съвети за красота padma lakshmi

Падма Лакшми е дама от Южна Индия, модел, превърнала се в готварска книга, която написа книга, наречена Easy Exotic. Сега тя също води телевизионно шоу заедно с готвача Том Коликио. Тя е една красавица, която е похвална за поддържането на безупречната й кожа. Тя е дива, която може да привлече мъже и да накара жените да завиждат дори след като навърши 40 години. Тя следва систематичен режим и вярва, че хората могат да останат здрави, като го правят. Подписахме по -долу съветите за красота и тайните за фитнес на Падма Лакшми, които да следваме.

Съвети за красота на Padma Lakshmi и фитнес тайни:

Нека да разгледаме съветите за красота на Падма Лакшми.

Кожа:

Съвети за грижа за кожата на Padma Lakshmi

Падма Лакшми вярва, че за да има безупречна кожа, човек трябва да има гладка кожа. Гладката кожа прави тялото ви да изглежда блестящо и да го блести. Тя се поддържа хидратирана с овлажнители през цялата година, за да поддържа кожата си гладка. Тя предпочита овлажнители, които са леки и нямат проблем в тях. Хидратацията на тялото е важна за всяка жена, за да притежава добра кожа, това е, което тя заяви на събитие. Тя религиозно разчита на слънцезащитни продукти, когато трябва да ходи на събития и винаги ги държи под ръка.

Грим:

Подма Лакшми грим

Падма Лакшми е за разлика от другите знаменитости, които разчитат на прекалено много грим. Установено е, че се появява на събития и на открито най -вече с минимален грим. Дори когато е домакин, тя се намира с най -малко грим на екрана. Това е нещо похвално и на нейната възраст.

Коса и очи:

Коса и очи на Падма Лакшми

Южноиндийските жени винаги са известни със своята дълга, блестяща и гъста черна коса. Падма Лакшми също притежава този вид коса. Обича да държи косата си отворена през повечето време и се грижи правилно за нея с помощта на експертни съвети, а също и с редовно измиване и кондициониране. Готвачът обича да поддържа грима на очите си прост. Тя често обича да използва очни линии, за да прави очертания и поддържа миглите си красиви с малко спирала.

Естествени средства:

Падма Лакшми използва няколко етерични масла, за да поддържа кожата си винаги блестяща. Тя предпочита да използва етерични масла от портокалов цвят, семена от моринга, мента и див мащерка и те се грижат за красивата й кожа. Тя редовно почиства лицето си с топла вода и масло от чаено дърво преди лягане, тъй като това й помага да почисти запушените си пори. Тя също така подчертава, че трябва да има достатъчно вода редовно, за да се избегне дехидратация и за детоксикация.

Обличане:

Падма Лакшми чувство за обличане

Супермодел или всяка знаменитост трябва да обърне подходящо внимание на това, което носят. Падма Лакшми обръща повече внимание на това, което носи и как се носи повече, отколкото на това, което прави за грима си. нейният гардероб, както всяка друга знаменитост, е пълен с дизайнерски облекла. Тя често избира да носи смели и живи цветове, които отговарят на нейния мрачен тен.

Тайни на диетата:

Тайните на диетата на Падма Лакшми

Какво можете да кажете за готвач, който обича да яде и напротив, който също е супермодел и трябва да ограничи хранителните си навици до ниво, при което нещата не губят контрол. Винаги е обичала да готви и яде и обича да изпитва различни приготвяния на храна. За диетата си тя се придържа към по -малко мазни храни. Тя има изключителна любов към плодовете, които могат да я накарат да живее с тях. Тя обича да яде кафяв ориз, салати, риба, пиле и зеленчуци.

Тайните на фитнеса:

Фитнес тайни на Падма Лакшми

Моделът обича да тренира и се опитва да ходи на фитнес поне 5 пъти седмично. Тя прави много кардио упражнения, бягаща пътека или елиптични машини. Тя също обича да прави йога и медитация за фитнес и мир. Най -голямата тайна за нейната фитнес е, че тя също се радва на бокс, който беше намалила след раждането си.