Ако обичате да гледате филми и сте голям фен на жанра на филмите за трилъри, тогава ви даваме този списък с регионални телугу трилъри и филми, които задължително трябва да гледате. С интригуващи и завладяващи сюжетни линии, фантастичен актьорски състав и актьори, напрежение, тичащо по парчетата, това са едни от най -добрите трилъри на телугу за всички почитатели на филмите.

Всички тези най -добри трилър филми на телугу са лесно достъпни за гледане или в уеб OTT платформи, или онлайн. Разгледайте ги и ще ни благодарите по -късно!

Съспенс трилър филми телугу

Топ 25 на Толивуд Суспенс трилър филми Списък:

Ето, събрахме списъка с най -добрите и винаги известни телугу и толивудски трилъри и филми, които са невероятни, за да го гледате.

1. Aithe (2003):

Aithe е стар филм, пуснат през първата половина на предходното десетилетие. Въпреки че не е видял касов хит, филмът наистина получи овации за уникална и много нова история с фантастичен актьорски състав и актьорска игра. Сюжетът се върти около гангстер, който отвлича самолет само с четирима свои хора. Интересното е, че човекът, който отвлече самолета, не е терорист или има криминални досиета, но прави това, за да предизвика терор в световен мащаб. Това е отличен психологически трилър.

2. Филм на Аравинд (2005):

Филмът, издаден в началото на 2000-те, все още остава класика и задължителен трилър в списъка с филми на телугу. Сюжетът се върти около режисьора Аравинд и актьор, който отива на пътешествие, за да търси вдъхновение за сюжета за предстоящ филм. Настъпват обаче извънредни обстоятелства, при които сценарият диктува живота им и ги превръща в реални личности. Това е филм, който трябва да гледате за всеки, който иска да започне в жанра трилър в Толивуд. Ние обичаме това сред телугу напрегнати трилъри.

3. Анукокунда Ока Роджу (2005):

С участието на Джагапати Бабу и Чарми Каур във филма, това е задължителен за гледане и първокласен филм в настоящите трилъри от индустрията на телугу. Сюжетът се върти около актриса, която посещава парти, където е дрогирана без нейно знание и се събужда след еднодневна пауза. Тя не помни никакви събития, случили се между дни. Изведнъж тя започна да бъде преследвана от хора, които искат да я убият, когато осъзнава някаква грешка и трябва да разбере какво се е случило в нулевия ден.

4. Картикея (2014):

С участието на актьора Нихил във филма, сюжетът се върти около мистериозни обстоятелства, когато той посещава място на име Субраманяпурам с цел медицински лагер. Докато селяните винаги се страхуват от присъствието на смъртоносна змия в храма, актьорът разследва и разрешава мистерията. Това е изключително изключителен филм в своята история и има фантастична актьорска игра с невероятен сценарий.

5. Друшам (2014):

Високо оцененият филм, Drushyam, беше огромен хит по онова време и е задължителен за гледане на филми, базирани на трилъри и напрежение. Действан от звездата Венкатеш Дагубати и Миена, сюжетът се върти около това как актьорът (който е прост човек, работещ като кабелен оператор) трябва да защитава и защитава семейството си, защото дъщеря му случайно убива мъж, който се опитва да я изнудва и насилва. Сега той трябва да направи всичко възможно, за да защити и спаси семейството си и да покрие случайното престъпление.

6. Неноккадин (2014):

Филмът хвърля суперзвездата Махеш Бабу в психологически трилър. Тогава беше добре приет от публиката. Сюжетът се върти около актьора, който е Rockstar във филма, страдащ от психологически задръжки относно смъртта на родителя си. Докато има кратки спомени за тях и обстоятелствата на смъртта, той трябва да разгадае и разкрие мистериозните обстоятелства.

7. Анаамика (2014):

Режисиран от Шекар Камула и Наянтара в главната роля, това е завладяващ и уникален филм с очарователни сюжетни линии. Филмът се върти около Anaamika, тамилски брамин, който търси усилено изчезналия си съпруг в Хайдерабад. Подкрепящо ченге й помага в търсенето. Сюжетът обаче получава обрат, когато уликите на съпруга й отиват по различни начини, по които той прилича на терорист, регистриран под взрив на бомба. Останалата история е, ако тя успее да намери съпруга и истината зад него да изчезне.

8. Maaya (2014):

Филмът Maaya се върти около млад телевизионен репортер, който е жена с изключителен синдром на сензорно възприятие. Със синдрома тя може да вижда и предсказва бъдещето предварително. Но когато срещне човек, който стои зад нея заради любов, на пръв поглед тя трябва да преодолее своите сетивни прозрения и да се бори с проблемите. Филмът е перфектната комбинация от много нова история, с романтика и напрежение.

9. Bhadram (2014):

Тамилският филм, Thegidi е дублиран на телугу със заглавието на филма, Bhadram. Сюжетът се върти около млад детектив, който той трябва да наблюдава, за да събира информация според работата си. Но сюжетът се завърта, когато всички негови поданици умират поради няколко инцидента, които се случват мистериозно в няколко общи модела. Сега от него зависи да разбере и разкрие измама зад убийствата. Базиран на криминалния трилър, филмът е добър за гледане.

10. 16 всеки детайл се брои (2017):

Обзалагаме се, че повечето от вас дори не са чували за този филм. Докато се приема на тамилски като Dhuruvangal Pathinaaru, дублираната версия на телугу е даденото заглавие на филма. Сюжетът на филма се върти около това как инспекторът е назначен да разследва мистериозната смърт на двойка. Това е завладяващ и много уникален сюжет. Филмът беше огромен хит в Тамил и блокбастър, който е задължителен за гледане.

11. Обратен завой (2018):

Обратният завой е популярен и колосален хитов филм, който се играе от Саманта. Издава се както на телугу, така и на тамилски език. Във филмовия сюжет актрисата работи с водещ вестник, който разследва и пише за инциденти и инциденти, случващи се из града. Филмът се превръща в обрат, когато шофьорите се изправят пред смърт при прелитане, докато нарушават определено правило за движение. Тя е заловена и обвинена в убийство на шофьор, а останалата част от филма се върти около това защо няколко инцидента се случват многократно в конкретната естакада. Това е завладяващ трилър, базиран на напрежение.

12. Евару (2018):

Филмът „Евару“ е римейк на модерния испански трилър „Невидимият гост“. С участието на Реджина Касандра и Адиви Сеш, филмът е за мистерията на предизвикателството на убийството, която актрисата разследва. Въпреки че светлината е взета от испанския филм, версията на телугу има леки промени и модификации с обрати. Това е задължително за гледане за тези, които обичат завладяващите трилър филми, които могат да ви държат заедно с напрежение.

13. Страх (2018):

Awe е друг приятен филм с психологически и изкривен сюжет. Това е филм, който може да ви хване в напрежение с мистериозен сюжет до края на филма. Във филма са участвали известни актьори като Нития Менон, Реджина Касандра, Рави Теха и Каджал Агарвал. Филмът се върти около жени, които имат множествено разстройство на личността, които играят няколко героя, които изобразяват различни видове отражения на собствения им живот.

14. Агент Сай Сриниваса Атрея (2019):

Този филм получи много отзиви и аплодисменти, когато беше пуснат. Действащ от новата предстояща звезда, Naveen Polishetty, агентът Sai Srinivasa Athreya е криминален трилър, смесен добре с хумор и забавление. Героят тук е детектив без голям опит и продължава да чака високо дело, за да се утвърди в индустрията. Когато възникне такава ситуация, филмът е за това как той се справя със случая с интелигентност, интелигентност и забавление. Това е задължително за гледане сред последните телугу трилъри.

15. Game Over (2019):

С участието на Taapsee Pannu, този филм е направен на хинди, тамилски и телугу езици. Той се върти около жанра на телугу психологически трилъри и е получил добри хитове в индустрията. Филмът е за това как актрисата разрешава и преодолява мистериите при обстоятелствата, когато сериен убиец влиза в къща и как се спасява, като играе усукани игри с интензивен и страховит сюжет. Това е задължително гледане за всички, които обичат жанра трилър.

16. Ракшашуду (2019):

Това е популярен трилър и екшън филм, който има криминална история. Разследващият служител и подинспектор трябва да хванат мистериозен сериен убиец, който е широко разпространен като убиващ и насочен към тийнейджърки. Инспекторът обаче трябва да плати висока цена при извънредни обстоятелства. Останалата част от историята продължава как и дали успява да хване убиеца.

17. Седем (2019):

С уникален сюжет и фантастичен актьорски състав, седем не са известни в списъка с жанрове на филми за трилъри. Полицейски служител трябва да разкрие и разследва самоличността на мъж на име Картик. Разследването не продължава, тъй като има няколко противоречиви версии на изявления за самоличността на мъжа. Докато някой идва да сподели връзка с него, друг мъж твърди, че е починал преди няколко десетилетия. Сега сюжетът е как полицаят трябва да разкрие мистериозния случай. Той е сред най -добрите трилъри за напрежение в телугу.

18. Арджун Сураварам (2019):

Отново новото издание, Arjun Suravaram, изпълнено от младежката звезда Nikhil, е добър хит в киноиндустрията тогава. Филмът е криминален трилър, базиран на разследващ журналист, който е задържан за внасяне на фалшиви сертификати. Сега от него зависи как ще разкрие цялото престъпление и измамата зад историята.

19. V (2020):

С актьора Нани, който заема високо място във филма и режисиран от известния Мохан Кришна Индраганти, филмът е базиран на екшън трилър. Върти се около това, което се случва, когато ченге и серийният убиец се съберат. Офицерът предизвиква последния да го хване. Това е лек часовник без тежки обстоятелства, но с вълнуваща и завладяваща история. Това е задължителен за гледане най-новите трилъри за напрежение на телугу.

20. Асватама (2020 г.):

Новото издание Aswathama е напрегнат криминален трилър. Сюжетът се върти около мъж от NRI, който се завръща в Индия, за да посети сватбената церемония на сестра си. Обаче сюжетът се обърква, когато осъзнава, че я няма наоколо и й се случват ужасни неща. Сега му остава да открие истината, той разплита и изнася истории за няколко серийни престъпления срещу жени. Това е сред новите телугу криминални трилъри.

21. Андхакаарам (2020):

Неотдавнашното издание, Andhakaaram на телугу и Andhagaaram на тамилски, създаде доста шум. Трябва да се отдаде заслуга на една много интересна и завладяваща история. Сюжетът се върти около историите на три живота и как те се припокриват помежду си при странни и ужасяващи обстоятелства. Това е задължително гледане и със сигурност ще ви настръхне в няколко случая. В момента той е сред най -добрите и известни най -известни криминални трилъри на телзур.

22. Рааху (2020):

Raahu е по-малко известен филм, пуснат само преди няколко месеца. Историята се основава на човек, който има истерична слепота. Тя изпада в слепота, когато е подложена на силен стрес. Сюжетът на историята се преобръща, когато е преодоляла обстоятелствата и тя трябва да се бори с този, който носи кръвопролития в живота й. Така тя преодолява страха при необичайни обстоятелства.

23. Gatham (2020):

Gatham е ежедневен трилър в списъка с филми на телугу. Това е наскоро пуснат филм, чийто сюжет се върти около актьора и неговата приятелка, които са на път да се срещнат с бащата на мъжа. Извънредни обстоятелства се случват, когато колата им се повреди и те трябва да останат в къщата на непознат. Когато актьорът има връзка с непознат, това е необичайна ситуация и трябва да излезе от нея.

24. Nishabdham (2020):

С участието на легендарните актьори Анушка Шети и Мадхаван, филмът е подценяван скъпоценен камък в последните издания на трилъри. Той се върти около офицер, разследващ убийството на жени, Сакши, глухоням художник и мъж. Съпругът е свързан с убийството и сюжетът на историята се върти около това как се извършва разследването. Той е задължителен за гледане сред трилърите на Толивуд.

25. ХИТ (2020):

Издаден съвсем наскоро, HIT е по-малко известен, но задължителен за гледане трилър във филми на телугу език. Филмът се върти около разследване, широко направено по ясен начин от нестабилен полицай по много предизвикателен случай на убийство. Обстоятелствата на разследването поставят всички около него в заплаха и опасност. Сюжетът сега се върти около това как успява да преодолее извънредните обстоятелства. Този нов и най-нов трилър на телугу е получил положителни отзиви и е сред задължителните за гледане и най-добрите трилъри на езика на телугу в индустрията.

Надяваме се този списък с популярни, най -добрите и най -добрите филми за толивудски и телугу трилъри да ви е харесал. Те са задължителни за гледане от тези, които обичат жанра на трилър кина и филми. Кой е любимият ви в този списък и защо. Кажете ни и вашите мисли; обичаме да чуваме от вас!