Als comfort is wat je zoekt in jeans, dan is baggy jeans jouw antwoord. Probeer de nieuwe lentecollectie baggy jeans voor een coole en relaxte look. Eerder werden ze gedragen door de jonge generatie van ‘The Streets’. Meestal worden ze gedragen door hiphopper (een soort muziek), rocksterren, sportpersoonlijkheden en beroemdheden. Het was een mannenstijl, maar nu proberen zelfs vrouwen deze nieuwe stijl graag uit. Dit werd ook wel ‘Elephant Jeans’ genoemd, omdat het wijde pijpen heeft.

wijde jeans

Verschillende soorten baggy jeans voor dames en heren:

Hier is een lijst van 9 losse en strakke baggy jeans voor jongens en meisjes.

1. Low Drop Crotch Baggy Jeans voor jongens:

Baggy jeans met laag kruis voor jongens

Baggy jeans met een laag kruis zijn in feite baggy jeans met een lage taille. Deze baggy jeans is losvallend en heeft een lage taille en een gulp met ritssluiting. Het wordt gedragen met een los T-shirt, meestal oversized. Ze zijn er in verschillende kleuren en tinten, maar licht is veel beter.

2. Slouchy baggy jeans voor heren:

Slouchy baggy jeans voor heren

Slouchy Baggy Jeans is een loszittende, zijdeachtige broek die net rond of boven de enkel valt. Ze zijn geschikt voor op kantoor en zijn gemakkelijk aan te trekken. Dit type Baggy Jeans is luxer dan leren joggers. Je kunt het combineren met elke crop top of elke stijl van schoeisel.

3. Laatste enkellange baggy jeans:

Nieuwste enkellange baggy jeans

Enkellange Baggy Jeans valt net boven de enkel. Ze zijn meestal los van taille tot knie, en taps toelopend van knie tot einde. Deze jeans is het nieuwe coole ding in de jeansmode. Een korte crop top of een mouwloos t-shirt is ideaal om mee te combineren. Deze baggy jeans wordt zowel door mannen als vrouwen gedragen.

4. Bikers Heren Baggy Jeans:

Bikers Baggy Jeans voor heren

Bikers Baggy Jeans wordt gedragen door motorrijders of rijders zoals we die kennen, vandaar de naam. Het heeft meestal veel zakken. Dit type jeans is comfortabeler en gemakkelijker in de omgang voor lange ritten. Een nette leren jas is genoeg om de look mee te dragen. Je kunt het ook combineren met rijlaarzen.

5. Gescheurde flodderige herenjeans:

Gescheurde baggy herenjeans

Deze Jeans is de stoere versie van Baggy Jeans. Het zijn gevreesde, vernietigde, kapotte kniejeans. Dergelijke jeans zijn meestal hoge taille. Normaal draag je effen t-shirts. Bij voorkeur wit. Hoewel je ook elk schoeisel kunt dragen op basis van je comfort, maar canvasschoenen passen het beste bij gescheurde baggy jeans.

6. Baggy jeans in skateboardstijl:

Baggy jeans in skateboardstijl

Een strakke, nauwsluitende jeans is niet de snit voor skaten. Dit is ruimvallend, met wijde pijpen. Een skateboarder geeft de voorkeur aan deze stijl omdat het de schoenen beschermt. Daarom heeft hij bredere poten. Normaal zou je er een los T-shirt op dragen, maar ik denk dat een kort T-shirt er ook cool uit zal zien.

7. Formele Baggy Jeans Heren:

Formele Baggy Jeans Heren

Goed nieuws allemaal, een frisse onderbreking van het saaie kantoor is een formele baggy jeans. Deze spijkerbroek is comfortabel en makkelijk om in te zitten. Dit is meestal hoge tot middelhoge taille. Ze passen goed bij een ingestopt shirt, met slimme accessoire.

8. Baggy jeans voor dames:

Baggy jeans voor dames

Women Baggy Jeans is baggy jeans voor dames. Eerder was de trend van Baggy Jeans alleen voor mannen. In 2014 zijn wijde jeans voor dames begonnen. Ze hebben een mid-rise met ritssluiting. Je kunt het dragen met tanktops, een korte of crop top en zelfs een comfortabel T-shirt. Het kan van vele tinten en stijlen zijn, net als de mannen. Ze zijn ook gescheurd, gearceerd en enkellang.

9. Corduroy Baggy-jeans voor dames:

Corduroy baggy jeans voor dames

Deze jeans is gemaakt van corduroy materiaal. Corduroy baggy jeans zijn gemakkelijk te ademen. Het is perfect voor zomer en werk. Het is iets dat je zelfs kunt dragen om te slapen of te wandelen. Normaal zijn ze rekbaar. Je kunt een effen top of lagen dragen.

Het vinden van de juiste baggy jeans deze zomer is erg spannend. Zorg ervoor dat de was licht is en versleten aanvoelt. Fris je garderobe op met deze nieuwe stijl. Het is tijd om je skinny jeans een pauze te geven en je luie, gezellige, slouchy, comfortabele baggy jeans te verwelkomen om in te ontspannen.