De 12e huwelijksverjaardagscadeaus zijn gebaseerd op het thema zijde, linnen en parelsieraden. Dus maak het jubileum groots met de prachtige items.

Beste 12e huwelijksverjaardagscadeaus en ontwerpideeën voor hem en haar met afbeeldingen:

Laten we hier de 9 beste 12e huwelijksverjaardagscadeaus voor hem en haar vinden.

1. Zijden stropdas:

Zijden das

Dit is een zeer romantisch zijden 12e huwelijksverjaardagscadeau om aan je man te geven. De zijden stropdas is gemaakt van de beste kwaliteit zijde. Je kunt het personaliseren door er ook een stuk stof met een hartje op toe te voegen. Deze zal de perfecte keuze zijn voor zijn kantoorkleding; hij zal deze zeker leuk vinden.

2. Zijden kussenhoes:

Zijden Kussenhoes

Een andere coole zijden optie voor het 12-jarig jubileum is deze zijden kussenhoes. Op de kussenhoes is de boodschap voor het jubileum gedrukt. Je kunt de hoezen krijgen in prachtige rijke tinten paars of rood.

3. Cool t-shirt:

Cool t-shirt

Maak hem blij met dit coole t-shirt dat zijn 12e verjaardagscadeau kan zijn. Het t-shirt is bedrukt met romantische lijnen en wensen voor het 12-jarig jubileum. Je kunt het t-shirt krijgen in heldere en gewaagde kleuren.

4. Zijden cover-ups:

Zijden Cover-ups

Hier is een rijke en verbluffende cover-up die perfect is als een 12-jarig jubileumcadeau voor haar. De cover-up is gemaakt van rijke zijde en de print erop is oosters. De jurk in kimonostijl ziet er ook erg sexy en majestueus uit.

5. Zijden sjaal voor haar:

Zijden sjaal voor haar

Een ander zijden geschenk om haar te geven zou deze zijden sjaal zijn. De prints op de sjaal zijn prachtig en de kleuren ook. De levendige, rijke tinten van de sjaal zullen elk kledingstuk er prachtig uit laten zien. Probeer deze als cadeau-ideeën voor het 12-jarig jubileum.

6. Linnen draagtas:

Linnen draagtas

Maak een coole draagtas van linnen als cadeau voor je 12-jarige huwelijksverjaardag voor je vrouw. Deze eco-vriendelijke tas is zeer ruim en kan worden gebruikt om te winkelen en ook voor elk uitje. Je kunt de tas ook personaliseren met verjaardagswensen.

7. Parelarmband:

Parel armband

Deze mooie parelarmband is precies het juiste cadeau voor de 12e huwelijksverjaardag. Deze armband van gekweekte parels is perfect van vorm en heeft een kleine sluiting aan het uiteinde. Het ziet er strak en sierlijk uit voor de handen en is een perfect sieraad.

8. Jubileumtaart:

Verjaardagstaart

Maak uw jubileum zoet en gedenkwaardig door een heerlijke cake voor uw echtgenoot te bakken. Je kunt de cake parelwit bevriezen, zodat deze is gebaseerd op het moderne cadeau-thema. Deze 12-jarig jubileumcadeaus voor hem zijn perfect en lief.

9. Memorabele hoofddoeken:

Memorabele hoofddoeken

Laat deze gedenkwaardige hoofddoeken maken voor uw jubileum. Het thema van het 12-jarig jubileum is linnen, je kunt deze in verschillende kleuren laten maken of het ook wit houden. Borduur de huwelijksdatum op de rand van de hoofddoek.

De 12e huwelijksverjaardag is wanneer u items van zijde, linnen of parel cadeau kunt doen. Deze prachtige items die hierboven zijn vermeld, zijn het perfecte cadeau. Probeer een aantal pakkende items als cadeau op je huwelijksverjaardag, verras je geliefde met de gepersonaliseerde cadeaupakketten of probeer cadeaubonnen als cadeau. Als je meer dan 10 jaar samen tijd doorbrengt, geeft het echt de beste herinneringen voor koppels, cadeau is het idee om frisheid te geven op de huwelijksverjaardag.