Изпиването на чаша зелен чай сутрин е наистина добра идея, защото зеленият чай е здравословен и подходящ за нашето тяло. Той е не само здрав, но и тонизиращ кожата. Можете да го използвате и за измиване на лицето, измиването на лицето със зелен чай е много благоприятно за кожата и прави кожата ви да изглежда по-млада и блестяща през цялото време. Можете да опитате един домашен метод за измиване на лицето със зелен чай. Опитайте го и за ежедневна употреба,

измиване на лице със зелен чай

Най -доброто измиване на лицето със зелен чай за акне и други кожни проблеми:

Когато погледнем продуктите за измиване на лице на пазара, можем да опитаме и няколко по -долу споменати топ 9 от зелен чай за измиване на лицето,

1. Измиване на лицето със зелен чай за акне:

Измиване на лице със зелен чай за акне

Това е естествено измиване на лице със зелено дърво за акне и това е измиване на лицето без парабени. Ако искате да премахнете замърсяванията и се нуждаете от блясък на лицето, това ще бъде ваше. Той помага да поддържате кожата си напълно хидратирана. Fab India представи това измиване за лице със зелен чай с приятен аромат. Това е полезно за всеки тип кожа.

Използвайте: Намокрете лицето си, нанесете върху лицето внимателно, масажирайте с кръгови движения, след което измийте и подсушете. Погрижете се за очите си, когато използвате измиване на лицето

Цена: INR 290 за 100 мл.

2. Lakme Clear Pore Face Wash:

Lakme Clear Pore Face Wash

Това измиване на лицето с екстракт от зелен чай е много добро почистващо средство. Измиването на лицето с прозрачни пори Lakme премахва замърсяванията и примесите от кожата ви и ви дава мека и гладка кожа без пъпки. Обогатен е с екстракти от зелен чай, който придава естественото докосване на кожата ви и я прави сияйна.

Използвайте: Можете да използвате два пъти на ден по цялото лице и шия с кръгови движения. Изплакнете с вода и подсушете.

Цена: INR 160 за 100 грама

3. Измиване на лицето със пори със зелен сливов чай

Измиване на лицето със пори със зелен чай

КУПЕТЕ ТУК

Това измиване на лицето без сапун е най -доброто измиване на лице със зелен чай. Той е натоварен с екстракти от зелен чай, който ексфолира кожата ви и я прави светла и светла. Продуктът не съдържа парабени, фталати и пропиленгликол. SLS, DEA и PABA. Продуктът е с прозрачен светлозелен цвят и има величествен аромат на зелен чай, който оставя свеж вид на кожата ви.

Използвайте: Масажирайте леко върху влажната си кожа и изплакнете с вода.

Цена: INR 345 за 75 ml

4. Innis Безплатна почистваща пяна със зелен чай:

Innis Безплатна почистваща пяна със зелен чай

Това гъсто бяло кремообразно измиване на зелен чай за лице е антиоксидант. Продуктът е много полезен за всеки тип кожа. Почиства кожата дълбоко вътре и премахва мъртвите клетъчни слоеве. Прави кожата безупречна и бяла. Продуктът е обогатен с избелващ екстракт от зелен чай за измиване на лицето, който пречиства кожата и я прави справедлива и красива.

Използвайте: Масажирайте по цялото влажно лице и шия с движение нагоре, разпенвайте и изплакнете с прясна вода.

Цена: INR 1700 за 150 мл

5. Измиване на лице с чаено дърво и зелен чай:

Измиване на лице с чаено дърво и зелен чай

КУПЕТЕ ТУК

Ако търсите добро почистващо средство, опитайте това. Измиването на лице от чаено дърво в магазина за тяло се бори със замърсяването и премахва замърсяванията от кожата ви ежедневно. Продуктът премахва белезите от кожата ви и я прави свежа и млада през цялото време. Екстрактите от чаено дърво правят кожата ви мека и гладка. Опитайте и ще усетите промяната в рамките на една седмица.

Използвайте: Вземете няколко капки от продукта. Просто нанесете пяна върху влажното си лице. Оставете го за 1-2 минути. Измийте с чиста вода.

Цена: INR 950 за 150 ml

6. Масло от чаено дърво Зелен чай Измиване на лицето:

Измиване на лице с масло от чаено дърво и зелен чай

КУПЕТЕ ТУК

Измиването на лице от чаено дърво и зелен чай на Avon е обогатено с изобилието от масло от чаено дърво и ползи от зелен чай. Комбинацията от двата екстракта чай действа много добре на всеки тип кожа и винаги й придава мека и блестяща кожа без мазнини. Продуктът изглежда прозрачен дебел гел с малки зелени топки, премахва замърсяванията дълбоко вътре и придава млада и красива кожа.

Използвайте: Намокрете лицето си. По -малко няколко капки от продукта. Измийте с вода.

Цена: 199 INR за 100 грама.

7. Измиване на лицето с японски зелен чай:

Измиване на лице с японски зелен чай

КУПЕТЕ ТУК

Чистото измиване за лице с пъпки е обогатено с изобилието от японски зелен чай, който е формулата за намаляване и предотвратяване на пъпки. Продуктът не само ви дава кожа без пъпки, но и я прави светла и бяла.

Използвайте: Вземете измиването на лицето с размер на монетата на дланта си. Намажете обилно с влажното си лице. Почистете с вода.

Цена: INR 75 за 50 грама

8. Аюрведа и билков зелен чай овлажняващ измиване на лицето:

Аюрведа и билков зелен чай овлажняващ измиване на лицето

КУПЕТЕ ТУК

Измиването на лицето Adidev Ayurveda и билков зелен чай е идеално за всеки тип кожа. Продуктът прави кожата сияйна и очарователна. Продуктът е 100% билков и натурален.

Използвайте: Вземете няколко капки от продукта. Просто нанесете пяна върху влажното си лице. Оставете го за 1-2 минути. Измийте с чиста вода.

Цена: INR 160 за 100 ml

9. Globus Remedies Зелен чай & Измиване на лице от чаено дърво:

Globus Средства за защита Зелен чай & amp; Измиване на лице от чаено дърво

КУПЕТЕ ТУК

Globus е добре известен с продуктите за красота. Това измиване за лице със зелен чай е обогатено със същността на зелен чай и чаено дърво. Продуктът дълбоко почиства лицето ви и го прави красив и здрав. Той премахва мъртвите клетки от лицето ви и го прави светъл и мек.

  • Използвайте: Намокрете лицето си. По -малко няколко капки от продукта. Измийте с вода.
  • Цена: INR 120 за 100 ml.

Зелените листа за лице измиват 100% билкови продукти, които са заредени със същността на зелен чай и масло от чаено дърво и усещат величествената промяна в кожата ви. Горното измиване на лицето със зелени листа ви дава блестяща и блестяща кожа през цялото време.