25 jaar getrouwd zijn is een mijlpaal en het is altijd iets om te vieren. Vrienden schenken bij deze monumentale gelegenheid is heel goed. Speciale items kunnen worden gepersonaliseerd om de gelegenheid te markeren. Je kunt items cadeau doen voor alleen de vrouw of de man of je kunt ook kiezen voor items die per paar worden geleverd. Hier hebben we een aantal artikelen en producten op een rij gezet die je kunt kopen en vervolgens personaliseren om als cadeau voor het 25-jarig jubileum te geven. Dit worden gedenkwaardige stukken die gevuld zijn met sentiment en liefde.

25-jarig jubileum cadeaus voor ouders

Ben je van plan om het 25-jarig jubileum van je ouders te vieren? Maar weet je niet wat je ze moet presenteren? Wie wil er niet uniek zijn? Veel stellen besluiten een klein feestje te organiseren en een paar goede vrienden en familieleden te bellen om dit moment te delen. Bedoeld voor de bezoekers, kan dit soort feest getuigen van een uitdaging, vooral bij het zoeken naar een cadeau voor deze gelegenheid. Jullie weten allemaal dat huwelijksjubileumcadeaus voor ouders een gecompliceerde keuze kunnen zijn.

Beste 25-jarig jubileumgeschenken voor koppels Zilveren jubileumviering 2021:

Iedereen houdt ervan om op zijn manier geschiedenis te schrijven en hun naam voor altijd te kerven. Dus geniet met deze cadeau-ideeën van het zilveren jubileum van je ouders in India.

1. Gepersonaliseerde trouwplaat:

Dit mooie stalen gepersonaliseerde huwelijksverjaardagsbord is een geweldig cadeau voor de 25e huwelijksverjaardag. U kunt de naam van het stel op het metalen plaatje laten graveren. Staat ook prachtig op een houten ondergrond.

2. Zilveren jubileumklok:

Maak een gepersonaliseerde zilveren trouwdagklok die je in glas kunt maken. De klok kan het getal 25 vetgedrukt hebben. De naam van het paar is ook iets dat op het klokframe kan worden toegevoegd. Dit 25-jarig huwelijkscadeau voor ouders is ook een geweldige optie om te bedenken.

3. Kruiswoordpuzzel:

De kruiswoordpuzzel is een leuke manier om een ​​stel iets cadeau te doen. De puzzel wordt gevormd door de namen van het paar in een kruiswoordraadselvorm toe te voegen. Je kunt ook enkele regels van het gedicht toevoegen voor een meer romantisch effect. Met dit cadeau wordt het 25-jarig huwelijksjubileum voor altijd gekoesterd. De puzzel ziet er geweldig uit en zal een welkomstgeschenk zijn, vooral voor mensen die graag kruiswoordpuzzels oplossen.

4. Zilveren geschenkdoos:

Een zilveren geschenkdoos is het perfecte cadeau voor het 25-jarig huwelijksjubileum om je vrouw te geven. Deze zilveren doos is sierlijk en ziet er prachtig uit als een geschenk. Ze kan het gebruiken om haar sieraden of andere items in te bewaren. De doos ziet er traditioneel en klassiek uit. De sierlijke doos is bekleed met viltpapier of zelfs satijnmateriaal. Dit houdt de spullen erin schadevrij en geeft een zeer koninklijke uitstraling aan de doos.

5. Zilveren stamboom:

De zilveren stamboom is een absoluut klassiek geschenk dat u uw echtgenoot kunt geven. Het gaat om de leden van uw gezin. Het zilveren metalen stuk heeft de vorm van een boom met takken. Elk van de takken heeft een hartje met de naam van het familielid. Hier is een geweldig cadeau voor het 25-jarig jubileum waar het paar dol op zal zijn omdat het heel persoonlijk is.

6. Handgestempelde sleutelhanger:

Dit is een geweldige met de hand gestempelde sleutelhanger die je je partner cadeau kunt doen. De sleutelhanger is een tweelaagse stalen ketting met de naam van het paar of het trouwjaar erop gestempeld. Voeg ook wat kleine liefdesbriefjes toe. De sleutelhanger is een prachtig cadeau-idee voor de 25e huwelijksverjaardag. Dit is waarschijnlijk het beste cadeau dat je het stel kunt geven.

7. Lepelframe:

Een cool vintage-stijl cadeau voor het paar is dit lepelframe. Je moet twee sierlijke lepels toevoegen. Print de woorden ‘lepel sinds’ en het jaar van de bruiloft in vetgedrukte letters. Dit is een prachtig sentimenteel cadeau en een cadeau-idee voor een 25-jarig jubileum.

8. Twee fotolijsten:

Deze fotolijst met twee foto’s is het juiste cadeau voor een stel. Het idee van het 25-jarig jubileum is om vetgedrukt op de bovenkant van het frame te drukken. De trouwfoto is een geweldige om toe te voegen aan het frame. De andere foto kan de laatste foto zijn die u kunt toevoegen. Maak dit frame onvergetelijk en schenk het paar dit coole frame.

9. Gepersonaliseerde champagnefles:

Deze prachtige champagnefles wordt de toast van het jubileum. De fles is versierd met strikken en kralen om het er spectaculair uit te laten zien. De 25e huwelijksverjaardag is precies het juiste cadeau om te geven. Het cadeau-idee voor het 25-jarig huwelijksjubileum voor koppels is een bruisend cadeau dat er prachtig uitziet. Het bubbelgeschenk is wat geweldig is voor het feest voor de viering van het jubileum.

10. Koffiemokset:

Hier is een mooi gepersonaliseerd huwelijksverjaardagscadeau dat u uw echtgenoot kunt geven. Het is een mokkenset die met elkaar verbonden is. De handvatten zijn in de vorm van hartjes. Het zilveren hart in de mok is het juiste ding voor de gelegenheid. De mokken zijn sentimenteel omdat ze een paar zijn en door het paar kunnen worden gebruikt. De keramische mokken zijn beschilderd met kleurrijke prints.

11. Handtekeninglijst:

Dit is een mooi sentimenteel stuk waar je ouders blij mee zullen zijn. De lijst is gemaakt met een afbeelding van het paar in het midden. U kunt alle gezinsleden aan de zijkanten van de foto laten tekenen. Hier wordt het koppel blij van.

12. Glasplaat:

Hier is een glazen plaquette die u aan uw echtgenoot kunt schenken. Het kan de afbeelding van het paar erop hebben gegraveerd. Er kunnen ook liefdesbriefjes worden gegraveerd. Zet hem op een houten sokkel en steek hem aan met een gloeilamp voor extra effect. Dit is een prachtig aandenken waar je voor altijd van zult houden.

13. Roosterglazen:

Dit zijn sexy toastglazen die je cadeau kunt doen voor het jubileumfeest. Op deze bril staat het nummer 25 gedrukt. Ze zijn geweldig voor feesten en het roosteren van het feest. Maak dit cadeau prachtig door ze in een prachtige doos te plaatsen.

14. Metalen windgong:

Hier is een mooie metalen windgong die je als cadeau voor het 25-jarig huwelijk kunt geven. Op de windgong staat de naam van het echtpaar gedrukt. U kunt ook de verjaardagsdatum toevoegen. Deze windgong van metaal is perfect voor het traditionele zilveren metalen jubileum.

15. Zilveren armband:

Kies deze mooie zilveren armband voor je vrouw ter gelegenheid van het 25-jarig huwelijksfeest. De armband van zilver heeft schattige kraaltjes aan de uiteinden. Het zilver kan van hoge kwaliteit zijn en dit maakt het een premium cadeau om aan je vrouw te geven. Het jubileumgeschenk is prachtig en kan in een versierde doos worden gegeven. Je kunt ook een klein liefdesbriefje in de doos toevoegen.

16. Zilveren roos:

Deze Eternity Rose is gemaakt van zilverkleurig metaal. De zilveren roos in een met vilt beklede doos is prachtig en leuk als aandenken. Dit toont je liefde voor je vrouw en de eeuwige roos is daar het perfecte symbool voor. De zilveren roos is ingewikkeld gemaakt en de doos ervoor is ook luxueus.

17. Biermokken:

Dit zijn gepersonaliseerde bierpullen die je je vrienden kunt schenken voor het 25-jarig huwelijksjubileumidee. De bierpullen zijn grote mokken met handvatten. Ze kunnen worden gepersonaliseerd door ze te graveren met de naam van het paar en het jaar van het jubileum. Een mooie bloemenrand op de mokken is ook iets waar je voor kunt kiezen.

18. Verslaafde sleutelhanger:

Deze stoere sleutelhanger met de haakjes eraan is een perfect cadeau-idee voor een 25-jarig jubileum. De haken tonen je liefde en dat je voor eeuwig aan je vrouw verslaafd bent. Graveer de sleutelhanger met een liefdesbriefje of het jaar van je huwelijk. Deze gehaakte sleutelhanger kan een mooi gebaar zijn van je liefde en aanbidding voor je partner.

19. Gepersonaliseerde karikatuur van paar:

Laat een expert een karikatuur van het paar maken. Lijst deze karikatuur in en dan kun je hem aan het paar cadeau doen. De karikatuur kan ook de verjaardagswensen hebben. U kunt de foto van de kinderen van het paar of de dingen die ze graag doen, opnemen. Deze lijsten zijn uniek en dus een zeer sentimenteel cadeau.

20. Zilveren theeservies:

Hier is een cool zilveren theeservies dat groots en koninklijk is. De theeset bevat een theepot samen met de pot voor melk en suiker. De set is geplaatst op een zilveren dienblad dat rijkelijk versierd is. De theepot zelf is ook sierlijk versierd. Dit is een heel groots cadeau dat je kunt geven aan speciale koppels die het item zouden waarderen.

21. Papier gesneden frame:

Dit is een geweldige lijst die is gemaakt door papier zo te snijden dat je een silhouetachtige foto krijgt. De uitsnede kan liefdesbriefjes, verjaardagswensen, naam van het paar, enz. bevatten. Het frame is ook compleet met versieringen en slingers samen met harten.

22. Gegraveerde fotoplaquette:

Hier is nog een cool cadeau dat je je ouders kunt geven. Dit is een gegraveerde fotoplaat die op hout is aangebracht. De gegraveerde foto van het paar ziet er prachtig uit. U kunt ook de huwelijksjubileumwensen op de bodem van de plaquette laten graveren. De gravure op het bruine hout ziet er ook erg aantrekkelijk en opvallend uit.

23. Glazen vaas:

Hier is een aandenken dat ook nuttig is. Deze glazen vaas voor bloemen is gegraveerd met wensen voor het 25-jarig huwelijksjubileum. Je kunt de glazen vaas in verschillende soorten en maten hebben. De hoge vazen ​​zijn perfect voor hoge bloemen en de korte vazen ​​kunnen gebruikt worden voor een klein boeket. De glasgravure is klassiek en perfect om cadeau te doen.

24. Gepersonaliseerde kussens:

Maak een gedenkwaardig cadeau voor een paar als cadeau voor het 25-jarig jubileum. Dit gepersonaliseerde kussen is vet gedrukt met de naam van het paar. Op het kussen staat ook de wens voor het 25-jarig huwelijksjubileum gedrukt. Het kussen is gevuld met zachte vulling wat het knuffelig en luxe maakt.

25. Kaarshouder:

Deze sierlijke kandelaar is het mooiste wat je een stel kunt geven. De prachtige kralen en versiering rondom de kaars maken het zilveren jubileum heel bijzonder. De kaars is een set van 6 kaarsen die zijn samengevoegd met zilver metaal.

26. 25-jarig jubileumbeeldje:

Deze geweldige kostbare beeldjes voor de viering van de 25e huwelijksverjaardag zijn het perfecte cadeau om een ​​stel te geven. De figuren zijn gemaakt van keramiek en zien er erg romantisch uit. De figuren van de man en vrouw zijn geschilderd in pasteltinten voor een strakke look.

27. Geschenkgedicht:

Schrijf een romantisch gedicht of print er een uit een boek. Dit gedicht kan vervolgens worden afgedrukt op een handgeschept papier om te worden ingelijst. Versier het papier met hartjes en romantische thema-afbeeldingen. Het gedicht kunt u cadeau doen aan uw vrouw of man ter gelegenheid van het 25-jarig huwelijksjubileum.

28. Zilveren hanger:

Dit is een geweldige luxe hartvormige hanger gemaakt van zilver met zilveren kralen in het midden van het hart. Dit maakt een prachtige hanger die met een zilveren ketting aan je vrouw kan worden geschonken. Maak haar blij met dit verjaardagscadeau met zilveren thema.

29. Bedrukt T-shirt:

Dit bedrukte t-shirt is een andere coole optie die je kunt bedenken. Het t-shirt is bedrukt met de naam van het koppel. Je kunt ook een cartoonkarikatuur van het paar toevoegen. Je kunt een paar van deze t-shirts laten maken die het paar samen kan dragen. De t-shirts zijn zeer modern en stijlvol.

30. Zilveren ring:

De zilveren ring is een herinnering aan de liefde die je voor je vrouw hebt. Deze ring met diamanten bezaaid is perfect omdat hij prachtig is gemaakt. De zilveren ring is geweldig omdat ze hem met haar trouwring kan dragen. Het draagt ​​bij aan de ringen om haar vinger en is een perfect cadeau voor haar 25-jarig jubileum.

31. Een zilveren fotolijst:

Het is het meest populaire, traditionele en beste cadeau voor je ouders, want 25 jaar samen doorbrengen is een reden voor een feestje. Juich het paar toe op hun historische jubileum met dit prachtige zilveren frame met een “25” door heldere kristallen plus een keuzeontwerp. Dit kan worden opgelost door hun namen plus datum met een rechthoekige vorm en eenvoudige ontwerpen.

32. Tablet:

Zoals je weet, is dit een periode van technologie en het schenken van een tabblad is een van de beste en belangrijkste cadeaus voor je ouders. Een lichtgewicht tablet die vooral geschikt is voor senioren, kan dat enthousiasme terugkrijgen dat ze nodig hebben.

33. Boek in dagboekstijl:

Elkaar jubileumcadeau, veel dagboekstijlboeken van zilveren versieringen. Dit zou een enorm cadeau zijn, bedoeld voor een 25-jarig jubileum, vooral als hun pagina’s niet leeg zijn. Je kunt het personaliseren door foto’s en kleine verhalen toe te voegen die plaatsvinden boven het verloop van hun huwelijksceremonie.

34. Weekendje weg:

Degenen die het kunnen geven, willen misschien overwegen hun ouders een paar dagen vrij te geven als een geschenk. Er is een overvloed aan aanbiedingen voor stedentrips naar verschillende toeristische plekken. Verschillende ouders kunnen dankbaar zijn voor dit soort geschenk, want slechts een paar dagen rust kan uiteindelijk een gelukzaligheid zijn, wie zou nee zeggen tegen een klein aantal dagen van totale rust plus entertainment.

35. Een fotoalbum:

Dit is van vitaal belang om een ​​cadeau voor je ouders te kiezen om te waarderen, bovendien is een fotoalbum een ​​van de meest voorkomende, maar populaire keuze. Om een ​​beter gevoel te creëren, moet het vol foto’s zijn die chronologisch zijn gerangschikt. Je ouders zullen toegewijd zijn om te zien hoe ze zijn veranderd in de aanloop naar de 25 jaar die ze samen hebben doorgebracht.

36. Regel een feest:

Wil je hun jubileum vieren, organiseer dan een borrel. Dit is een leuke verrassing plus een geweldig cadeau, daarnaast zou het een verrassingsprijs zijn. In staat, ze houden ook van bijeenkomsten om tijd door te brengen met vrienden en familie, ze samen ontvangen voor deze gelegenheid is het meest uitstekende geschenk waarschijnlijk.

37. Zilveren sieraden:

Ornamenten zijn een soort geschenk dat bij bijna elke gelegenheid past. Voor deze gelegenheid zou zilver hun 25-jarig jubileum kenmerken. Vergeet niet dat het geschenk twee stukken moet bevatten. Je kunt een zilveren polshorloge voor je vader cadeau doen, samen met een ketting voor je moeder.

38. Champagneglazen:

Een huwelijksverjaardag zonder champagne is niet het juiste feest. In voorwaarde dat er een bijeenkomst is plus een reden om een ​​glas in de lucht te heffen, zal het krijgen van een set champagneglazen van hoge kwaliteit niet alleen een nuttig geschenk zijn, maar ook een chique en comfortabel teken van feest. Met verwachting zullen ze een soortgelijke bril gebruiken voor hun 50e huwelijksverjaardag.

39. Gewijzigde cd’s:

Natuurlijk ken je hun favoriete nummers. Misschien genieten ze nog van de liedjes waarop ze 25 jaar eerder bij hun huwelijk dansen. Je kunt een aangepaste cd maken met zowel bestaande als oude favoriete nummers, wat een betere is. De doos zelf, anders moet de hoes zilveren benodigdheden omringen om hem meer geschikt te maken voor een 25-jarig jubileum.

40. Apple-Horloge:

Een 25-jarig huwelijk is een mijlpaal in het leven van het paar. Je kunt ze dingen cadeau doen die nuttig zijn of gewoon als aandenken. Deze items die hierboven worden vermeld, zijn de beste items die je het paar op het jubileum cadeau kunt doen. Ze kunnen ook worden gepersonaliseerd en aangepast.