Een van de beste manieren om het aan je partner te vertellen of om je vriend(in) te laten weten dat ze 60 jaar getrouwd zijn, is door dingen te krijgen die nuttig kunnen zijn of die ze altijd al wilden hebben. Om u hier een beetje op weg te helpen, kunt u een kijkje nemen bij enkele van de beste ideeën die we voor u hebben. Onze collectie cadeaus voor het 60-jarig huwelijk heeft alles voor iedereen.

60e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën

Wat is het gebruikelijke traditionele en moderne 60-jarig jubileumcadeau??

Het meest voorkomende traditionele en moderne 60-jarig jubileumcadeau is ongetwijfeld een diamant. De steen wordt vaak gebruikt in veel sieraden en kan worden ondergebracht in elk soort ornament dat je maar wilt.

Beste 60e huwelijksverjaardagsgeschenken en ideeën met afbeeldingen:

Hier is een lijst van onze ideeën voor een 60ste huwelijksverjaardag.

60e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën voor man:

1. Barkruk:

60e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën

Wat dacht je van het personaliseren van je eigen barkruk? Voeg een vleugje van zijn favoriete afbeelding toe als monogram en vergeet niet een biertje te pakken om de gelegenheid te vieren.

2. Glazen frame:

60e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën 2

Niets neemt je zo terug in de tijd als foto’s. Breng alle geselecteerde foto’s van uw gezin en u beiden naar voren. Maak een collage en kader er een mooie glazen lijst in. Herinner je later, op het feest, de herinneringen achter de foto met je naasten en dierbaren.

3. Diamanten ring:

60e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën 3

Wie houdt er niet van om diamant te bezitten, ook dat in de hand? Een diamanten ring is een perfect cadeau voor je man. Kies de juiste maat, met een ontwerp dat bij hem past.

4. Mandje met lekkers:

60e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën 4

Zorg ervoor dat u aan de vooravond van de 60e huwelijksverjaardag een mand met al zijn favoriete lekkernijen toevoegt, van zijn chocolade tot champagne. Verras hem door er een mooie strik omheen te knopen en leg hem voor de deur.

5. Liefdeskruik:

60e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën 5

Wat dacht je van een pot vol met fiches waarin enkele momenten worden genoemd? Op deze manier kun je een aantal speciale privémomenten en dingen hebben die je terug in de tijd brengen.

6. Laptop-huid:

60e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën 7

Een ander attent en nuttig cadeau voor je man kan een laptop-skin zijn. Bekijk enkele van de beste skins en ontwerpen die bij zijn smaak en smaak passen. Je kunt alles kiezen, van abstracte ontwerpen om het zelfs aan te passen.

7. Onderzetters:

60e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën 7

Deze Coasters zijn de meest onderschatte van allemaal. Onderzetters zijn er in verschillende kleuren en designs. Ze zijn erg handig en helpen de vlek van je eettafels weg te houden.

8. Dagje uit:

60e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën 8

Je partner zal dit geweldig vinden! Geef hem een ​​kaartje om door de stad te toeren. Dit zal hem niet alleen ontspannen, maar zal hem ook tijd voor zichzelf geven om de zorgen los te laten. Een dagje uit is ook voor velen van ons een must!

9. Sjaal:

60e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën 9

Een sjaal is een perfecte aanvulling op zijn stoffencollectie. Als hij erg kieskeurig is over zijn kleding, kies dan een sjaal die bij de meeste van zijn overhemden, jassen en stropdassen past.

10. Stropdasset:

60e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën 10

Er gaat niets boven een verzameling stijlvolle stropdassen! Kies een paar van de stijlvolle en traditionele stropdassen voor hem uit die bij zijn kleding passen. Kies ook de juiste vezel!

Zestigste huwelijksverjaardag cadeaus voor vrouw:

Hier zijn een paar ideeën om je vrouw cadeau te doen

1. Diamant:

60e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën 11

Dat staat bovenaan onze lijst! Diamant is de beste vriend van een vrouw. Schenk haar alles van haar favoriete sieraden met een diamant erin. Van oorbellen tot een ketting, ze zal van alles houden. Je kunt het combineren met goud of platina.

2. Diamanten bruidstaart:

60e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën 12

Hier is iets dat uit de doos komt. Deze prachtige taart met witte versieringen is decadent. De kleuren zijn in contrast, waardoor het een goede keuze is. Dit maakt een van de beste unieke cadeaus voor de 60e huwelijksverjaardag.

3. Kanten dromenvanger:

60e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën 13

Misschien niet handig, maar deze cadeausuggestie voor het 60-jarig huwelijk is bedoeld om haar weer een tiener te laten voelen. Een dromenvanger van kant is ook een hele mooie decoratie voor in huis.

4. Kussen gooien:

60e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën 14

Sierkussens dragen bij aan het comfort op elk moment van de dag. Hier is een coole om haar cadeau te doen. Pas de sierkussens aan als je een optie hebt om dat te doen.

5. Diamanten tiara:

60e huwelijksverjaardag cadeau-ideeën 15

Diamanten tiara is een klassiek geschenk. Dit 60ste diamanten jubileumcadeau is niet alleen bedoeld om haar gelukkig te maken, maar om haar te vertellen dat ze altijd je koningin zal zijn. Probeer dit! We wedden hierop.

6. Handgemaakte geschenken:

Weet je iets dat eenvoudig is en dat ze thuis kan maken? Dan is dit het perfecte moment om haar ermee te verrassen. Probeer geurkaarsen, zeep of een eenvoudige tekening. Als klap op de vuurpijl zal ze je handen bij het koken ook waarderen. Dus de keuze is echt aan jou, wat je wilt proberen. Ze zal je inspanningen meer waarderen dan het geschenk.

7. Installatie:

Als ze van tuinieren houdt, is dit een goede manier om toe te voegen aan haar verzameling. Ga op zoek naar iets exotisch en schenk haar dat. Ze gaat het vast geweldig vinden.

8. Huisdier:

Klinkt misschien heel verrassend, maar huisdieren zijn een heel schattig cadeau. Als je vrouw graag huisdieren om zich heen heeft, zijn huisdieren zeker haar favoriet.

9. Muzieknummer:

Als je een punt in je leven hebt bereikt, wil je gewoon achterover leunen en naar een favoriet nummer luisteren, vooral als het al is gearrangeerd en aan haar is gegeven. Inmiddels zou je haar keuze kennen. Het is tijd om die kennis in daden om te zetten.

10. Stenen:

Wat dacht je ervan haar een verzameling edelstenen te schenken? Dit zal niet alleen bijdragen aan haar verzameling, maar ze zou het ook kunnen gebruiken.

60e huwelijksverjaardagcadeaus voor ouders:

Hier zijn enkele traditionele cadeaus voor het 60-jarig huwelijk die je misschien voor je ouders wilt ophalen.

1. Verjaardagspaar mokken:

Dit is een mooi 60-jarig jubileumcadeau voor koppels en ouders. Op het jubileumpaar witgekleurde mokken is het nummer 60 vet gedrukt. Bloemendecoraties passen bij de kleur, of je kunt ze ook aanpassen.

2. 60e verjaardagskaart:

Handgeschreven notities zijn altijd bijzonder. Omhul ze in een mooie lijst en als je artistiek bent, werk je weg met kunst en verf. Laat je ouders zich geliefd voelen met deze speciale notities.

3. Stamboom:

60e huwelijksverjaardag

Dit is een geweldig cadeau dat je je ouders kunt geven op hun verjaardag. Het legt perfect alle mensen vast die belangrijk zijn in je leven en herinnert je er constant aan dat ze er altijd voor je zullen zijn.

4. Dubbele fotolijst:

Een ander leuk idee om te geven op het jubileum is deze dubbele houten fotolijst. Plaats twee foto’s, één van je verleden en één van nu. Dit zal een heel goed cadeau zijn om aan te denken.

5. Fotowandklok:

Een fotowandklok is een onschatbare aanvulling op het cadeau. Pas dit op de best mogelijke manier aan en vertel het paar om voor altijd door te gaan, zoals de tijd.

60-jarig jubileumcadeaus voor vrienden:

1. Diamanten ring:

Heeft een zeer goede vriend(in) zijn/haar 60e huwelijksverjaardag? Onze cadeausuggesties voor een 60e huwelijksverjaardag zouden een stijlvolle diamanten ring zijn.

2. Gepersonaliseerde kaars:

Probeer dit diamanten huwelijksverjaardagscadeau dat gepersonaliseerd is. De kaars heeft hartjes in het midden en de wensen zijn op de zijkanten gedrukt. Voeg de dingen toe die jullie erover delen. Dit voegt een vleugje personalisatie toe.

3. Jubileumvaas:

Deze kogelvormige vaas is een perfect verjaardagscadeau voor je partner. Je kunt het gepersonaliseerd krijgen door de vaas te graveren met wensen voor het paar. De glazen vaas ziet er geweldig uit zoals hij is en kan worden verpakt in een mooie doos.

4. Bankstel:

Het is tijd om achterover te leunen en te ontspannen. Voel je stressvrij. Om dit te bereiken, moet je je vriend een goede bankstel geven die bij het interieur van het huis past. Dit gaan ze helemaal geweldig vinden.

5. Champagne:

Wat is nog meer de beste manier om een ​​gelegenheid te vieren? Ontvang een set van de beste champagne die in de stad verkrijgbaar is. Het is tijd om een ​​toost uit te brengen.

60-jarig jubileumgeschenken voor hem en haar:

Kijk eens voor leuke suggesties voor hem en haar.

1. Dekbed:

Wat dacht je van een comfortabele wollen quilt voor je geliefde? Voor al die kille winternachten, dit zal een echte redder zijn, en hij zal er van je houden.

2. Expressieve pot:

Wat dacht je van een pot met simpelweg ‘I love you’ erop geschreven? Er is waarschijnlijk geen andere manier om hem er elke dag aan te herinneren hoeveel je van hem houdt. Elke keer dat hij de pot ziet, zal hij zich jou en de liefde herinneren.

3. Collage:

Hier is een goede manier om hem te helpen herinneren aan zijn verleden en weleer. Plan een kamer vol met foto’s die zorgvuldig zijn geselecteerd om hem door de geheugenstrook te laten lopen.

4. Klei oorbellen:

Hier is iets perfects om haar cadeau te doen. Clay oorbellen zijn niet gebruikelijk en zijn ook erg mooi. Ze gaat gewoon verliefd worden op het idee zelf.

5. Glazen vaas:

Om het speciaal te maken, zal een glazen vaas met een persoonlijke boodschap of quote een lange weg gaan. Kies een stijlvolle, zodat ze dol is op het idee van een gepersonaliseerde glazen vaas.

6. Kleine planten:

Als woondecoratie kun je ook plantjes cadeau doen om toe te voegen aan haar verzameling mooie dingen. Kleine plantjes zijn ook een goed idee om over na te denken.

7. Handgeweven wandkleden:

Dit zijn absolute schoonheid. Je kunt er een voor zichzelf maken en besluiten om het te kopen, met diamantvormen erop gemaakt, gewoon zodat het past bij het thema van het jaar.

Hoe een zestigjarig huwelijksjubileum te vieren en een geschenk te presenteren??

Terwijl sommige religieuzen misschien een klein ritueel willen laten doen om de gelegenheid te vieren, kun je voor de anderen een goede lunch organiseren, zodat je tijd kunt besteden om het verleden te reciteren en je schattige kleine verhalen te vertellen.

De beste manier om een ​​geschenk te presenteren is door ze in de hand te geven. Als je iets gepersonaliseerd hebt, laat ze dan uitdrukken en laat ze vertellen over hun beste herinneringen. Dit zal goed passen bij de stemming.

Ideeën voor het decoreren van een 60-jarig huwelijksjubileum omvatten het ophangen van foto’s door het hele huis zodat verhalen met iedereen kunnen worden gedeeld. De dag staat in het teken van delen en praten. Daarom raden we enkele goede mixtapes aan die mild zijn voor de stemming.

Het vieren van een mijlpaal verdient een speciale vermelding en dag. Praat en deel op deze dag alles wat je maar kunt bedenken. 60 jaar getrouwd geschenk is een manier om uw zorg en bezorgdheid te uiten. Begin vandaag en maak de dag groots.