Fringe-jurken zijn als touwtjes die aan de jurk zijn bevestigd en die beweegbaar zijn en die trillen als je beweegt. Meestal kozen dansers een jurk met franjes voor een specifiek soort dans. Het voegt een X-factor toe aan hun prestaties. Bovendien worden op avondfeesten te franjejurken gebruikt. Fringe-jurken kunnen franjes van elke kleur hebben en het staat ze echt heel goed. Fringe-jurken worden gedragen voor sommige speciale gelegenheden. Ze zijn geen normale slijtage.

Nieuwste en modieuze franjejurken voor dames in trend:

Haal deze top 9 franjejurk voor je garderobe.

1. Ombre-jurk met franjes:

Ombre-jurk met franjes

Deze jurk met franjes, bestaande uit veelkleurige franjes, ziet er geweldig uit. Er zijn blauwe, zilveren, gouden en paarse lange ruches aan deze jurk bevestigd. Deze franje zal trillen als je beweegt. Dansers kiezen zo’n soort jurk voor hun optreden. Deze jurk is ook het beste als strandoutfit.

2. Midi-jurk met franjes:

Midi-jurk met franjes

Het is een zwarte jurk met franjes die mouwloos is en een diep V-vormig halspatroon heeft. De binnenjurk is kort van formaat en franjes zijn bevestigd over deze jurk die een grote lengte heeft dan de binnenjurk. De jurk heeft een uniek patroon.

3. Off-shoulder jurk met franjes:

Off-shoulder jurk met franjes

Deze witte jurk met franjes heeft een off-shoulder stijl en is gemaakt van schedestof. Het heeft een lange mouw en een zwarte riem om de taille. De onderkant van de jurk is versierd met middelgroot franjewerk. Deze witte jurk ziet er cool uit en is ook nog eens rustig.

4. Feestjurk met franjes:

Feestjurk met franjes

Het is pailletten franje jurk in hemelsblauwe kleur. Deze rustige kleurenjurk heeft een ronde hals en dunne stroken op de schouder. De franjes die op de jurk zijn aangebracht, zijn in een schuin patroon dat aan het einde laagjes geeft. Met deze jurk zie je er goed uit.

5. Stijlvolle franjejurk:

Stijlvolle jurk met franjes

Het is een jurk met franjes en kralen in puur witte vorm. De jurk is mooi versierd met wit kant, ruches en kraaltjes. Het heeft ook bijpassende sokken en tiara erbij. Het meisje heeft een witte parelketting gedragen die goed bij de jurk past.

6. Prachtige franjejurk:

Prachtige jurk met franjes

Deze suède jurk met franjes heeft onderscheidende kenmerken. De helft van het bovenste gedeelte van de jurk is duidelijk en eenvoudig. De rest van de jurk is op een schuine manier verfraaid met bruine franjes. De mix van franje en effen jurk is een excentrieke stijl.

7. Vintage franjejurk:

Vintage jurk met franjes

Het is een rode franje jurk die ook als feestkleding gedragen kan worden. De jurk heeft een patroon met rode franjes en rood glanzende ronde metalen die op een alternatieve manier zijn bevestigd. Dit decoratieve werk op de jurk ziet er prachtig en verbazingwekkend uit.

8. Versierde jurk met franjes:

Versierde jurk met franjes

Deze flapperjurk met franjes zal schitteren in het donker. De hals heeft een spaghettipatroon en een ronde vorm. Van nek tot taille bestaat de jurk uit zwarte gekleurde ronde kralen die erop zijn bevestigd die oplichten. Daarna worden er zwarte franjes aan de jurk gehangen.

9. Sparkly Fringe-jurk:

Jurk met glinsterende franjes

Deze cocktailjurk met franjes is zo wellustig. De jurk begint met een borstgedeelte en heeft de vorm van een hart. Aan de bovenkant is een verblindend zilverkleurig metaal bevestigd en aan de onderkant volgt met zilveren touwtjes. Deze jurk geeft een celebrity-look.

Fringe-jurken bevatten het typische type lange en korte franjes op de jurk. Het kan elke vorm en grootte hebben. Het voegt smaak en glamour toe aan je look. Omdat het een jurk voor speciale doeleinden is, is de beschikbaarheid ervan zeldzaam. U kunt het ook volgens uw vereiste en behoefte ontwerpen. Franjes aan de jurk geven een krachtige uitstraling.