Clubjurken zijn speciaal gestructureerd voor clubfeesten. Dames dragen graag speciale creaties voor speciale gelegenheden. En clubjurken zijn zo’n ding. Het zijn behoorlijk begeerlijke en verleidelijke jurken die een groot deel bevatten als sensueel en gepassioneerd. Clubjurken zijn over het algemeen kort en sexy. Het ontsteekt de geest van de mens. Clubjurken blijken te worden gebombardeerd op de harten van de mens.

Modieuze en sexy clubjurk voor dames in trend:

Probeer deze top 9 clubjurken of je kunt ze ook cadeau doen.

1. Rugloze clubjurk:

Clubjurk zonder rug

Het is een sexy clubjurk die volledig rugloos is vanaf de nek tot aan de taille. Aan de voorkant is ook de hals veel diep en laag met het halterpatroon. De knoop van de halterhals is op de rug vastgebonden en verandert in een strik. De jurk is erg kort en geeft een verleidelijke manier weer. Als je van plan bent om met je geliefde naar de club te gaan, probeer dan zeker deze outfit.

2. Asymmetrische clubjurk:

Asymmetrische clubjurk

Deze clubfeestjurk heeft een asymmetrische snit en een rode kanten rand. Het is mouwloos met een ronde hals. Een deel van de nek en het middelste taillegebied is transparant gelaten om het aantrekkelijker te maken.

3. Sprankelende clubjurk:

Sprankelende clubjurk

Deze clubwear jurk bevat oogverblindende kwaliteit. Deze korte jurk heeft spaghettibandjes met een vierkante hals. Het is een volledig zwarte jurk waar gouden cirkelvormige fonkelende metalen overheen zijn bevestigd. Deze jurk zal meer schitteren in het donker.

4. Exotische clubjurk:

Exotische clubjurk

Het is een witte clubjurk met one-off-shoulder. De jurk bevat twee tinten wit. Het ontwerp lijkt alsof er witte verbanden om het lichaam zijn gewikkeld. Op één schouder is er ook een peervorm uitgesneden die er stijlvol uitziet.

5. Uitgeholde clubjurk:

Uitgeholde clubjurk

Dit is een geweldige zwarte clubjurk met zowel off-shoulder patroon. De jurk bevat geen enkele print eroverheen. Aan de onderkant zijn holle uitgesneden treden uitgehouwen die er prachtig uitzien. Deze uitsnijdingen zijn het hoogtepunt van de hele jurk.

6. Gestreepte clubjurk:

Gestreepte clubjurk

Het is een schattig clubjurkje met strapless stijl. De jurk heeft kleine maat zwarte en witte strepen waarin witte strepen dikker zijn dan zwart. Op de borst is een voorgevormd patroon op de jurk aangebracht. De jurk onthult het lichaamsdeel.

7. Clubjurk met volledige ritssluiting aan de achterkant:

Clubjurk met volledige rits aan de achterkant

Deze clubjurk voor dames ziet er enigszins fatsoenlijk uit. Het is knielang met een korte mouw. Het onderscheidende aan deze jurk is dat er een rechte ritssluiting aan de achterkant van de jurk zit. De jurk omhelst het hele lichaam en onthult de echte vorm van het lichaam.

8. Designer Club-jurk:

Designer Club-jurk

Het is een clubjurk in grote maten die geschikt is voor dikke dames. Deze jurk is speciaal ontworpen. Het is weliswaar onopgesmukt, maar toch bevat het wat doorzichtige stof over de nek, aan een zijbeen en aan beide zijden van de taille. Het heeft een dichte nekstijl.

9. Clubjurk met gekruiste bandjes:

Clubjurk met gekruiste bandjes

Deze rode clubjurk is exclusief. Het is in twee stukken. De rode blouse heeft een lage hals die er sexy uitziet. De strakke rok heeft een kriskras bandjespatroon dat het beengedeelte blootlegt. Het zal verleidelijk blijken te zijn.

Clubjurken hebben een ontspannende factor die past bij de sfeer van vanavond die in clubs opraakt. Ze onthullen een groot lichaamsdeel en zorgen ervoor dat je je vrij voelt. Het toont de durf van de dame wanneer ze een clubjurk draagt. Je moet een sterke geest hebben om de ogen van iedereen te tolereren als ze je in clubkleding zien.