Zet je geest dit seizoen op scherp met deze fel ogende en chique getailleerde smokingjurken. Er zijn verschillende reeksen in deze categorie, van de killer-stijlen tot de blazer-look en opnieuw tot de dichtgeknoopte Tuxedo-jurken. Dit soort kleding is ultiem in iets rond de gevoel voor werkkleding voor blazerjurken van een baasmeisje. Deze smokingjurken zijn perfect voor de moderne meisjes, om rond 9 tot 5 en zelfs daarna te spelen.

Moderne smokingjurken voor dames in kantoorkleding:

Hier zijn enkele van de top 9 modellen van verschillende tinten Tuxedo-jurken voor dames.

1. Blazertype smokingjurk:

Blazer Type Tuxedo Jurk

Hier zie je de mooiste collectie zwarte smokingjurken, met de knoop als detail. Het hele kostuum is van blazermodel en wordt geleverd in een effen zwarte toon. De snitten en vormen ervan geven je ook de look van een executive suit, maar met een chic modieus patroon. Het heeft brede kragen en met volledige mouwen. De gouden knopen laten het schitteren met girly glamour.

2. Mouwloze executive smokingjurk:

Mouwloze executive smokingjurk

Werk een smokingjurk aan jezelf om die chique styling te krijgen met minimale inspanningen. Deze glamoureuze zorgvuldig getailleerde witte smokingjurk zou een mooie touch toevoegen aan je dagelijkse looks. Het is mouwloos en is gemaakt van hoogwaardig gesponnen materiaal met enkele knopen erop gedrukt.

3. Vloer lengte smoking jurk:

Tuxedo-jurk tot op de grond

Bekijk de sprankelende collectie lange dames smokingjurken die is gemaakt van echt materiaal van polyester en katoen. Deze zwarte kleding zou de eerste keuze zijn van elke vrouw die op zoek is naar een koninklijke look. Het is mouwloos en heeft enkele kristalknoopapplicaties. Het heeft het kenmerkende model van zijn snitten en vormen die de drager een gezonde modieuze pasvorm geven.

4. Tuxedo-jurk met volledige mouwen:

Tuxedo-jurk met volledige mouwen

Combineer je opwindende zintuigen met deze nieuwe verbluffende reeks jurken in smokingstijl, bedoeld voor een grootse ceremonie of voor een koninklijk feest. Langs de taille heb je een gouden riem om je snitten te laten zien. En het is gemaakt van polyester gesponnen materiaal met glanzende satijnen veters rond de voeringen. Het is een smoking van het type met korte lengte.

5. Tuxedo-jastype jurkmodellen:

Tuxedo Jas Type Jurk Modellen

Hier komt de sensationele reeks smokingjasjes, in een helderwitte tint die een extra boost kan zijn voor je make-up. Deze jas wordt gedragen over een smokingjurk zelf of over een andere kleding om de elegantie te benadrukken. Het gemarkeerde deel van deze jurk is het zilveren sprankelende kant dat rond het nekontwerp en ook op de mouwen wordt gehouden.

6. Tuxedo-jurk met contrasterende mouwen:

Tuxedo-jurk met contrasterende mouwen

Laat je mode-rage waaien door deze in de fabriek afgewerkte smokingjurk voor dames te krijgen. Wanneer het hele lichaam van de jurk puur wit is, komen de mouwen en de appliqués in een effen zwarte tint. Deze smokingjurk met lange mouwen heeft een open ritspatroon aan de voorkant en valt boven de knieën en heeft een ongelijke lengte.

7. Bardot smokingjurk:

Bardot smokingjurk

Houd je opwinding en enthousiasme kalm door een kijkje te nemen in deze nieuw aangekomen reeks jurken in smokingstijl. Deze jurk in smokingstijl wordt geleverd met het unieke Bardot-halspatroon. Het heeft de gloeiende knoopapplicaties. De mouwen die tot de ellebogen reiken, geven zijn etniciteit en zijn van de donkere marineblauwe tint.

8. Bruiloft smoking jurk:

Bruiloft Tuxedo Jurk

Hier heb je het zeer charmante soort smoking-trouwjurk, met een volle, heldere witte tint zoals de meeste bruiden de voorkeur geven. Omdat voor de bruiloften de bruiden een doek van chiffon over hun hoofd droegen. En hier is het een fijn linnen materiaal dat de schouders tot tenen aan de achterkant bedekt. Voor een stootje heeft het een aantal witte stoffen bloemachtige appliqués over de schouder. In totaal is deze smokingjurk geschikt gemaakt voor een christelijke bruiloft.

9. Betoverende lange smokingjurk:

Betoverende lange smokingjurk

Deze prachtig versierde lange smokingjurk is gemaakt van puur chiffon marineblauw gearceerd materiaal. Het is mouwloos en heeft een zwarte satijnen riem met dezelfde zwarte satijnen nekhoeken. Het heeft unieke openingen aan de voorkant van deze smoking. Deze specifieke jurk is puur bedoeld voor een prachtig feest om samen te komen en maakt je dag speciaal ermee.

Het is dus de tijd om te rocken met een enkele outfit, die je gemakkelijk voor het kantoor kunt kiezen en ook meteen naar een feestcentrum kunt gaan terwijl je er op beide punten scherp uitziet. Deze jurk geeft een mannelijke esthetiek voor de bazige kleding met flatterende lijnen voor vrouwelijke rondingen. Bekijk die prachtig ontworpen smokingjurken die verkrijgbaar zijn in een breed scala aan variëteiten, bij voorkeur passend bij vrouwen van alle leeftijden.