Schedejurken zijn nauwsluitend op het lichaam, meestal gestructureerd van dunne stof. Schedejurken worden voornamelijk gemaakt van kantmateriaal en bevatten delicate ontwerpen en prints. Ze zien er erg schattig uit. Ze hebben betoverende kwaliteiten en winnende eigenschappen. De lichte stof maakt het comfortabel om te dragen en ze bestaan ​​uit ademend materiaal. Een kokerjurk heeft de innemende kwaliteit om meteen geliefd te worden bij iedereen.

Nieuwste en stijlvolle schedejurken voor dames met afbeeldingen:

Hieronder volgen de top 9 schede-jurken die leuk zullen zijn in een coole look.

1. Schedejurk met bladprint:

Schedejurk met bladprint

Deze zwarte schede jurk is off-shoulder. Op de hals heeft het een zwart-witte voeringprint. Dan volgt de jurk met groot formaat bladeren print op alle overdress met zwart-witte kleur. Zelfs de full-size mouwen bevatten dezelfde print. Als je iets in een zwart-wit combinatie wilt, dan moet deze het zeker proberen.

2. One-shoulder schede jurk:

One-shoulder schede jurk

Het is een prachtige witte schedejurk en heeft maar één schouderstof. Het betekent dat het een eenmalig schouderpatroon heeft. De jurk is volledig nauwsluitend en heeft een grote snit aan één kant. Bovenop de jurk is een grote witte laag stof aangebracht. Dit is ook het meest geschikt voor meisjes die van fitness houden of voor een slim fit lichaamstype.

3. Charmante schedejurk:

Charmante schede jurk

Het is een kanten schede jurk in mouwloos en rugloos patroon. De jurk is gemaakt van volledig witte kanten stof met gehaakte bloemen. Op de achterkant van de taille is een grote strik vastgebonden met een witte kanten riem. Deze jurk is het meest geschikt voor avondfeesten.

4. Geborduurde schedejurk:

Geborduurde schede jurk

Deze marineblauwe schedejurk is verfraaid met gouden borduursels. De jurk is kort en strapless. De schouder is bedekt met marineblauw netmateriaal. Prachtig borduurwerk op de jurk ziet er fantastisch en boeiend uit.

5. Gelaagde schedejurk:

Jurk met gelaagde schede

Het is een strapless limoengroene schede jurk. Panelen van verticale groene stoffen strepen zijn over elkaar geplaatst en zien er cool uit. De licht gearceerde jurk is weliswaar onopgesmukt, maar het idee van de jurk met panelen is uniek en lijkt in het oog springend te zijn.

6. Halter schede jurk:

Halter schede jurk

Dit is een blauwe schede jurk in halternek patroon. De jurk heeft een klein rugloos gedeelte. Op de knie is een franjerand van blauw kant bevestigd aan een jurk die er gelaagd uitziet. Deze jurk heeft prachtige kwaliteiten.

7. Flare schede jurk:

Flare schede jurk

Deze rode schede jurk is up & stijl naar beneden. De jurk is volledig body-strak en licht uitlopend aan de onderkant. De jurk heeft een ronde hals met brede zwevende mouwen. Een sprankelende gouden dikke riem is vastgebonden op de taille die er mooi uitziet.

8. Elegante schedejurk:

Elegante schede jurk

Deze dames schede jurk in gouden kleur met ingebouwde prints. Het is knielang en heeft lange mouwen. De jurk ziet er oogverblindend en helder uit. Het is een artistieke creatie met een sierlijke en klassieke uitstraling. Het jurkpatroon is verfijnd en waardig.

9. Kralen schede jurk:

Schede jurk met kralen

Deze lange schede jurk is zo sierlijk. Een deel van de nek is transparant. De bovenkant van deze rode lange jurk is versierd met kristallen kralen. Dit prachtige kralenwerk ziet er esthetisch en mooi uit. De jurk loopt uit vanaf de knie.

Deze paar schedejurken zijn eigentijds en actueel in de trend. Het heeft een modieuze en nieuwerwetse uitstraling. Kunstenaars gebruiken de meest up-to-date technieken en ideeën om een ​​onderscheidende en contrasterende stijl en patroon in kleding te leveren.