U weet misschien dat kledingkleding tegenwoordig een extreem heet onderwerp van discussie is, vooral onder vrouwen. Elke andere vrouw over de hele wereld heeft een speciale voorkeur voor haar kleding, make-up, enz. Accessoires en daarom heeft ze de neiging om zelden kleding te kopen. Hoewel het ook van grote waarde is om hetzelfde met vrienden te bespreken. Als gevolg hiervan is de vrouwenkledingindustrie met grote sprongen gegroeid en geëvolueerd tot een complexe, veelzijdige industrie met ontelbare soorten, stijlen en ontwerpen. Een product van deze evolutie die vanaf het begin zeer populair is onder vrouwen, is een “jurk”.

Kort gezegd, na het horen van het woord “Jurk”, zou je je als Indiaan een meisje kunnen voorstellen met een jurk die zich uitstrekt als een paraplu tot onder de taille. Maar dit conventionele begrip is onjuist. Hoewel dat type jurk een jurk kan worden genoemd, is het niet de enige lay-out van een jurk. Een japon is eigenlijk elke vrouwelijke jurk die mouwen heeft en die tot onder je enkels of gedeeltelijk tot aan je dijen reikt..

Zo worden jurken overal ter wereld door vrouwen gedragen. Maar meestal worden japonnen vaak gezien als populaire kleding voor vrouwen in Aziatische landen, vooral India en Pakistan. Er is een grote voorkeur en vraag naar Pakistaanse jurken onder alle vrouwen. Dit komt omdat er een grote verscheidenheid beschikbaar is in Pakistaanse jurken die geschikt zijn voor meerdere doeleinden, zoals feestkleding, vrijetijdskleding, trouwkleding, enz…

Nieuwste en stijlvolle Pakistaanse japonontwerpen voor dames met afbeeldingen:

Hieronder volgen de top 15 soorten Pakistaanse japonstijlen:.

1. Pakistaanse paraplujurken:

Pakistaanse paraplujurken

Dit is een relatief nieuw Pakistaans japonontwerp, waarbij de japonjurk verticaal uitmondt in een belvorm die nauw lijkt op een paraplu. Deze vorm geeft het dus een mooi opgeblazen uiterlijk en ook de lay-out lijkt erg interessant voor een derde persoon waarnemer.

2. Vloerlengte Pakistaanse jurken:

Vloer lengte Pakistaanse jurken

Vloer lengte jurken zijn Pakistaanse lange jurken, die je een droomlook geven als een sprookjesprinses. De lengte geeft het een behoorlijke aantrekkingskracht en geeft de maker ook meer kans om de japon op de best mogelijke manier te ontwerpen. Deze jurken zijn al een tijdje in de mode.

3. Geborduurde Pakistaanse jurken:

Geborduurde Pakistaanse jurken

Klassiek borduurwerk verheft altijd het uiterlijk van een bepaald kledingstuk. Hetzelfde geldt voor Frocks. Wanneer geweven met elegant borduurwerk rond het lichaam, ziet een Pakistaanse japon er gewoon geweldig uit en ziet u er stijlvol en elegant uit. Er is een breed scala aan borduuropties waaruit u kunt kiezen, zoals bloemenpatroon, lijnen en rondingen, abstracte ontwerpen, enz..

4. Pakistaanse Kurti-stijljurk:

Pakistaanse jurk in Kurti-stijl

Meestal heb je misschien opgemerkt dat de Pakistaanse vrouwelijke bevolking de voorkeur geeft aan Salwar Kameez of anders Salwar met Kurtis. Als gevolg hiervan heeft dit ook invloed gehad op Indiase vrouwen. Daarom kiest de meerderheid van de vrouwen in India en Pakistan tegenwoordig voor een simpele Kurti Salwar combinatie in plaats van iets anders. Het past bij bijna elke vrouw omdat het niet veel verandert met je lichaamsvorm.

5. Haak Pakistaanse jurken:

Pakistaanse jurken haken

Weven in gehaakte stijl is anders en uniek in vergelijking met normaal breien, omdat haken elke steek afdicht in tegenstelling tot breien, waarbij aan het einde wordt afgeplakt. Als resultaat ziet haken eruit als een mooie ketting van fijn geweven stof. Daarom ziet een gehaakte Pakistaanse japon er heel uniek en pakkend uit.

6. Pakistaanse jurkstijljurken:

Pakistaanse jurkstijljurken

De Pakistaanse jurken zijn de meest populaire stijl in Pakistaanse jurken. Dit zijn in feite jurken die zijn gestyled om eruit te zien als een jurk. Het ontwerp, het knippen en naaien is allemaal dienovereenkomstig gedaan om het als een normale jurk te laten lijken in plaats van als een jurk.

7. Pakistaanse jurken met kant en kralen:

Pakistaanse jurken met kant en kralen

Het bevestigen van kralen en kanten rand aan een jurk, helpt om het uiterlijk naar een hoger niveau te tillen. Het gecombineerde ontwerp van kant en kralen verbetert het ontwerp van de Pakistaanse japon gewoon en zorgt ervoor dat het er erg stijlvol en aantrekkelijk uitziet.

8. Angrakha-stijl Pakistaanse jurken:

Pakistaanse jurken in Angrakha-stijl

Dit Pakistaanse japonontwerp is vergelijkbaar met een traditionele mannelijke outfit genaamd “Angarkha” of “Angrakha”, die eruitziet als een Judo-outfit omdat het is omsloten met knopen in een verticale opstelling en de nek een “V”-vorm heeft met kromming aan één kant. Dit is een ietwat ongebruikelijke stijl die je helpt om je te onderscheiden van de massa.

9. Maxi-stijl Pakistaanse jurken:

Pakistaanse jurken in maxi-stijl

Zoals de naam zelf al doet vermoeden, is deze Pakistaanse japon gestyled om eruit te zien als een Maxi, maar het uiterlijk is gemoderniseerd zodat het er niet saai of saai uitziet. Deze stijl was populairder in 2018 en daarom als je dit soort Pakistaanse japonontwerpen wilt dragen.

10. Pakistaanse jurken in jurkstijl:

Pakistaanse jurken in jurkstijl

Een jurk is in feite een damesoutfit die ‘s nachts wordt gedragen en die geschikt is als slaapuitrusting omdat hij lang, gezellig en comfortabel is. Er is een experiment met jurken gedaan om deze jurkstijl te mengen met jurken om een ​​Pakistaanse jurk in jurkstijl te creëren die eruitziet als een moderne jurk. Je kunt het ook Pakistaanse lange japon noemen.

11. Gearceerde Pakistaanse zijden jurken:

Gearceerde Pakistaanse zijden jurken

Vrouwen zijn erg kieskeurig over hun kleding. Ze geven de voorkeur aan het unieke en aantrekkelijke quotiënt van een kledingstuk bij het kopen ervan. Daarom kun je meestal zien dat vrouwen die kleding kopen die een opwindende kleurencombinatie heeft of bezaaid is met kralen, borduursels, enz. Daarom is een Shaded Silk Pakistaanse japon de laatste tijd enorm populair geworden.

12. Formele Pakistaanse jurken:

Formele Pakistaanse jurken

Om vrouwen op het werk een kledingoptie te bieden, die zowel formeel als stijlvol is, is onlangs een nieuwe stijl in Pakistaanse jurken geïntroduceerd in de vorm van formele Pakistaanse jurken. Deze jurken passen perfect terwijl ze een geweldig stijlquotiënt hebben en toch zien ze er geschikt uit om op de werkplek te dragen.

13. Bedrukte Pakistaanse jurken:

Bedrukte Pakistaanse jurken

Zoals hierboven besproken, is een Pakistaanse japon met opwindend jurkontwerp degene die vrouwen het meest verkiezen boven een effen Pakistaanse japon. Daarom kan het bevestigen van veters, kralen, enz. gunstig zijn bij het stimuleren van de verkoop van de jurk. Een dergelijke add-on-functie is grafisch afdrukken. Bedrukte Pakistaanse jurken zijn erg populair en er zijn veel prints beschikbaar, zoals bloemen, dieren, abstracte, geometrische figuren, enz.

14. Georgette Pakistaanse jurken:

Georgette Pakistaanse jurken

Het materiaal van een kleding kledingstuk is van groot belang voor vrouwen. Dit komt omdat het materiaal het gevoel van de stof bepaalt en dit op zijn beurt de aankoopbeslissing van de vrouw beïnvloedt. Een zo’n zacht aanvoelend materiaal is Georgette-zijde, dat extreem zacht aanvoelt en een matte afwerking heeft. Zo zijn Pakistaanse jurken gemaakt van Georgette erg in trek.

15. Pakistaanse korte knielange jurken:

Pakistaanse korte knielange jurken

Meestal dragen meisjes korte en aantrekkelijke kleding op feestjes. Dus als het gaat om Pakistaanse jurken die op feestjes gedragen kunnen worden, kan je kiezen voor een Pakistaanse jurk met korte knielengte. Deze stijl maakt daarom deel uit van de Pakistaanse feestkleding-jurkencollectie, omdat het vaak wordt gezien als een gewone outfit van jonge meisjes die uitgaan om te feesten.

Je hebt dus gezien dat het concept van japonnen extreem populair is in India en Pakistan, terwijl de meest trending japonstijlen Pakistaanse japonstijlen zijn. Pakistaanse jurken zijn populair omdat ze bij verschillende gelegenheden kunnen worden gedragen, zoals feesten, uitjes, werkplekken, bruiloften, enz.