Het begin van weer een decennium in je huwelijksleven is inderdaad uniek. Dit nieuwe knooppunt kan worden gemarkeerd met geschenken die bij de gelegenheid passen. China is het traditionele symbool voor de 20e huwelijksverjaardag, terwijl platina het moderne symbool is voor hetzelfde. Beiden doen hun werk om uw liefde en zorg voor uw betere helft uit te beelden. Hier hebben we zo’n 25 unieke cadeau-ideeën voor het 20-jarig huwelijk voor het paar, hem, haar, vrienden en ouders. Kies items die gebaseerd zijn op China of platina voor die perfecte dag.

Inhoudsopgave:

 1. 20e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën voor man
 2. Twintigste huwelijksverjaardag cadeaus voor vrouw
 3. 20e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën voor het paar
 4. Unieke 20e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën voor ouders
 5. 20e verjaardag cadeau-ideeën voor vrienden
 6. Beste 20e huwelijksverjaardag cadeaus en ideeën
 7. Hoe een 20e huwelijksverjaardag te vieren en hoe een geschenk te presenteren?
 8. Dingen om te doen voor 20e huwelijksverjaardag

20e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën voor man:

20 jaar samenzijn staat symbool voor liefde en hoe sterk jullie samen zijn gegroeid. Hier zijn enkele unieke cadeau-ideeën voor de 20e huwelijksverjaardag voor hem om te laten zien hoe speciaal en belangrijk hij is in je leven.

1. Platina armband of een platina trouwring:

20e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën voor man

Is je man dol op sieraden? Deze platina armband of platina trouwring kan een perfect cadeau zijn voor je geliefde, die het decennium van liefde en saamhorigheid zal symboliseren.

2. Gepersonaliseerde kristal met foto:

Een gepersonaliseerd rond kristal met je mooie paarfoto kan een mooi tafelstuk zijn voor je kamer of kantoor, dat je liefde uitbeeldt en je relatieprestatie markeert. Er zijn veel cadeauwinkels die dergelijke kristallen voor je kunnen aanpassen.

3. Platina rozenbloem:

Een platina-dagleliebloem symboliseert echt uw liefde op de 20e huwelijksverjaardag. De daglelie is de symbolische bloem voor het 20-jarig jubileum, terwijl platina het moderne symbool is van hetzelfde, een combinatie van beide kan een uniek geschenk zijn. Als daglelie echter niet in platina verkrijgbaar is, kun je nog steeds voor roos gaan, omdat het altijd liefde symboliseert.

4. Een bos verse daglelies:

De Daglelies staan ​​symbool voor het platina jubileum en kunnen zonder woorden eerlijk over je liefde spreken. Ze zijn een passend cadeau voor het 20-jarig jubileum, vooral voor degene die dol is op bloemen.

5. Platinaring:

Een platina ring met of zonder de smaragdgroene steen in het midden is geschikt voor de 20e huwelijksverjaardag. Zowel platina als smaragd staan ​​symbool voor de 20e huwelijksverjaardag en dus kan een combinatie van beide een prachtig cadeau zijn voor uw geliefde.

Twintigste huwelijksverjaardag cadeaus voor vrouw:

6. Platina hanger met smaragdsteen:

Een sieraad is de beste vriend van elke vrouw. Verras je vrouw door haar een platina hanger te schenken met een smaragdgroene steen in het midden – echt symbolisch voor de 20e huwelijksverjaardag.

7. Platina ring met een smaragdgroene steen:

Een platina armband of trouwring met of zonder smaragdsteen is ook een leuke optie voor een 20 jarig huwelijkscadeau voor haar.

8. Daglelie thema armband:

Zoals we allemaal weten, staat Day Lily symbool voor de 20e huwelijksverjaardag. Wat is er nu een beter cadeau dan een daglelie in een platina armband te laten graveren? Je partner die van sieraden houdt, zal dol zijn op deze symbolische armband.

9. Geplatineerde roos:

Een geplatineerde eeuwigheidsroos, het markeren van het bereiken van je relatiedoel is een uitstekende manier om je liefde te koesteren.

10. Bone China-theepot:

Twintigste huwelijksverjaardag cadeaus voor vrouw

Een gepersonaliseerde porseleinen theepot van de heer en mevrouw met de verjaardagsdatum erop gedrukt is een leuke manier om iemand cadeau te doen op hun jubileum. Elke ochtend terwijl ze hun thee drinken, zullen ze je met plezier herinneren, evenals hun gedenkwaardige dag.

20e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën voor het paar:

11. Gepersonaliseerde wijnfles:

Een gepersonaliseerde wijn met naam en verjaardag van het mooie paar kan een geweldig cadeau zijn voor degenen die van wijn houden. Het kan zelfs een mooi cadeau zijn voor de etalage of de thuisbar.

12. Originele krant:

Een originele krant uit het jaar van de bruiloft in een mooie omslag kan een prachtig cadeau zijn voor het mooie paar dat hen herinnert aan hun prachtige trouwdag.

13. Gepersonaliseerde whiskytuimelaars:

Is het stel voor wie je een 20-jarig jubileumcadeau zoekt dol op Whisky of een borrel voor onderweg? Overweeg dan om ze een gepersonaliseerde whisky-tumbler cadeau te doen met hun naam en jubileumdatum erop gegraveerd.

14. Spa-vouchers voor koppels:

Verwen het mooie paar door ze een paar spa-vouchers te schenken. Dit geeft hen een mooie gelegenheid om wat quality time samen door te brengen en ook om te ontspannen en te verjongen.

15. Gepersonaliseerde lettertegels:

20e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën voor koppels

Een gepersonaliseerde print letter tegels kunnen een mooi cadeau markeren voor een paar op hun 20e huwelijksverjaardag. Het is een leuke manier om je reis te markeren en in te kaderen.

Unieke 20e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën voor ouders:

16. Fotocanvas:

Een op maat gemaakt fotocanvas met herinneringen aan 20 jaar is een perfect cadeau voor ouders op de 20e huwelijksverjaardag. Je kunt het aanpassen aan hun levensreis en prestaties die ze voor het leven zullen koesteren.

17. Stamboom:

Een stamboom is het uitbeelden van uw familieverhaal en het liefdesverhaal van uw ouders. Het is een prachtig cadeau voor de ouders en uit onderzoek blijkt dat het een van de meest gekoesterde cadeaus is die ouders kunnen hebben.

18. Gepersonaliseerde kussensloop:

De gepersonaliseerde kussensloop kan een gedenkwaardig cadeau zijn voor ouders op hun 20e huwelijksverjaardag. Vooral als het van kleinkinderen komt, is het een reden om feest te vieren.

19. Koffiemok:

20e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën voor ouders

Koffiemok met een persoonlijke boodschap en foto is een mooi cadeau voor je ouders of grootouders die ook goed in je budget passen. Hoewel goedkoop, gepersonaliseerd, heeft het veel gevoelens en een liefdesband.

20. Gepersonaliseerde afdruk:

Gepersonaliseerde print met een mooie boodschap op het 20-jarig huwelijksjubileum. Dit kan naar wens worden aangepast. Veel collage-ideeën zijn ook online te vinden en de meeste cadeauwinkels kunnen deze voor u afdrukken.

20e verjaardag cadeau-ideeën voor vrienden:

21. Gepersonaliseerde champagnefluiten:

20e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën voor vrienden

Gegraveerde kristallen champagnefluiten kunnen een perfect 20-jarig jubileumcadeau zijn voor vrienden, vooral voor degenen die graag drinken.

22. Grappig 20-jarig jubileum-T-shirt:

20e huwelijksverjaardag cadeaus

Een T-shirt met een grappige boodschap kan een hilarisch cadeau zijn voor je vrienden om hun speciale dag onvergetelijk te maken. Er zijn verschillende quotes en ideeën online beschikbaar die je op het T-shirt kunt laten bedrukken.

23. Gepersonaliseerde premium Belgische chocolaatjes:

Chocolade is een geweldig cadeau voor elke gelegenheid, en als het om chocolaatjes gaat, zijn de Belgische pralines de grote favoriet. Wat dacht je van een gepersonaliseerd premium Belgisch chocoladepakket cadeau doen??

24. Daglelieboeket:

20e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën voor vrienden

Een boeket van daglelie symboliseert 20e huwelijksverjaardag. Boeketten vormen een geweldig cadeau voor elk jubileum, en je kunt het 20-jarig huwelijksjubileum prachtig symboliseren door er dag Lily’s aan toe te voegen.

25. Swarovski-kristal:

Een prachtig geschenk van Swarovski-kristal met een klein smaragd bungelend kan een geweldige cadeau-gelegenheid specifiek maken. Smaragd symboliseert de 20e huwelijksverjaardag en het toevoegen van de smaragdsteen zal het zeker een geweldig cadeau maken.

Beste 20e huwelijksverjaardag cadeaus en ideeën:

Laten we de 20 beste 20e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën voor hem en haar vinden.

26. Bone China-plaat:

Bone China plaat

Kijk naar dit oogverblindende porseleinen bord dat de 20e huwelijksverjaardag herdenkt. Dit porseleinen bord is versierd met wensen voor het jubileum en bevat ook een enorme groene smaragd. Geef dit cadeau aan je partner om je grote dag te vieren. Dit is een heel gemakkelijk, zinvol cadeau voor je geliefde.

27. Platinaring:

beste cadeau voor 20e huwelijksverjaardag

Beleef de trouwdag opnieuw door deze prachtige platina ring bezaaid met diamanten cadeau te doen. Het 20-jarig jubileum wordt onvergetelijk en uniek met deze mooie ring. Ze zal zeker dol zijn op deze ring met al zijn schoonheid en gratie. Platina is de beste optie als je een ring kiest voor je geliefde, het hartverwarmende moment in je leven. Koop deze ring om je geliefde te waarderen omdat hij je steunt in je leven.

28. Aangepaste mokken:

Aangepaste mokken

Koop deze op maat gemaakte mok gemaakt van porselein voor je partner op het 20-jarig jubileum. Deze coole mok heeft prachtige kleuren en markeert het jubileum met dierenprints. U kunt het aanpassen om de namen van het paar ook te hebben. Je krijgt een goede afdruk op deze mokken, dus probeer de online winkeloptie voor deze cadeaukeuze.

29. China-set:

Chinese set

Geef je vrouw deze vintage porseleinen set met kopjes, schotels en borden cadeau. Deze fijn gedecoreerde serviesset is perfect voor entertainment. Je krijgt zes bundels met het juiste cadeau-materiaal, zorg ervoor dat je indruk maakt op je lieve vrouw. Het is een prachtig 20-jarig jubileumcadeau waar je vrouw dankbaar voor zal zijn. Kies uit het assortiment mooie vintage collecties voor de perfecte set.

30. Platina armband:

Platina armband cadeau voor 20e huwelijksverjaardag

Deze prachtige armband bezet met diamanten zal elk hart doen verzwakken. Geef je vrouw deze oogverblindende schoonheid cadeau en ze zal voor altijd van je houden. Dit cadeau voor het 20-jarig huwelijk is zo opvallend dat het elke outfit compleet maakt. Het is ook geweldig voor gelegenheden en functies. Platina geeft een bijzonder tintje aan uw huwelijksverjaardagsavond.

31. Platinum Watch voor hem:

twintig huwelijksverjaardag cadeau platina horloge

Laat hem niet achter in de prachtige cadeaus voor het jubileum. Dit opvallende platina horloge voor hem is het perfecte cadeau om de dag te vieren. Het cadeau voor het 20-jarig jubileum wordt oogverblindend en helder met dit handige cadeau dat er formeel uitziet.

32. Gepersonaliseerde theepot:

Gepersonaliseerde theepot

Maak de ochtenden helder en mooi met deze prachtig gepersonaliseerde theepot die de 20e verjaardag markeert. De pot kan worden beschilderd met de namen van het paar. Dit zijn de handige cadeau-ideeën voor het 20-jarig jubileum om je vrouw of man te geven.

33. Platina-valutaclip:

Platina valutaclip

Deze coole platina-valutaclip is strak en elegant. De clip kan ook gegraveerd worden om hem een ​​persoonlijk tintje te geven. Dit cadeau voor het 20-jarig jubileum is kostbaar en ook nuttig. Het zorgt ervoor dat het cadeau er verfijnd en groots uitziet.

34. Platina hanger:

Platina hanger

Laat je vrouw over je zwijmelen door deze mooie platina harthanger cadeau te doen. De hanger is in het midden bezet met kleine diamantjes. Dit maakt een prachtig cadeau dat dagelijks of bij gelegenheden kan worden gedragen.

Het thema van het cadeau voor de 20e huwelijksverjaardag is porselein en platina. U krijgt meer collecties in het volledige assortiment platina-cadeau-ideeën. Je kunt in deze categorie verschillende soorten items cadeau doen.

Hoe de 20e huwelijksverjaardag te vieren en hoe een geschenk te presenteren:

20 jaar saamhorigheid is een grote reden om te vieren. De combinatie van kleuren, items en thema’s die de 20e huwelijksverjaardag markeren, is de beste manier om deze liefdesreis te symboliseren. Bone China is het traditionele symbool, terwijl platina het moderne symbool is van de 20e huwelijksverjaardag. Trouwens, de smaragdsteen en de dagleliebloem passen ook bij het 20-jarig jubileum. Dus om het 20-jarig jubileum te vieren, kunnen op de jubileumdag de volgende dingen worden gedaan:

 1. Begin de dag met het schenken van een boeket daglelies.
 2. Verras je partner met platina sieraden met een smaragd steen.
 3. Het schenken van een porseleinen geschenk symboliseert ook het 20-jarig huwelijksjubileum.

Dingen om te doen voor 20e huwelijksverjaardag:

 • Begin de dag met een lekker ontbijt samen of geniet van een gezellige ochtend tot laat in bed.
 • Ga voor een filmdate of verwen elkaar met een paar.
 • Verras je partner met een mooi cadeau dat de 20e huwelijksverjaardag symboliseert.
 • Sluit de dag af met een privé diner bij kaarslicht of een gezellig familiediner.

Een cadeau voor de 20e huwelijksverjaardag is een gedenkwaardige gebeurtenis omdat het de indrukwekkende mijlpaal markeert die de twee mensen in hun leven hebben verdiend door 20 jaar samen door te brengen – cadeau iets unieks dat de bereikte mijlpaal symboliseert en voor het leven zal worden gekoesterd.