и да помислим малко повече за бъдещето на нашата планета.

Конските глави са популярна тема Uitto

илюстрация на средата на хвърчилата

Естетиката на рециклираните материали

Естетиката на рециклираните материали е често срещана тема на нашия уебсайт. Ние разглеждаме това най -вече по отношение на различни стилове в интериорния дизайн. Винтидж и селски са най -често срещаните дизайнерски линии, които се занимават с темата за рециклиране.

Но не само – в практични конструкции като в градински тераси и веранди, или в домашно приготвени мебели, те също се използват много често. Докато преди няколко десетилетия те се смятаха за импровизирано решение, днес те могат да се разглеждат като съвременна и много модерна стратегия за интериорен дизайн. Комбинирайки го с различни материи или благодарение на съвременната повърхностна обработка, можете да постигнете много привлекателен, дори луксозен характер. Те са популярни в еклектичния интериор на най -високо ниво.

 Китовете са символ на застрашените морета

представяне на морската среда

Темите и тяхното послание за обектите на модерното изкуство от Uitto

Дизайнерите и художниците, които работят с рециклирани материали и теми за природата, имат различни подходи. Изводът е, че те се опитват да ни научат на всичко, че трябва да се грижим за собствената си природа. Нека анализираме как точно се случва това с Джефро Уито и защо неговите произведения по -специално се радват на такава голяма популярност. Има две основни линии във вдъхновените от природата произведения на изкуството. Първият е там, за да разпространява ясни социални послания в света. Вторият вид произведения на околната среда е за естетическата стойност. Това просто буди повече любов към природата и мотивира зрителя да опазва околната среда.

Елен на стената – страхотна идея от природата за интериорен дизайн

животно на стената - среда

Самият художник и проектът „Knock on Wood“

Творбите на Джефри Уито явно принадлежат към втората група. Проектът на художника е известен в социалните медии като „Knock on Wood“. По време на работата си той използва материали, които е намерил в околностите на родния си град. Затова той използва регенерирана дървесина, която намери на плажовете на щата Вашингтон в САЩ. Произведенията на изкуството изобразяват различни животни в натуралистична форма. Uitto също показва, че изкуството и природата принадлежат заедно, като показват различни музикални инструменти насред красивите природни пейзажи.

Художникът се занимава със скулптури и модерно изкуство от дърво още от ученическите си години. Това е любимият му материал, дори и да твори с други. Да покаже естествената красота на клонки, клони и старо дърво – това вероятно е неговата воля. В допълнение към скулптурите на модерното изкуство, вдъхновени от живата природа, той има също толкова много практични. Сред неговите творби могат да се видят и мебели и орнаменти за интериорна декорация. Но неговите абстрактни послания за любов към природата остават най -важните.

Жираф – рядък вид, който също е застрашен от изчезване

жираф - модерен вид среда

Изглежда като истински орел, нали? 

летяща птица - страхотна среда

Дървото е любимият материал на художника

интересна скелетна среда

Изкуството и природата трябва да са в хармония, казва Уито

хора с китара - модерно изкуство за околната среда

Нека отглеждаме велики птици в култ! 

реалистична птица - среда модерна идея за изкуство

Друга страхотна конска глава, изработена от дърво 

страхотна среда с идея за конска глава

околната среда - рак в мрежата

среда - страхотна китара

Някои от произведенията на Uitto Modern Art са музейни експонати 

среда - голям рог в музея

околна среда - сцени в дивата природа

околна среда - чудесен връх във водата

Такава скулптура обогатява естествения пейзаж

Околна среда - птица в парче дърво

Идея за околната среда по съвременен начин

околна среда легло на плажа

Тези скулптури могат да се разглеждат и като природни паметници

Илюстрация на околната среда на лъвската глава

идея за околна среда с рог - модерно изкуство

идея за езда на кон

Лъв – цар на природата, а сега и на изкуството

среда голям лъв

среда - страхотен кон

околна птица и художник

Скулптура като вълните – още едно вдъхновение от природата 

Околна среда илюстрация на водни растения

среда две екзотични птици модерно изкуство

прекрасен трон - страхотна среда