Als u een ouder bent van kleine kinderen, bent u het er misschien mee eens dat het aankleden van uw kinderen helemaal geen gemakkelijke taak is. En vooral als je een meisje hebt, is het vinden van de kleding van haar verlangen net zo moeilijk als het vinden van een naald uit een hooiberg. Kleine meisjes zijn extreem kieskeurig over hun kleding en ze krijgen oneindige driftbuien als ze niet op de juiste manier gekleed zijn. Bovendien als je meisje ergens in de buurt van de leeftijd van 11 jaar is, d.w.z. de leeftijd van overgang waarin ze de wereld begint te observeren en voelt dat haar kleding het belangrijkste in de wereld is. Het wordt dan een strijd voor jou om de ideale kleding voor je meisje te vinden.

In zo’n situatie is een soort kleding die altijd favoriet is bij meisjes een goede oude japon. Je kunt een mooie jurk kopen voor een meisje van 11 jaar, en ze zal je niet meer lastig vallen. Het enige dat u hoeft te doen, is verschillende soorten verkennen en de ideale match voor uw kleine meid vinden.

Nieuwste en schattige jurken voor 11-jarig meisje in de mode:

Hieronder volgen Top 9 stijlen van jurken voor meisjes van 11 jaar.

1. Jurken met ruches:

Jurkjes met ruches

Een groenblijvend ontwerp in kledingstukken, het gegolfde of strokenontwerp is extreem populair bij vrouwen van alle leeftijden. Hierdoor zie je dit ontwerp terug in veel verschillende kledingstijlen. Een ruches of frilly japonontwerp heeft een prachtige uitstraling als een meerlagige stof die, indien vergezeld van glitterborduurwerk, er zeer aantrekkelijk en aantrekkelijk uitziet.

2. Lange jurken in prinsesstijl met een lint:

Lange jurken in prinsesstijl met lint

De lange jurken in prinsesstijl voor meisjes van 11 jaar zijn waarschijnlijk het beste jurkontwerp dat tot nu toe is ontdekt. Het geeft je meisje een geweldige fantasie-ervaring om een ​​sprookjesprinses te zijn en geeft haar tegelijkertijd veel geluk als ze zich realiseert dat het inderdaad in het echte leven gebeurt. De japon is ontworpen in een lang aantrekkelijk ontwerp dat nauw aansluit bij een prinsesachtige kleding.

3. Zomerjurken:

Zomerjurken

In de zomer hebben kinderen kleding nodig die hen beschermt tegen de zonnestralen en tegelijkertijd niet te veel laat zweten. De kleding moet dus comfortabel, beschermend en ook stijlvol zijn. Zo’n look wordt gecompleteerd met behulp van de Summer Frock. Zomerjurken zijn meestal gemaakt van katoen dat zacht is voor de huid en extreem beschermend tegen de zon, terwijl het ook zweet effectief absorbeert.

4. Bedrukte jurken:

Bedrukte jurken

Bijna alle kinderen zijn onvermurwbaar over het hebben van een print op al hun kleding. De bedrukking kan een stripfiguur zijn of een natuurlijk ontwerp of een dier of een geschreven boodschap, maar het gedrukte ontwerp ligt hen nauw aan het hart. Daarom zijn bedrukte jurken ook erg populair in de meisjeskledingindustrie.

5. Trouwjurken:

Trouwjurken

Het kiezen van huwelijkskleding voor een 11-jarige dochter kan een uiterst verwarrende oefening zijn. Om dit proces te vereenvoudigen, kun je meteen kiezen voor een jurk in de stijl van een trouwjurk, zodat het ontwerp perfect is voor een trouwkleding en ook bij je dochter past omdat het een japon is.

6. Feestjurken in westerse stijl:

Feestjurken in westerse stijl

Bijna alle jonge meisjes kiezen voor feestjurken, omdat ze sinds lange tijd de grootste trend in meisjeskleding zijn. Deze jurken zijn op maat gemaakt om te worden gedragen bij elk chique evenement zoals een feest of een ceremonie, enz. Het ontwerp bevat een levendige kleurencombinatie, bezaaid met borduursels, prints, enz..

7. Geborduurde jurken met veters en kralen:

Geborduurde jurken met veters en kralen

Borduren op elke vorm van kleding verheft het uiterlijk van de persoon die het draagt. Of het nu gaat om traditioneel borduurwerk of modern borduurwerk. Borduren is een delicaat werk van het weven op je kleding in verschillende patronen zoals bloemenborduurwerk, abstract borduurwerk, enz. Op dezelfde manier zien veters en met kralen bezaaide kleding er geweldig uit bij meisjes. Daarom geeft een jurk met een combinatie van al deze drie elementen samen een geweldige uitstraling aan het meisje. Het kan een eenvoudige traditionele look zijn of een funky moderne look, afhankelijk van het type borduurwerk, veters en kralen dat wordt gebruikt.

8. Anarkali-stijljurken:

Jurken in Anarkali-stijl

Anarkali is al heel lang een zeer populaire stijl van dameskleding. De stijl heeft zijn oorsprong in de Mughal regeerperiode. Het is perfect geschikt voor alle soorten dressing, of het nu een jurk of een kurti of een jurk is. Daarom is er een rage onder jonge meisjes om de Anarkali Style Frocks te dragen.

9. Gesaldeerde ontwerpjurken:

Jurk met netdesign

Het Netted Design onder de jurken is een modern concept. Het is verwerkt in bijna alle soorten jurken en geeft het een zeer fatsoenlijke uitstraling. Het geeft vooral uniekheid aan je japonontwerp, wanneer het bovenste deel van een normale stof is, terwijl het deel onder je middel van gaas is.

Je hebt dus gezien dat het aankleden van je meisje geen gemakkelijke taak is, vooral niet als ze in een overgangsleeftijd van ongeveer 11 jaar zit. Dit komt omdat op die leeftijd meisjes zelf verschillende kledingstijlen beginnen te ontdekken en vervolgens vragen naar de stijlen die ze leuk vinden. Een dergelijke populaire stijl onder meisjes is Frocks. Nogmaals, het vinden van een japon voor een 11-jarig meisje is niet eenvoudig. Maar je kunt een ideale jurk vinden volgens haar vraag en vereiste.