Роден като Конидела Калян Бабу, той влезе във филмовата индустрия като Паван Калян с първия си филм през 1996 г. Роден в знаменито филмово семейство, Паван има няколко признати от критиката и търговски успешни изпълнения, които го утвърждават на пиедестал като Power Star на Telegu Кино

pawan kalyan без грим

Паван Калян със и без грим с изображения:

Носител е на няколко награди за своите изпълнения. Най -значимите от тях са

  • Национална филмова награда за най -добър игрален филм на телугу
  • Награда Filmfare за най -добър актьор – телугу
  • Награда Cine MAA за най -добър актьор – мъж

Обучен в бойни изкуства, той има черен колан по карате, което личи от последователностите му на битки. Поради това той получава титлата „Паван”, която символизира лорд Хануман.

Макар и постоянно под погледа на медиите, Паван Калян има нещо повече от неговото изображение на екрана. Ето един поглед в реалния му начин на живот без грим.

Любящият партньор:

Паван Калян със и без грим 1

Въпреки че за браковете му се говори много, той и втората му съпруга Рену са перфектната звездна двойка. Съпругата му е била дизайнер на костюми за повечето от филмите му. От тази откровена картина става ясно, че Паван е забавен човек и обича да прекарва време със съпругата си.

Перфектният конкурент:

Паван Калян със и без грим 2

Въпреки че Калян е в индустрията от много дълго време, той не се чувства самодоволен от задържането и почитателите си. Успешният човек знае конкуренцията си и винаги процъфтява с талантливо противопоставяне. Видян тук с друг телегус, който бие Махеш Бабу. Това е строго професионално състезание, тъй като те са много сърдечни приятели в реалния живот.

Готината котка:

Паван Калян със и без грим 3

Той се намира много стилен както във филмите си, така и в реалния живот. С дизайнер на костюми за съпругата си в реалния живот, не е изненада, че той винаги е добре облечен на публични места. Много средният му външен вид не възпира готиния стил в него. Неговите почитателки от женски пол го намират за много скъпо качество в него.

Пени за мисъл:

Паван Калян със и без грим 4

Той е изключително добре четен и обича да чете произведенията на духовни водачи като Свами Вивекананда. Той беше толкова повлиян и трогнат от творбите на Акира Куросава, че кръсти едно от децата си на легендарния писател. Въпреки че някои казват, че играе в безсмислени и регресивни филми, този човек има ума си на правилните места.

Любящ баща:

Паван Калян със и без грим 5

Той много обича децата и винаги ги насърчава по всеки въпрос. Нека това са неговите деца или други, които много обичат децата. Виждани тук на танцовия рецитал на неговата малка Аадия, те изглеждат очарователни заедно.

Мустаците:

Паван Калян със и без грим 6

Семейство Калян много се гордее с идентичните си мустаци. Подобен е спортен от брат му Чирандживи Калян. Мустаците са въпрос на достойнство и гордост за тези мъже и честно казано повдигат цялостния им вид в по -достоен.

Съвременен Габар:

Паван Калян със и без грим 7

Най -емблематичната роля на тази суперзвезда беше като ченге в Gabbar, който беше римейк на блокбастъра Dabangg. Неговият мъжествен външен вид отговаря на ролята на тениска. Неговият екшън герой е допълнителен плюс, тъй като той също е хореографирал няколко битки. Да си Габар никога не е бил толкова стилен преди.

Мислещият актьор:

Паван Калян със и без грим 8

Паван Калян често се сравнява с Амир Хан в Боливуд, тъй като той е изключително добре четен и мислещ актьор, който също е много талантлив техник.

Паванство:

Паван Калян със и без грим 9

Този човек наистина е създател на тенденции. Думата паванизъм е измислена от неговите фенове, за да обозначи тяхната любов и ярост към актьора. Това е и името на добре проучена книга, написана от един от пламенните му фенове. Това наистина е най -висшата форма на поклонение.

Pawan Kalyan е история за успех, която вдъхновява милиони. Със сигурност животът на една филмова звезда далеч надхвърля грима и той е валидно доказателство за тази теория.