Dagjurken bestaan ​​uit de rok van elke lengte met het bovenstuk. Het biedt fysiek gemak en ontspanning aan de drager. Dagjurken zijn niet zwaar voor het lichaam. Dames dragen het graag meer. Het schept waarschijnlijkheid bij iedereen. Het belangrijkste motto van dagkleding is om een ​​spanningsvrije en veilige uitstraling te hebben. Het is een lust voor de zintuigen.

Nieuwste en mooie jurken voor dames in trend:

Hier presenteert de top 9 mooie dagjurken.

1. Dagjurk met unieke haarband:

Dagjurk met unieke haarband

Het is een damesjurk gecombineerd met een opvallende haarband. De jurk is mouwloos met een aansluitende hals en aan de hals is er een kleine peervorm snit gegeven. De jurk valt boven de knie en er zijn panelen op het onderste gedeelte.

2. Off-shoulder dagjurk:

Off-shoulder jurk voor overdag

Het is een korte casual dagjurk die off-shoulder is. Een tweelaagse franje bedekt het begin van de jurk, die ook beide handen bindt. De hele jurk is zonder print en ontwerpen, maar toch trekt de eenvoud de aandacht.

3. Bedrukte dagjurk:

Jurk met print

Deze dagjurk voor dames is aangenaam met een mix en match de print. Het ontwerp van deze jurk is geïnspireerd op de oceaan met een diepgaande look. Het nekpatroon ziet er zo mooi uit en geeft een vrij gevoel. De print en stof van deze jurk zijn gebruikt om hem comfortabel te maken.

4. Gestreepte dagjurk:

Gestreepte dagjurk

Het is een alledaagse jurk met veel voorkomende zwart-witte strepen. Het is een halve mouw met een korte maat jurk die wordt gebruikt voor routinematige slijtage. Een kleine witte streep die een rand geeft aan een brede zwarte streep, geeft een vriendelijke uitstraling. Deze jurk kan handig zijn met een paar goede sandalen, afhankelijk van je lengte en lichaamsvorm.

5. Jurk met ronde kraag:

Jurk met ronde kraag

Het is een dagjurk met lange mouwen en een veelkleurige bloemenprint. De jurk heeft een ronde kraag met een pofmouw. Het zeer kleine paneel is gemaakt op de taille en de onderkant krijgt een flare. Een kleurrijke bloem op de mosterdjurk is leuk.

6. Polka Dot-dagjurk:

Jurk met stippen voor overdag

Deze dagjurk heeft rood als basiskleur. De hele jurk is ontworpen met ongelijke maten polka dots in witte kleur. Boven en onder zijn de stippen groter en in het midden wordt de stip kleiner. Deze jurk is voor normaal gebruik.

7. Formele dagjurk:

Formele jurk voor overdag

Het is een zwarte dagjurk die ook als formele kleding kan worden behandeld. De jurk is off-shoulder met een gevouwen schouderpatroon. De mouwen zijn lang genoeg om de helft van de handpalm te bedekken. De jurk is gecombineerd met mooie designer schoenen. Deze jurk ziet er een beetje zwaar uit, maar dit is een comfortabele jurk die je in het winterseizoen voor alle gelegenheden kunt proberen.

8. Maxi-dagjurk:

Maxi-dagjurk

Deze lange dagjurk is geweldig. De jurk is de witte kleur met een grote blauwe bloemenprint erop. De V-vormige hals heeft een blauwe veterrand en er is ook een veterrand om de pols. Dit past & flare jurk krijgt veel flare.

9. Apple Cut-dagjurk:

Appel gesneden dagjurk

Deze witte dagjurk heeft aan beide kanten een appelsnit. Het is losjes getailleerd met korte mouwen en een witte riem met ronde gesp op de taille. Met apple cut wordt de jurk gecombineerd met up en down stijl. Deze witte jurk is eigentijds en modern.

Vanwege het rustige karakter krijgt day dress meer stemmen in het voordeel. Als je het eenmaal draagt, zul je er meer van eisen. Dagjurk biedt uiterste rust en voldoening aan het lichaam met zijn zachte aanraking.