Сатурновите планети на родените в Козирог хора, които са се родили през януари, имат гранатовия камък като роден камък. Но те също могат да носят смарагд и рубин, тъй като се смятат за камъни за късмет за тях. Козата като зодиакален символ на Козирог има черно като цвят на късмета. Когато говорим за рождения камък на Козирога, това са само гранатовите скъпоценни камъни. Гранатните скъпоценни камъни са невероятни на цвят и нюанси. В гранатите има много нюанси. Алмандиновият гранат е най -използваният гранат в индустриите и в модните бижута.

Най -новите и красиви дизайни за бижута от рождени камъни на Козирог:

Ето най -добрите дизайни на бижута от рождени камъни на Козирог.

1. Кристална висулка от Козирог:

Кристална висулка от рожден камък Козирог

Красивият рожден камък от Козирог има прекрасен диамантен кристал в тъмна сянка, който може да създаде красиви бижута, изглеждащи чудесно, когато се носят. Красива висулка от гранатов кристал изглежда великолепно, когато се носи на всяко облекло в редовни дни.

2. Колие от черен гранат от гранат Андрадит:

Колие от черен гранат от гранат Андрадит

Тъй като рожденият камък на Козирога е гранат, в граната идва и разнообразие от цветове и камъни. Черният гранат от роден камък от Козирог е рядък и изглежда впечатляващ, когато се обърне и формова в красиви бижута. Черен гранат от Andradite, известен също като меланит, изглежда изявление, създаващо парче като огърлица.

3. Уваровито зелено гранатово колие:

Уваровито зелено гранатово колие

Цветът на рождения камък на Козирог на гранатовия камък идва и в името, известно като зеления гранат на Уваровит. Прекрасният маслиненозелен или ярко маслиненозелен камък изглежда красив във всякаква форма. Занаятчиите превръщат красиви орнаменти от зеления гранат за хората, родени през януари.

4. Обици от родолит гранат:

Обици от родолит гранат

Януарски рожден камък Козирог гранат скъпоценни камъни са много редки, но могат да бъдат намерени лесно от специалните дилъри. Особено някои от видовете гранати са налични. Следователно гранатите от родолит могат да бъдат намерени нормално от бижутерите. Обеци с родолитен гранат с квадратна форма изглеждат достатъчно зашеметяващи, за да блестят.

5. Колие от гранатов водопад:

Колие от гранатов водопад

Родените през януари хора имат рождения камък на Козирог като камъните на граната. Те могат да носят бижута от гранат винаги, а също и небрежно на тържества. Красива огърлица с розов камък от Козирог изглежда невероятно, когато се носи на нощни разходки с пясък. Колието от гранатов водопад е мрачно изящно бижу.

6. Пръстен от скъпоценен камък от гранат Алмандин:

Пръстен от скъпоценен камък алмандин гранат

Пръстените от рождени камъни на Козирог, в които има гранати, изглеждат прекрасно. Красивият тъмночервен пръстен от алмандински гранат изглежда впечатляващ, когато се носи сам в пръстите. Цветът на рождения камък на Козирог на алмандинския гранат е по -тъмен от останалите скъпоценни камъни на граната.

7. Бижута от гранат Pyrope:

Pyrope Garnet Jewelry

Родените през януари хората обикновено носят своите бижута от рождени камъни от Козирог през цялото време. Всъщност всички хора, които вярват в ефектите на рождените камъни, носят своите бижута от рождени камъни. Диамантеният шип от пиропов гранат като висулка изглежда фантастично. Тъмно кестенявият цвят изглежда страхотно и за събитията на червения килим.

8. Диамантен пръстен от гранат Spessartite:

Диамантен пръстен от гранат спесартит

Диамантите на граната на спесарита също са форма на граната. Гранатовите камъни са рожденият камък на Козирога, хората, родени през януари. Цветът на граната на спесарита е вид оранжево-червен тон, който изглежда страхотно за дизайнерските сватбени пръстени.

9. Скъпоценен камък от гранулат:

Скъпоценен камък от гранулат

Грозни мъниста от мъниста тип гранат. Зелените маслинови нюанси, неравномерните щрихи в мънистата изглеждат прекрасно. Огърлица от мъниста от гранулирани гранатни мъниста изглежда страхотно за любителите на рождените камъни от Козирог. Мънистата са полирани и също могат да бъдат зашити сурови за естествен и красив вид.

Има шест основни вида гранатови камъни, които са алмандин, андрадит, уваровит, пироп, спесартит, гроссулар. В тези основни типове има и други подгранати. Основният цвят е тъмно кестеняв, но също така имаме и уваровитови и гланцови гранати в зелени. Иначе по -тъмните кестеняви и черните също са цветовете на гранатите. Единият от гранатите на спесартита е с запален червен оранжев цвят на камък.