Рожденият камък за хората, родени през месец декември, е тюркоаз, циркон или танзанит. Топазът също се счита за рожденият камък за декември. Всеки от тези камъни е син в цвят с нюанси на синьо зелено, синьо виолетово и т.н. Можете да изберете перфектен подарък за себе си или за своите близки от тази гама от зашеметяващи бижута. Вижте огърлиците или подарете пръстен със сините камъни. Това са шедьоври, които ще останат за цял живот. Перфектният подарък за перфектния партньор в живота ви, тези бижута от рожден камък със сигурност ще направят някой изключително щастлив.

Най -новите и красиви камъни за раждане през декември за новородени бебета:

Нека да разгледаме първите 9 дизайна на бижута за декември Birthstones.

1. Тюркоазен декемврийски камък за раждане:

Тюркоазен декемврийски камък за раждане

Този прекрасен син цвят камък е рожденият камък за декември. Тюркоазеният камък е непрозрачен син син минерал, който е рядък и много уникален. Това се среща само в сухи райони и затова е много ценено като бижута или като скъпоценен камък. Те се използват и като грубо нарязани камъни за по -здрав вид.

2. Танзанитов декемврийски камък за раждане:

Танзанитов декемврийски камък за раждане

Танзанитът е друг рядък скъпоценен камък, който се среща само в Танзания, откъдето идва и името. Скъпоценният камък е с цвят на камък през декември и има син виолетов оттенък. Цветът изглежда великолепен на злато и се използва за създаване на много бижута като обеци, пръстени и др.

3. Син циркон Декември Рожден камък:

Син циркон Декемврийски камък за раждане

Синият циркон е много ценен скъпоценен камък, тъй като има голям блясък поради своя коефициент на пречупване. Скъпоценният камък се счита за рожденият камък на декември. Цветът е красив и перфектен за всякакви бижута, вариращи от колиета до пръстени и обеци. Това е сред най -често срещаните камъни, използвани за рождени камъни през декември.

4. Декемврийски пръстени за рождени камъни:

Декемврийски пръстени за рожден камък

Най -зашеметяващото бижу с скъпоценния камък за рождения камък през декември е този пръстен. Декемврийските пръстени от рождения камък имат прекрасен оттенък и изглеждат великолепно на маникюрни пръсти. Тюркоазените пръстени имат блясък като никой друг. Скъпоценните камъни са поставени в сребро.

5. Колиета от рождени камъни през декември:

Декемврийски огърлици

Ето една чудесна демонстрация за това как може да се използва танзанитовия декемврийски камък. Прекрасният танзанит е поставен като висулка за това огърлица от рождествен камък през декември. Малката птичка е украсена с красивия камък от танзанит, а останалата част от висулката е луксозна с диаманти, поставени в злато.

6. Обеци за рожден ден през декември:

Декемврийски обеци за рожден ден

Тази привличаща око синя топазова обица от декември камък е грандиозна. Бижуто е направено зашеметяващо с висящите тройни окислени шипове всеки в кръгли камъни топаз. Обеците ще се съчетаят добре с всякакви тоалети и са чудесни и за партита и функции.

7. Декемврийски камък безкрайност:

Декември Рожден камък Безкрайност

Изберете нещо наистина специално за някой, чийто рожден ден пада през декември. Този прекрасен безкраен пръстен е точно правилният подарък. Има възможност за гравиране на съобщение или име от вътрешната страна на пръстена. Безкрайните декемврийски бижута от рожден камък са обсипани със сини камъни от циркон, които изглеждат просто зашеметяващи.

8. Грубо изрязано колие от декември Birthstone:

Грубо изрязано колие от декември Birthstone

Това е страхотно парче, което се носи над ежедневни тоалети или дори вечерно облекло. Тази широка овална тюркоазена огърлица е направена само от камъни от тюркоаз, които са нанизани заедно. Колието е чудесно за дизайн на блузи с дълбоко деколте или дори високо деколте, където фокусът е изцяло върху огърлицата.

9. Гривна за рожден ден през декември:

Декември гривна от камък за раждане

Ето една прекрасна гривна от декември, родена със син топаз. Кръглите камъни са нанизани заедно на верига от сребърна връзка. Това е много прост модел, който е чудесен за ежедневна употреба. Той допълва много различни стилове на облекло и затова е задължителен.

Декемврийските камъни в тюркоаз, циркон или дори танзанит са идеалният малък луксозен скъпоценен камък, който може да се има. Можете да използвате скъпоценните камъни в обеци, колиета, пръстени или дори гривни. Камъните са редки и затова са много ценени.